Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > czy potrafię zrobić ankietę?
czy potrafię?
You do not have permission to vote on this poll.
tak 4 40.00%
tak 1 10.00%
tak 3 30.00%
tak 2 20.00%
W sumie: 10 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

czy potrafię zrobić ankietę?

No właśnie, zaraz się okaże. A przecież juz jedną wyprodukowałem kiedys...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-05-2002 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

hmmmmmmmm......... cholera ciezki wybor... ale bo dluzszym zastanowieniu stawiam naaa..... TAK !!!!!

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 07-05-2002 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

to mi przypomina ostatnie wybory we Francji

Old Post 07-05-2002 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
hmmmmmmmm......... cholera ciezki wybor... ale bo dluzszym zastanowieniu stawiam naaa..... TAK !!!!!

To ja, zebt byc orginalnym zaglosuje na TAK
Cos ostatnio mania testowannia ankiet

Old Post 07-05-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja tez testowalem dwa razy, ale co mi tam... zaraz sobie zaloze 3 test, a co sie bede ograniczal...

Old Post 07-05-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

a ja jeszcze NIE testowalem ... czyzby przyszla pora ??

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 08-05-2002 08:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

Question

Ciekawe ile myslales nad ta zniewalajaca ankieta...

Old Post 08-05-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Wcale nie myślałem.
po prostu napisałem topik to q3a i chciałem załączyć ankietę. Ponieważ nie udało mi się z jakichś powodów za pierwszym razem, postanowiłem przetestować swoje umiejętności (w które prawie zwątpiłem). Okazało się, że umiem... to wszystko...
A odpowiedzi były niejako zaklęciem... Musi się udać, musi, musi...

Old Post 08-05-2002 09:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Pana osiągniecie jest godne powinszowania.

Old Post 04-07-2002 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Old Post 06-07-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Schooler, twoja lokalizacja nie miesci mi sie w glowie

Old Post 06-07-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

Talking

brakuje jeszcze odpowiedzi tak, bo nie mam w czym wybierac

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 08-11-2002 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

aha.

you accept (reject, respect);

Old Post 08-11-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... może tak albo tak

Old Post 10-11-2002 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major Kiper DN
[COW]maYor

az 4?

Wymiary listka papieru toaletowego REGINA: 12,3 cm x 9,7 cm

Old Post 04-01-2003 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major Kiper DN Znajdź więcej post'ów przez  Major Kiper DN Dodaj Major Kiper DN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major Kiper DN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions