Gierka (może nawet Edwarda)
Wypadauoby ciudek kultury miedzy gówniarzerią posiać, ale qrwica mnie wzieua i w dupie mam qltoore wszelaką/ Nie grauem pare tygodni - praca, dookoua bankrrooctfa i te rzeczy.....
Loguje sie po niebycie , a tu syfilis jak zwykle....TPSA serwuje UeberLaga, Za długo może nie grauem, a może....zyskauem dystans do mojej ulubionej gierki (z Edwardem G. ie mylić ;-))).
Dupki, którym w dupe bez wzeliny wuazimy, zrobiuy bete, po ktorej chyba maja nadzieje, że się korzystnie sprzedadzą. Liczba błędów jest tak zajebista, że szkodfa wymieniać. Tylko Pan Bill Wrota ma ich na koncie wiencej. Oczywizda, wszytko świeci jak psu jaja, ****ki z lagiem 450 maja fory, bo to tesh ludzie i fraga powinni zdobyc, a zadowolić trza każdego, nawet ślepca i niemowlę. PB coraz wiencej ****owizny dostarcza, nawet jush sie nie chce czytac, za co sie wylatuje.....To, że gram miernie, to jedno, to że zjebano niezły pomysł na grę, to drugie. Ciekawe, czy dalej będa sobie wazeliną dupy smarować, zeby się lepiej sprzedac, lejąc na grywalność (ktoś icj za ten błyskl geniuszu może zatrudni) czy w końcu załapią, że gra ma sens, jeśli gracze tak uznają.....jestem na granicy rezygnacji
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|