Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Gierka (może nawet Edwarda)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Gierka (może nawet Edwarda)

Wypadauoby ciudek kultury miedzy gówniarzerią posiać, ale qrwica mnie wzieua i w dupie mam qltoore wszelaką/ Nie grauem pare tygodni - praca, dookoua bankrrooctfa i te rzeczy.....
Loguje sie po niebycie , a tu syfilis jak zwykle....TPSA serwuje UeberLaga, Za długo może nie grauem, a może....zyskauem dystans do mojej ulubionej gierki (z Edwardem G. ie mylić ;-))).
Dupki, którym w dupe bez wzeliny wuazimy, zrobiuy bete, po ktorej chyba maja nadzieje, że się korzystnie sprzedadzą. Liczba błędów jest tak zajebista, że szkodfa wymieniać. Tylko Pan Bill Wrota ma ich na koncie wiencej. Oczywizda, wszytko świeci jak psu jaja, ****ki z lagiem 450 maja fory, bo to tesh ludzie i fraga powinni zdobyc, a zadowolić trza każdego, nawet ślepca i niemowlę. PB coraz wiencej ****owizny dostarcza, nawet jush sie nie chce czytac, za co sie wylatuje.....To, że gram miernie, to jedno, to że zjebano niezły pomysł na grę, to drugie. Ciekawe, czy dalej będa sobie wazeliną dupy smarować, zeby się lepiej sprzedac, lejąc na grywalność (ktoś icj za ten błyskl geniuszu może zatrudni) czy w końcu załapią, że gra ma sens, jeśli gracze tak uznają.....jestem na granicy rezygnacji

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-11-2002 01:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Question ?

? troche nie kapuje

Old Post 30-11-2002 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

Totem ten tekst niestety przerasta twoje umiejetnosci analizowania :/

a tak pozatym to becie nie mam nic do zarzucenia, na pierwszy rzut oka wszystko jest do dupy, na drugi polowa rzeczy a za trzecim razem wydaje sie ze to wciaz to samo, dla mnie wlasciwie nic sie nie zmienilo w 2.6 i tyle.. a gracze uznaja gre za dobra.. jacys na pewno jesli nie veterani to nowi gracze ktorych zmiany akurat takowe dokonane z 2.5 na 2.6 przyciagna do gierki, jednym slowem nic sie nie zmieni, urt toczy sie dalej

Old Post 30-11-2002 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

ehh

Yarecki ;\\\\ powiem tak : " Dramatyzujesz" , faktycznie gra ma troche bugow ale wiekszosc bedzie poprawiona wraz z wydaniem latki i bedzie git !
Ja osobiscie juz do ilosci hedow sie przyzwyczailem grajac w 2.5 i to ze w 2.6 jest ich wiecej nierobi mi roznicy :>

Wraz z latka zmniejsza sile tego pedalskiego spasa, bo to co sie teraz dzieje to jest tragedia ( taka lama bierze spasa ktory jak to powiedzial Skubany " sra 10 pociskami dookola " to zawsze fraga zdobedzie ,bedzie latka, zmniejsza sile spasa - jak nie to odszczekam bo to chyba najbardziej denerwujaca sprawa ;pppp

Kolejna sprawa PB
Dlaczego jakos tylko coniektorym sie psuje ? mnie od poczatku niewywalilo ANI razu. Sprubuj przeinstalowac PB, pr132 slbo sciagnac najnowsze PB, jak to niepomorze to warto przeinstalowac CALEGo q3 (przeciez to sama przyjemnosc grac w takie swierze q )
pozdrawiam ;p

Old Post 30-11-2002 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

;-)))) tnx za wsparcie

...no, troche przesadziuem ;-)) ale moje trzy jeszcze trzeźwe szare komórki zajete były pisaniem, a nie mysleniem konstruktywnym ;-)))
...jest dobrze, ale nie beznadziejnie. Przeinstalowauem wczoraj PR a i PB tesh. Dotychczas nie zdarzauy mi sie talkie problemy, teraz nie gralem na tym kompie ze dwa tygodnie chyba albo i lepiej. Moze to przez laga giganta, tyle, ze obok grau pyza i nie miau takich jajc jak ja. Pozyjemy (pogramy) zobaczymy.........

Old Post 30-11-2002 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Thumbs up :)

Spoko, mysle ze jak wyjdzie łatka to bedzie w miare ok .

Mnie tez w tej chwili bardzo irytuje gdy widze jak jakis koles bierze sr8/psg1 + spas ;\\\\ i nazywa sie mistrzem bo trzepie fragi. Wlasnie spas sie zrobil maszynka do trzepania fragow, niestety jest w 2.6 ZBYT przegiety , ale w tej latce ma byc ponoc oslabiony i dobrze jesli tak sie stanie :>>>

Old Post 30-11-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ucho-oko-itd
Combat (Death Knight)

hehe

mi sie nie podoba ta beta bo nie ma m4 a to gowno zlamas 300 jest nedzne jak niewiem. brak mi m4 !! mogli zostawic m4 i dorzucic zlamasa dodatkowo a nie zabierac m4

Old Post 30-11-2002 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ucho-oko-itd Znajdź więcej post'ów przez  ucho-oko-itd Dodaj ucho-oko-itd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ucho-oko-itd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez ucho-oko-itd
mi sie nie podoba ta beta bo nie ma m4 a to gowno zlamas 300 jest nedzne jak niewiem. brak mi m4 !! mogli zostawic m4 i dorzucic zlamasa dodatkowo a nie zabierac m4

ale jak bedzie 3.0 i beda juz te wszystkie bronie to bedzie miodzio, :-DDDD juz pelno bylo screenow nowych giwerek i bedzie wypasik na maxa mowie wam (p60 czy 90 rox )

Old Post 01-12-2002 14:43
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ee

a ja chce prezenta...m4 w 3.0

GrEaTEyE

Old Post 01-12-2002 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
veneoth
Guest

Re: ee

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
a ja chce prezenta...m4 w 3.0

to se jeszcze troche poczekasz (moze na twoja osiemnastke wyjdzie)

Old Post 02-12-2002 10:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ee

ven to wcale nie tak długo...tylko ponad 3 lata fuck;(
A tak propo to moim zdaniem te 2.6 wyszło późno bo i w czasie robili 3.0 ... no rozumiecie, chodzi mi o to ze ta beta 3.0 jest jush prawie skończona tylko nikt niemów o tym

GrEaTEyE

Old Post 02-12-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Gr8 to byla propaganda...

Old Post 02-12-2002 17:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

..

Greateye zachwycasz mnie swoja naiwnoscia Tyle wiary w SIDa to chyba nikt nie ma, ale chwala ci za to, wlej w nasze serca nadzieje, bedzie co tracic z czasem...
Spas to rzeczywiscie przesada i chwala tym ktorzy nie siegaja po niego. Zrobil sie maszynka na fragi i to nieziemska. Spas psuje doki, basen i pare innych mapek. Nie zauwazylem szczerze mowiac tego przegiecia Psg i ktorym ludzie mowia, ze jest za silny? Czy ja wiem, moze... A poza tym to 2.6 nie jest tragiczna, moze nie jest tym czego - podkreceni bajkami Oswalda - oczekiwalismy, ale to chyba normalne ze spec od Public Relations robi reklame na maksa nieszczegolnie trzymajac sie prawdy. Zreszta skoro on nie przylozyl do kodu ani jednej linijki to trudno zeby wiedzial co reklamuje W bajki jaki to 2.6 jest przetestowany to juz przestalem wierzyc na w pierwszym dniu jego uzytkowania.
A z PB to ja tez niemam ZDANYCH klopotow. Kicknelo mnie raz i to za wpisy z OGC w configu, w pierwszy dzien. Uwazam ze PB zrobil wiecej dobrego niz zlego. pomimo ze niektorzy twierdza ze nadal sa cheaterzy wsrod nas, to od czasow 1.32 i tak nastapila DUZA zmiana. Teraz jak ktos wymiata to naprawde w to wierze a nie w to ze jest podkrecony software'owo. Moze sie myle, zle w takim razie jest to przejaw tej samej slodkiej naiwnosci ktora tryska Greateye. Niech nam zyje!!! (jedno i drugie)

Old Post 03-12-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

Re: ehh

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Ja osobiscie juz do ilosci hedow sie przyzwyczailem grajac w 2.5 i to ze w 2.6 jest ich wiecej nierobi mi roznicy :>

hmmmm przyzwyczailes sie co ? hehehehe

"qwa jeba gra nie gram w to (dup myszka o sciane). Itp. :>

moze nie prawda darki :>

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."

