Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Nightfalconer
Guest

Question Problem

Witajcie. Mam problema, może głupiego ale mam.
Ściągnąłem z internetu z oficjalnej strony COUNTERA wersje 1.5 full mod. Zainstalowałem na dysku, zrobiłem skot do niego. Dwa razy klikam na niego aby uruchomić i wyskakuje mi komunikat że nie ma pliku HL.EXE
Co mam zrobić????? Przecież pisało że to jest fuul wersja.
To wkońcu jak????? Doradźcie mi.

PS
Nie dziwcie się mam internet dopiero od miesiąca

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-11-2002 18:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPEC]Dzordz!!!
PING MASTA!

ojoj...
To niestety powazny problem... ;\
Najprawdopodobniej bedziesz musial zrobic formata C, albo wogole calego dysku... No chyba ze pojdziesz na calosc i... KUPISZ HL'A (half-life) bo cs to jest mod!!!
"Full CS Mod File"...

Old Post 02-11-2002 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPEC]Dzordz!!! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPEC]Dzordz!!! Znajdź więcej post'ów przez  [SPEC]Dzordz!!! Dodaj [SPEC]Dzordz!!! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPEC]Dzordz!!! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

ta, dokladnie...
najpierw zrob format C, a potem pojdz do sklepu (nie na rynek) i kup sobie half-life'a, ale nie za 15zl ale takiego za 99zl. Potem go zainstaluj a nastepnie po nim zainstaluj to cos co zassales z oficjalnej strony COUNTERA.
Powinno pomoc...

Old Post 02-11-2002 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

podobna mozna kupic w empiku
HL i C retaila z 2ma keyami

Old Post 02-11-2002 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szinbeth
Training (Enforcer)

mozna mozna !!! mam takowego

1 cs w wersji internetowej potzrebuje half-lifa
2 do gry w necie orginał (dwie płytki dwa klucze pełno modów i tylko 49zl za taka gierke to darmocha0
3 jesli chcesz pograc na lan np. z botami to niemusisz miec orginała ale na necie gra cie o niebo lepiej!!!

ps zapraszam do pomocy w rozwiazaniu mojego problemu z wstretna konsola plizzzzzz!!! jestem gotowy nawet przekazac cd-key (orginalny niebiegany)w podziece za pomoc

Old Post 02-11-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szinbeth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szinbeth Znajdź więcej post'ów przez  szinbeth Dodaj szinbeth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szinbeth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

quote:
Napisane oryginalnie przez szinbeth
mozna mozna !!! mam takowego

1 cs w wersji internetowej potzrebuje half-lifa
2 do gry w necie orginał (dwie płytki dwa klucze pełno modów i tylko 49zl za taka gierke to darmocha0
3 jesli chcesz pograc na lan np. z botami to niemusisz miec orginała ale na necie gra cie o niebo lepiej!!!

ps zapraszam do pomocy w rozwiazaniu mojego problemu z wstretna konsola plizzzzzz!!! jestem gotowy nawet przekazac cd-key (orginalny niebiegany)w podziece za pomoc

Tez mam empikowy BestSeller, najlepszy zakup jakiego dokonalem ostatnimi czasy (nie liczac moze myszki) wiec cd-keya nie potrzebuje i co sie tyczy twojego problemu to jestem zielony.

Old Post 02-11-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

First Person Perspective

mnie narazie nie stac na taka kolekcje :/ ..
wole kase na myszke przeznaczyc, ktora jest mi niezbedna (tzn teraz mam myche, ale slaba.. :/)

a z HL'a korzystam porzyczonego od qmpla..

Old Post 05-11-2002 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:14.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions