Doom III: Mr. Smiley's Head Safari
Mam WIELKA prosbe do Wszystkich DooManiakow!!!
Mianowicie chodzi mi o zapomniana juz przez wiekszosc, czesc dooma a raczej remake jedynki pod tytulem :
Mr. Smiley's Head Safari
Poprostu NIGDZIE go nie moge znalesc a szukam juz ladnych kilka lat i nie prosilbym o POMOC gdybym nie byl uzalezniony od tej giery a gralem w nia bardzo dawno kiedy kompa jeszcze nie mialem i SZALENIE za nia tesknie i obiecalem sobie ze to bedzie moja pierwsza gra (no moze nie pierwsza-avp sie wkrecil zamiast hehe) jaka zasiadzie na moim wlasnym dysku......coz jak na ironie w momencie jak dostalem kompa (kolo 5 i pol roku temu) gra zniknela...kumple ja pokasowali (lub skasowali samych siebie) a inni o niej zapomnieli lub mowili "no taak wiem wiem bylo cos takiego chyba ..." to ja juz odrazu wiedzialem ze nie zdolam nic wskurac, mimo to nie poddawalem sie.
Czas mijal...lata plynely jak browary a Smajliego nadal nie bylo, az do dnia w ktorym zrzucilismy sie z bratem na neta (akurat promocja byla na osiedlu...niewazne). No to wowczas to juz nie mialem ZADNYCH obaw ze go nie znajde wpadam na neta - szukam,,szukam,,szukam I NIC! NIEMA! NULL! ZERO! potem poszly p2p itp, kilka wygaslych linkow typu http://retroworld.webpark.pl//fpp.html (Pozdro DARK_ANGEL) google, astalawisty ktore tak naprawde nigdy nie mialy tego pliku-przynajmniej jak ja szukalem-moze sie myle-dlatego zwracam sie z tym tematem do WAS Bracia......POMOZCIE bo kres moj jest bliski - POMOZCIE ODNALESC JEDNA MALUTKA GIERE A STRUDZONY POSZUKIWACZ WRESCIE PO 5 LATACH USPOKOI SWOJA DUSZE I BEDZIE MOGL ODEJSC W POKOJU hahhaha
Pozdrawiam Wszystkich Czytajacyh i Grajacych Serdecznie JUZ TERAZ zyczac Spokojnych i Wesolych Swiat...no i oczywiscie Wielkiej Zadupczki na Sylwestra.
JOU!