Old Post 04-12-2002 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Morfi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Morfi Znajdź więcej post'ów przez  Morfi Dodaj Morfi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Morfi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: ehh

quote:
Napisane oryginalnie przez Morfi
hmmmm przyzwyczailes sie co ? hehehehe

"qwa jeba gra nie gram w to (dup myszka o sciane). Itp. :>

moze nie prawda darki :>

;ppppppppp w tym sensie przyzwyczailem sie ze mnie to niedziwi jak dostaje po 1 wystrzelonym pocisku przez pol mapy heada z lr300 ;\\\\\ A myszka juz i tak idze do lamusa jak przyjda cieplutkie mx 500 :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Animate =====>>>>> bad news , nowe ogc hula pod PB bez problemoofff ;\\\\\\\\\\\

Old Post 04-12-2002 21:01
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: ehh

quote:

Animate =====>>>>> bad news , nowe ogc hula pod PB bez problemoofff ;\\\\\\\\\\\

pół godziny

Old Post 04-12-2002 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;\

Po chwili wychodzi update do ogc i ogc znow dziala ;\ a jescze od momentu pojawienia sie Polskiej strony dojscie jest jescze latwiejsze ;\\\\\\\\\\\\\\\

Old Post 05-12-2002 11:12
Morfi
Skilled (Knight)

tak potwierdzam

****** OGC znowu dziala i to z powodzeniem ...

sam widzialem

qwa mac

"Zabijajcie ich swoimi mieczami, zabijajcie lancami i włóczniami, zabijajcie ich bełtami waszych kusz. Zabijcie ich wojowników, ich kobiety i dzieci, starych i chorych. Zabijcie ich psy, bydło i inwentarz. Ale ponad wszystko, zabijajcie z przyjemnością."

Old Post 05-12-2002 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Morfi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Morfi Znajdź więcej post'ów przez  Morfi Dodaj Morfi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Morfi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Morfi
tak potwierdzam

****** OGC znowu dziala i to z powodzeniem ...

sam widzialem

qwa mac

co ja się będę wysilał, odpowiem tyle:

http://forum.evenbalance.com/forum/...f=34&t=1300

Old Post 07-12-2002 09:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

Talking

jaaaki lol buahahah ogc nie działa bo ponad 1000000 osób zgłosiło to już do nich że wyszło nowe ogc , a oni już mają łatke do PB (bodajrze z numerkiem 1.006) i nic kuźwa nie działa
aha nie sądzicie że te kałach dziwnie celny i mocny jest? na średnie dystanse trafia doskonale. raz dostałem z połowy mapy (nie nie heda ) necka z kałacha hehe lol ja już wolałem jak było raz neck , raz hed - przynajmniej nie było monotonne. a tak wogóle dostaję w kevlar west 1 raz ze średniej odległości ze SPAS i nieżyję a miałem pełne live :lol: <_< hehe aminate fajne zdjątko masz :p a gr8 - proszki do prania też som wspaniałe dopóki nie kupisz i zaczniesz używać a i gr8 przykro mi - święty mikołaj nie istnieje

Old Post 08-12-2002 06:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez loostro
jaaaki lol buahahah ogc nie działa bo ponad 1000000 osób zgłosiło to już do nich że wyszło nowe ogc , a oni już mają łatke do PB (bodajrze z numerkiem 1.006) i nic kuźwa nie działa

poprawka: 1.009

Old Post 08-12-2002 08:02
Morfi
Skilled (Knight)

gdzies na jakiejs www czytalem ze gdy wychodzi nowa latka do PB i OGC ja wykryje to automatycznie zostaje sciagana latka do OGC ... i OGC dziala nadal ... (nie wiem ile w tym prawdy ale tak pisalo gdzies)

Old Post 08-12-2002 09:52
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

ogc i spasik

quote:
Napisane oryginalnie przez loostro
. a tak wogóle dostaję w kevlar west 1 raz ze średniej odległości ze SPAS i nieżyję a miałem pełne live :lol: <_<

Bo spas jest przegiety na maxa i teraz stal sie dominujaca bronia i maszynka do trzepania fragow ;/// taka jest brutalna prawda, a jesli ktos nagminnie uzywa spasa to swiadczy to ze nie ma skilla ;ppp

Ale na szczescie z tego co wyczytalem na forum ut.net to bedzie on "tweaked down" czyli bedzie slabszy.....OBY tak bylo ....

APROPO OGC ...wczoraj z serwa gry-on-line okolo godz 21 wywalilo pod rzad dwuch gosci za "GAME HOOK" czyli jak zainteresowani wiedza za ogc ...niestety byli oni pod fake nikami ale jakby scalator przejrzal logi to by wyszlo kto i gdzie ;pp JEstem dostepny pod gg jesli ktos jest zainteresowany rozwiazaniem sprawy ;ppp

Morfi naszczesie jak narazie wywalili ta stronke z serwa dami (o czym sam wiesz ;ppp ) i mam nadzieje ze palant ktory ja zalozyl wie ze niemoze sobie ot tak rozpowszechniac tego syfu i ze mozna mu nadepnac na odcisk ;///

Old Post 08-12-2002 16:03
Morfi
Skilled (Knight)

wiem ze wywali ta www ... sprawdzalem rano

naszczescie !!!

a co do spasa to jest przegiety fak t i to bardzo ... ale jesli ktos bvawi sie spasem to musi byc odrazu NOSKIL !!!

ktos inny moze powiedziec ze ganianie z sr8 to no skill itp ... ze flesze to no skillllll

nie mozesz tak mowic na innych bo sam nie lubisz spasa :>

Old Post 08-12-2002 17:02
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;/

Nieprzeczytales dokladnie mojej wypowiedzi :
" jesli ktos nagminnie uzywa spasa "

W tej chwili jak siedze na specie to non stop widze ze spas jest uzywany na prawie kazda odleglosc , biegaja z nima snajperzy (znany tandem psg1+spas) i poprostu kazdy lamuch, kazdy newbie ;\\\\\\ to jest zalosne l;./ ja czekam tylko na latke bo jak niewyjdzie albo jak niezmniejsza sily spasa to sam sie na niego przerzucam bo inaczzej neima bata ....

Old Post 08-12-2002 17:19
Morfi
Skilled (Knight)

od zawsze bawie sie spasem takim jaki byl takim jaki jest i bede sie bawil takim jaki bedzie

wiec mozesz nzaywac mnie lamuchem itp....

wkoncu mam noskila bo spasem sie bawie

end

Old Post 08-12-2002 20:10
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

bosze ..........

jak mam ci inaczej napisac ;\\\\\\\\ ciagle nierozumiesz o co mi chodzi , graj se spasem w koncu to jest bron i sie jej uzywa bo po to jest zrobiona zeby jej uzywac i wiem jak ty grasz spasem, ale chodzi mi o to ze pojawila sie masa ludzi ktorzy trzepia fragi i na koncu mapki maja ich duzo i wala texty " o qwa ale jestem mastach" to jak widze cos takiego to spadam ze krzesla. Czy rzeczywiscie uwazasz ze granie spasem jest tak trudne ? JA wzialem na Rommlu sr8+spas i po chwili mialem 12/3, ;\\
Jak w latce niedaca mniejszej sily spasowi to przerzucam sie na mod Qrally ;ppppp

I ponownie kwestia ...OGC..., Papuga wiem ze codziennie pewnie czytasz site Pb ale na wszelki wypadek podaje :

"On a side note, we would encourage PB Admins to search through their recent PB logs (from the past couple of weeks) for #120033 (Game Hook) violations. Admins who permanently ban players from time to time should consider all players caught by this violation as prime candidates for banning."

:>>>>>>>>>>

Old Post 09-12-2002 08:56
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: bosze ..........

quote:
I ponownie kwestia ...OGC..., Papuga wiem ze codziennie pewnie czytasz site Pb ale na wszelki wypadek podaje :

"On a side note, we would encourage PB Admins to search through their recent PB logs (from the past couple of weeks) for #120033 (Game Hook) violations. Admins who permanently ban players from time to time should consider all players caught by this violation as prime candidates for banning."

:>>>>>>>>>>

bez przesady z tym codziennie
mam w końcu ciekawsze zajęcia

ale tak, rzeczywiście: PB złapał mi w grudniu 2 wybrańców, wylosowali już permbana i się zastanawiam nad poproszeniem scalatora, primo i wiewioora o założenie rónież i u nich tych banów.

Old Post 09-12-2002 17:36
Sniezek
Elite (Fiend)

szczesliwcy...byc moze juz nigdy w zyciu niczego nie wygraja =D

Old Post 09-12-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Morfi
Skilled (Knight)

papi ty sie nie zastanawiaj z tymi banami ....

prosta zasada powinna byc

OGC=BAN na wszystkich servach

Old Post 09-12-2002 18:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions