Hehehe ten luzacki ziomek całkiem fajny
Co do areny akurat nie o to mi chodziło
Rozumię, i może fakt, że zbyt ostro zareagowałem ale tak czasem u mnie bywa szczególnie jak jestem zdenerwowany a ostatnimi czasy niestety tak niestety jest
Tylko popatrz, że ja w pierwszym poście starałem się odpowiedzieć na twoje zagadnienia i w sumie myślę, że nie było to jakieś bardzo zaczepne. Z kolei twój post odpowiadający na moje podsumowanie od razu typowo prowokujący jak dla mnie
BTW. Nie siedzę na tym forum, nie czytam go i nie mam takiego zamiaru - tutaj popatrzyłem, bo pomyślałem, że mogą być jakieś osoby potrzebujące pomocy z RFem i tak na marginesie to mogę powiedzieć, że jedna taka się znalazła w pewnym temacie. Skąd więc miałem wiedzieć, że lubisz sobie w taki sposób żartować biorąc jeszcze pod uwagę fakt, że się nie znamy? Każdy ma inne poczucie humoru, do każdego można się przyzwyczaić pod warunkiem, że daną osobę się pozna. Nie wymagaj tego, by osoby które cię nie znają i czytają pierwszy raz w życiu jakiś twój post w którym sobie żartujesz odbierały go zawsze jako żart bo sam widzisz jaka sytuacja może czasem wyniknąć
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|