Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Świat obok Tribes
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
remiq
Farmer

Świat obok Tribes

Ostatni przypomniało mi się, że nazwę Tribes już kiedyś słyszałem. Pomyślałem chwilę, przerzuciłem płytki na półce i znalazłem strategię w świecie Starsiege (świat Tribes, o ile się nie mylę). Zainstalowałem, patrzę... O rany, co to ma być? Zupełnie nie znane mi rzeczy! Jakieś mechy, rakiety dalekiego zasięgu, ładowność... Nawet gravbike'a nie było ;-) zacząłem wątpić, że to świat T. Aż tu nagle, oglądając forum (PJ albo inne T2) znalazłem takiego moda Mechina Tribes 2 Mod. Taki T2 z nowymi pojazdami (mechy). Przynajmniej mają jetpack Miłego testowania (ja dzisiaj nie miałem okazji ;-( ). Wyszukajcie w googlu, a potem ściągajcie z FilePlanet. 33MB http://xferoc3a.fileplanet.com/^932973625/ftp2/planetstarsiege/syrinx/mechina.exe

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-02-2003 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

a wiedziales, ze dawno, dawno temu wyszla strategia o nazwie Cyberstorm, ktora to takze jest osadzona w uniwersum tribes?
byla kiedys w sp. resecie gratisowo.

ja tam jednak zostane przy naszy tribsiku 2

aha, pozwolilem sobie poprawic twoj link:
http://xferoc3a.fileplanet.com/^932...inx/mechina.exe

Old Post 17-02-2003 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qter Horda
Skilled (Knight)

ciekawy ten mod ot mechy takie proste ale sie przegrzewaja itd. no nie ma ruszania torsem ale !!!!!!!!!hehe calkiem calkiem jak ktos szuka alternatywy nowej zabawki na parenascie minut tygodniowo bo akorat nie ma co robic spoko

Old Post 18-02-2003 06:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions