Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > 217.96.74.70 i snajper.pl czyli czemu nie da sie podlaczyc...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
forever
r3surrection.net

217.96.74.70 i snajper.pl czyli czemu nie da sie podlaczyc...

jak w topicu - dwa ogloszone niedawno "nowe serwery" są dla mnie nieosiągalne... tzn.. dla xqf pod linuxem są one niewidoczne...
zresztą jak daje connect i wale bezposrednio to tez nic z tego... może mi to ktoś wytłumaczyć???
Ah jeszcze dorzucę że mam SDI.... jeśli to coś zmienia...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-01-2003 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: 217.96.74.70 i snajper.pl czyli czemu nie da sie podlaczyc...

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
jak w topicu - dwa ogloszone niedawno "nowe serwery" są dla mnie nieosiągalne... tzn.. dla xqf pod linuxem są one niewidoczne...
zresztą jak daje connect i wale bezposrednio to tez nic z tego... może mi to ktoś wytłumaczyć???
Ah jeszcze dorzucę że mam SDI.... jeśli to coś zmienia...

A sprobuj sie na snajpera zalogowac przez IP.
213.77.1.2

Old Post 07-01-2003 05:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;p

Pragne napomknac panu scalatorowi (;p) ze serwy

-Urbano TerrorizmoZ|55ms|212.160.84.250:27971
-q3UT2-damiserv|58ms|212.160.84.250:27970

sa ciagle zle postawione przez co nieda sie na nie wejsc , WIEM WIEM juz o tym wiesz dawno ale mowie tak tylko dla przypomnienia bo szkoda zeby sie marnowalo dobre lacze i komp na serwy na ktore sie nieda wejsc .......

P.S. apropo komentarzy na ut.pl fajnie by bylo jakbys sypnal refami jesli juz serwy beda staly ok , ale to tylko taka moja mala propozycja ;>>>>

Old Post 07-01-2003 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: 217.96.74.70 i snajper.pl czyli czemu nie da sie podlaczyc...

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
A sprobuj sie na snajpera zalogowac przez IP.
213.77.1.2

no prosze... dzis przez IP poszlo...
A teraz widze ze po prostu revDNS'a snajper nie ma ustawionego wiec moze to jest przyczyna...
a to drugie tez nie ma revDNSa wiec pewnie podobnie ale tam po IP nie da rady...

Old Post 07-01-2003 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

a ja mam q.r.w.a. napis "BANNED." :O

Old Post 08-01-2003 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;p

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X
a ja mam q.r.w.a. napis "BANNED." :O

czax moze poszedl cichy ban przez jakiegos czitera na cala siec tfoja ;p

Old Post 08-01-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: ;p

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
czax moze poszedl cichy ban przez jakiegos czitera na cala siec tfoja ;p

[ciach]

P.S. już się chciałem zapytać Czaxa z jakiego IPa wychodzi, ale się w porę ugryzłem w język

Old Post 09-01-2003 03:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

scalator ;/

Wiec jak scalator , przyjales do wiadomosci ze sie niecierpliwimy ?

Old Post 09-01-2003 09:44
cZAx
really bad mother fucker

nie mam sieci, mam kablowke ze zmiennym ip :/
najlepsze ze podobno z rcona sie go nie da zdjac wiec tylko podziekowac adminom tego wspanialego serva :O

Old Post 09-01-2003 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:47.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions