Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Unreal Tournament > Hello
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
IMPeraTOR
Guest

Hello

Witam wszystkich na nowym forum
Huh... Ciekaw jestem, czy jestem pierwszy z ludzi z unreal.pl, ale chyba tak :p

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-09-2001 22:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cangaroo
Skilled (Knight)

Cool

ja sie wczesniej zarejestrowalem, hihi
ale postow nie ma co pisac, wole nasze forum na unreal.pl, bo przynajmniej jest sie z kim zrec i o kwaku mi nikt w kolko nie nawija

Old Post 29-09-2001 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cangaroo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cangaroo Znajdź więcej post'ów przez  Cangaroo Dodaj Cangaroo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cangaroo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cangaroo
Skilled (Knight)

a to forum w ogole jakies dziwne jest, niby ten sam VBulletin co u nas (przynajmniej identycznie sie edytuje usera i opcje te same), ale cholerstwo nie akceptuje HTMLa w sigu... albo ja HTML ON ustawic nie umiem

Old Post 29-09-2001 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cangaroo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cangaroo Znajdź więcej post'ów przez  Cangaroo Dodaj Cangaroo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cangaroo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
IMPeraTOR
Guest

Huh... Poczytaj o tym w FAQ
Huh... Twierdza, ze to oni wylaczyli HTMLa ze wzgledu na mozliwe niezamykanie tagow przez Userow
I zrozum tu czlowieka

Old Post 30-09-2001 08:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cangaroo
ja sie wczesniej zarejestrowalem, hihi
ale postow nie ma co pisac, wole nasze forum na unreal.pl, bo przynajmniej jest sie z kim zrec i o kwaku mi nikt w kolko nie nawija

hkhm... sory, że Panom przerywam ale może byśmy porozmawiali trochę o kwaku?

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 01-10-2001 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

I to by bylo chyba na tyle jesli chodzi o forum o ut by quejarze. A popularnoscia wciaz rzadza forum de i ligowe. Nic EOF.

Old Post 01-10-2001 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
IMPeraTOR
Guest

No coz... Musze przyznac Ci racje

Old Post 01-10-2001 18:38
Cangaroo
Skilled (Knight)

Cool

co do forum Desperados, to niestety ostatnio zmarnialo...
malo Desperatuff tam w ogole pisze, Kurczak gdzies sie zmyl (chorowal kilka tygodni temu, mam nadzieje, ze to nie bylo nic powaznego), Ciotka rzadko daje glos, Zohnfeld wyparowal... to juz nie to samo forum
natomiast forum ligowe to centralka lacznosci w tej chwili, hehe
no i (sub)forum §§ rzadzi!
(rzabyscie widzieli jakie pogaduchy ludzie odwalaja na tajnym forum, ja pindole... ok. 700 postow w jeden miesiac przybylo

Old Post 01-10-2001 23:19
Cangaroo
Skilled (Knight)

quote:
ja pindole... ok. 700 postow w jeden miesiac przybylo

tfu! "ponad 600" mialo byc

Old Post 02-10-2001 00:05
Pajda
Warrior (Scrag)

Talking

Jak jestes taki madry to daj dostep do tego tajniackiego forum esesow

btw: moze jakis quejarz cosik sie wypowie ? Wiece moglibysmy troszke mitow o nieznanym jakim jest dla wielu z Was UT zdementowac ))

Old Post 02-10-2001 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Asteroth
Skilled (Knight)

Nieno chlopaki ja tu jestem jush od dawna ze pol roku

Shock rifle the best UT GUN

Old Post 02-10-2001 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Asteroth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Asteroth Znajdź więcej post'ów przez  Asteroth Dodaj Asteroth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Asteroth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cangaroo
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Pajda
Jak jestes taki madry to daj dostep do tego tajniackiego forum esesow

chyyyyyyba Cie grzmi RobaczQ!
quote:
btw: moze jakis quejarz cosik sie wypowie ? Wiece moglibysmy troszke mitow o nieznanym jakim jest dla wielu z Was UT zdementowac ))

te te! tylko nie prowokuj!

Old Post 02-10-2001 23:43
Cangaroo
Skilled (Knight)

quote:
Nieno chlopaki ja tu jestem jush od dawna ze pol roku

LooooL!
to czemu pod xywka masz: Zarejestrowany: Jun 2001 ???

Old Post 02-10-2001 23:46
IMPeraTOR
Guest

rotfl

Old Post 03-10-2001 18:38
Asteroth
Skilled (Knight)

Bo se jeszcze raz konto rejestrowalem bo jakas pala mi haslo zwedzila

Shock rifle the best UT GUN

Old Post 03-10-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Asteroth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Asteroth Znajdź więcej post'ów przez  Asteroth Dodaj Asteroth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Asteroth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:56.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions