Czlowiek ,który rozkrecil polska scene bhd,udostepnil serwer,wszystkim sie zajal i poswiecil temu wiele czasu zasluguje na szacunek w szczególnosci w oczach tych co korzystaja z jego serwera ( a jak nawet rzadko na MOSCIE bywaja powinni dostosowac sie do panujacych na nim zasad , w innym przypadku nie powinni miec prawa wstepu na niego).Także jak najbardziej popieram Twoja decyzje o banowaniu takich graczy i podoba mi sie równiez pomysl z centralizacja .Inna sprawa jest szacunek do samych siebie ,do graczy itd.gdy widze takiego pana D....(dawniej pana V....),który notorycznie obraza wszystkich (kiedy nie pojawie sie na MOSCIE i on tam jest non stop widze jak rzuca jakies obelgi) i uwaza sie za niezlego mistrza bo jego ratio w statach skoczylo ponad ogólna srednia i wydaje mu sie ,ze to go upowaznia do tego aby zbesztac gracza z ratio np:0,50 to przepraszam ,ale cos tu jest nie tak,w tym momencie tracimy sens dobrej zabawy.Ja osobiscie moge powiedziec ,ze tez czasami za duzo mówie ,ale skoro to ma poprawic ogolny klimat MOSTu to prosze mnie za to banowac i przy tym innych ,którzy równiez to robia,ale porzadek musi byc(proponuje przesylac screeny Milemu,nie w formie donosicielstwa czy czegos takiego,ale w celu wprowadzenia porzadku na serwerze i zachowania jakiejs kulturki ).Przy okazji tego teamtu apeluje: miejcie szacunek dla zalozyciela najwiekszego serwera w Polsce (za który przypomne nawet grosza nie placicie i który z wlasnej inicjatywy wszystko zalatwil) i dla graczy z którymi gracie,proponuje ,zeby swoje frustracje i niepowodzenia w grze wyladowywac na TSie,w domu badz gdziekolwiek indziej ,ale nie na czacie podczas gry .
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|