Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Pytanie, bardzo wazne pytanie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

Question Pytanie, bardzo wazne pytanie

Czy mozna by bylo zrobic tak... (moze ktos wie jak albo chociaz wie ze sie tak da ) zeby serwer na ktorym graja playerzy sprawdzal cos takiego ze aktulny gracz uzywa danego scryptu (np. niedozwolonego, typu auto flare auto missile, lub autowaypoints itp.) ???. Czy mogloby to sie odbywac np. jak to ma sie ze skinami jesli CRC on to wyrzuci z serwa itp. Chodzi mi o zasade dzialania programu antichitowego tak jak w counter striku jesli chodzi o hacki , modele itp. Czy to wogole jest mozliwe do zrobienia ??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2003 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Re: Pytanie, bardzo wazne pytanie

wiem ze cos takiego istnieje, ale niestety niemam zielonego pojecia jak to zrobic, moze tmailnij do DEVteamu

Old Post 18-01-2003 16:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Re: Re: Pytanie, bardzo wazne pytanie

CRC on, to jedyne, co sie wlacza o ile wiem. Czesci skryptow uniemozliwia to dzialanie.

Zas co do cheatow... spokojnie, Gora... To nie CS czy UT :-P Ktoryz to skrypt jest taki straszny, ze chcialbys zablokowac jego dzialanie? :-P

Old Post 18-01-2003 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

Re: Re: Re: Pytanie, bardzo wazne pytanie

"autowaypoints". Mozna wlaczyc swoich enemy lub wszystkich.I po co taki scrypt ((

Old Post 19-01-2003 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Tia, autowaypoints to durny skrypt i ja go nie stosuje ani stosowac nie zamierzam. Ale czy to taki wiele dajacy skrypt? Przeciez w najblizszym otoczeniu i tak masz wskazniki na HUDzie nad glowami przeciwnikow, w dalszym wiele widac na CC, a z drugiej strony dziesiatki markerow z przeciwnikami jedynie utrudniaja robote (ja tam czasami markery wykorzystuje do wspolpracy z reszta druzyny... i te 10 cz 16 latajacych znaczkow z przeciwnikami jedynie utrudnia robote :-P).

Jak dla mnie, kazdy moze sobie stosowac autowaypoints. Mnie wystarczaja male literki do przeczytania tekstu... ;-)

Old Post 19-01-2003 12:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

na szczescie jest legalny odpowiednik tego skryptu buddypoints.

Old Post 19-01-2003 12:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

tak, wlasnie go mam

Old Post 19-01-2003 14:13
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions