Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nowy elitarny klan ! ! !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
coWard
Guest

Nowy elitarny klan ! ! !

W dniu 19.09.01 powstal klan SSSS - Synthetic Soldiers Skilled in Sabotage.
Stronka jest ukonczona w 90 %, i wymaga kilku drobnych korekt.

Został otwarty dział rekrutacji.

Masz niespozytkowany potencjal energi ktorych chcesz wkorzystac ?
Chcesz grac i dobrze sie bawic w milej atmosferze ?
..... doloncz do nas.

Jetes mlodym talentem czy starym wymiataczem - SSSS - to idealne miejsce dla Ciebie.

Adres stronki
cs.gracz.net/ssss
www.ssss.w.pl
....
serdecznie wszyskich zapraszamy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2001 22:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

LOOOOOOOOOOOOOOOOL....
powienien byc jeszcze numer tel do rekrutacji: 0-700-...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 08-10-2001 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

SSSS... to jakas nowa bajka o wężu ?....

Tak na serio mam nadzieje, że rownie profesjonalnie bedziecie sie zachowywac na serwerach, jak to wynika z Twojego postu, powodzenia

Old Post 08-10-2001 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

albo ktos zapodal tego samego posta po raz drugi ;p

Old Post 08-10-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

lol, ale ja mowilem o swoim

Old Post 08-10-2001 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Smirnoff ale ty stare tematy odgrzebujesz.
BTW. Ten klan juz sie pewnie rozpadl

Old Post 08-10-2001 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

sorry, faktycznie Mantis masz racje, topic jest stary, ale u mnie na kompie wyświetlilo go jako nowy (na pierwszym miejscu) niewiem dlaczego wiec napisałem co wiedziałem i tyle

Old Post 08-10-2001 17:36
scorpion.kt
Eat my shorts ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Smirnoff ale ty stare tematy odgrzebujesz.
BTW. Ten klan juz sie pewnie rozpadl

Mantis moze dasz klanom innym szanse ?
To jest tak jakbyc dopiero zaczal i chcialbys zareklanowac klan a tu wyskakuje jakis i obraza ich why ?
Nie rozumiem ciebie , nie dajesz innym szanse...

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 08-10-2001 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
sorry, faktycznie Mantis masz racje, topic jest stary, ale u mnie na kompie wyświetlilo go jako nowy (na pierwszym miejscu) niewiem dlaczego wiec napisałem co wiedziałem i tyle

no sory to przeze mnie bo to ja na niego odpowiedzialem jak mi sie nudzilo... Przyznaje sie do winy i jestem wielce skruszony...:/

-=@^@=- CPA

Old Post 08-10-2001 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

Tak zgadzam sie ze Smirnoff nie daje szanse innym klanom,jest to nie fair.Smir wstydz sie,tak poprostu nie mozna! ; )
Twoje zachowanie uwłacza dobrym obyczajom : ) Dajmy każdemu szanse zaistnienia na tym boardzie.Ma tu przecież panować swobodna wymiana myśli i opinii : ))))))

Old Post 08-10-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Vaszka, czy jak tobie tam, czytaj uwaznie posty a nie wypisujesz jakies brednie ignorancie Ty jeden

ja zyczylem im powodzenia i wcale nic do nich nie mam !!

Old Post 10-10-2001 10:23
major Vasca
Zawiany.Henio

Smirnoff,naucz sie czytac! ; )

pisze sie Vasca,nieuku jeden.Ja juz nnam te twoje kapitalistyczne wypowiedzi!! Myślisz że jak masz dobrego kompa i farta to jesteś dobry tak?!! Moje hasło Smirnoffowi mówimy nie!! Koniec twojej dekadenckiej postawy!!! : ))))

Smirr lamo ,chciałem cię sprowokować i mi się udało,heheheh na żartach to ty się nie znasz(w podstawówce też już byłeś taki : P )

Pozdrawiam nowy klan i życzę szcześcia : )

Old Post 10-10-2001 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

Question

jesli ten klan jest nowy i nie ma w nim jeszcze skladu to jakim cudem jest elitarny??????

Old Post 10-10-2001 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Same sprzecznosci

Old Post 10-10-2001 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

ReKlAmA ???

Ja to nie wiem po co ta reklama skoro stronka nie jest dokonczona Ehhh lepiej jest zrobic REKLAME na www.board.counter-strike.pl no conajmniej wedlug mnie ! ! ! ! ! !

Old Post 10-10-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Idź klocki stawiać board.fpp.pl ROXXX

Old Post 10-10-2001 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Re: Smirnoff,naucz sie czytac! ; )

quote:
Napisane oryginalnie przez major Vasca
pisze sie Vasca,nieuku jeden.Ja juz nnam te twoje kapitalistyczne wypowiedzi!! Myślisz że jak masz dobrego kompa i farta to jesteś dobry tak?!! Moje hasło Smirnoffowi mówimy nie!! Koniec twojej dekadenckiej postawy!!! : ))))

Smirr lamo ,chciałem cię sprowokować i mi się udało,heheheh na żartach to ty się nie znasz(w podstawówce też już byłeś taki : P )

Pozdrawiam nowy klan i życzę szcześcia : )

Ha i tu cie mam , to ja ciebie zrobilem na szaro-buro, bo spowodowalem ze sie tlumaczysz, a tlumaczy sie zawsze...no kto...?.....WINNY !!!!, wiec wpadles jak gowno w wentylator

Pozatym nie pozwole zeby taki wredny kapitalista zburzyl kolektywnie budowany ład na tym boardzie...napisz swoj nick po Polsku zapatrzony w zachodnich wyzyskiwaczy zdrajco wznioslych idealów socjalizmu !

Jeszcze Polska nie zginela..... majorze Waszka, masz szanse nawrocic sie na wlasciwa droge, droge ku lepszemy Swiatu pod znakiem Golabka Pokoju.....LoL

Po wiecej informacji dzwon juz teraz: 0-700.....blah, blah, blah

Old Post 10-10-2001 19:22
Mantis
OBI (-o-)

Re: Re: Smirnoff,naucz sie czytac! ; )

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff

Ha i tu cie mam , to ja ciebie zrobilem na szaro-buro, bo spowodowalem ze sie tlumaczysz, a tlumaczy sie zawsze...no kto...?.....WINNY !!!!, wiec wpadles jak gowno w wentylator

Pozatym nie pozwole zeby taki wredny kapitalista zburzyl kolektywnie budowany ład na tym boardzie...napisz swoj nick po Polsku zapatrzony w zachodnich wyzyskiwaczy zdrajco wznioslych idealów socjalizmu !

Jeszcze Polska nie zginela..... majorze Waszka, masz szanse nawrocic sie na wlasciwa droge, droge ku lepszemy Swiatu pod znakiem Golabka Pokoju.....LoL

Po wiecej informacji dzwon juz teraz: 0-700.....blah, blah, blah

Smirnoff jakis ty podstepny hehe tak zachodzic od tylca. Nieladnie nieladnie

Old Post 11-10-2001 12:44
pesel
Szef Kuchni Świata

Re: Nowy elitarny klan ! ! !

quote:
Napisane oryginalnie przez coWard
W dniu 19.09.01 powstal klan SSSS - Synthetic Soldiers Skilled in Sabotage.
Stronka jest ukonczona w 90 %, i wymaga kilku drobnych korekt.

Został otwarty dział rekrutacji.

Masz niespozytkowany potencjal energi ktorych chcesz wkorzystac ?
Chcesz grac i dobrze sie bawic w milej atmosferze ?
..... doloncz do nas.

Jetes mlodym talentem czy starym wymiataczem - SSSS - to idealne miejsce dla Ciebie.

Adres stronki
cs.gracz.net/ssss
www.ssss.w.pl
....
serdecznie wszyskich zapraszamy

he he he 'sorry'

Old Post 13-10-2001 06:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

Smirnoff ty zapluty karle reakcji!!!Ja się nigdy nie tłumacze!! Ty noszący miano napoju deprawującego młodych!!! Ty pachołku reżimu!!! Ja major Vasca z całą stanowczością i poświęceniem przeciwstawie się przeciwko twoim haniebnym perfidnym i wyrafinowanym praktykom!!!
Vivla la Liberte!!!

Old Post 13-10-2001 17:09
*MagiC*/Tramwaj

Wszyscy jestescie kapitalistycznymi, imperialistycznymi swiniami podlegajacymi kazdej modzie tego blednego tworzacego bledne kolo ustrojowi!!!! Nie kloccie sie bo to wykazuje sprzecznosc idealow a takiej w panstwie przyszlosci z jedynym slusznym ustrojem nie moze byc!!!!

-=@^@=- CPA

Old Post 13-10-2001 22:56
Cali
słodki chłopak :]

Następny klan który upadnie po kilku tygodniach !

Old Post 14-10-2001 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LewareK
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez *MagiC*/Tramwaj
Wszyscy jestescie kapitalistycznymi, imperialistycznymi swiniami podlegajacymi kazdej modzie tego blednego tworzacego bledne kolo ustrojowi!!!! Nie kloccie sie bo to wykazuje sprzecznosc idealow a takiej w panstwie przyszlosci z jedynym slusznym ustrojem nie moze byc!!!!

Tramwaj masz cos do Swin przeciez to calkiem porzadne zwierzeta i chyba nikomu nie przeszkadzaje, ale oczywiscie tobie moga przeszkadzac lecz mimo to nie wyrazaj sie tak o swiniach. A ja jeszcze nie widzialem kapitalistycznej ani imperialistycznej swini. Jedynie jaka to byla zmytowana transgeniczna swinia karlowata z przestrzeni miedzygwiezdnej ktora znalazla sie u mnie w domu poprzez zakrzywienie czasoprzestrzeni spowodowane przez wsadzenie wlaczonej suszarki do mikrofaluwki i zalanie tego wszystkiego sosem z sinokoperkowych grzybkow polaczonych z rozentuzjowanym stadem zielonych nietoperzy. Tak wiec to byla jedyna swinia jakiej nie lubialem.

Old Post 15-10-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LewareK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LewareK Znajdź więcej post'ów przez  LewareK Dodaj LewareK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LewareK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Następny klan który upadnie po kilku tygodniach !

POPROSTU UWIELBIAM CALIEGO ZA TO ZE MOWI TO CO MYSLI

Old Post 15-10-2001 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Majkel odbierz mail oki

Old Post 15-10-2001 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

nienajgorsza stronka tyle ze szkoda ze dziala tylko w rozdzielczosciach wiekszych niz 1240-720 czy jakos tak kurde jak glupi pisze sie jednym palcem jem wlasnie kanapke

PS
jesli chodzi o Caliego to malo dzis takich ludzi i za to go szanuje (wobec powyzszego posta)

Old Post 15-10-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Cali Lama

Old Post 15-10-2001 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

ja bym go nie lubil ;p [joke] ale jest maoim bratem [klanowym oczywiscie]

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 15-10-2001 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Hehehhe Lis3n MOIM BRATEM KLANOWYM

Old Post 16-10-2001 13:58
Rzeznik
Siła wyższa

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
nienajgorsza stronka tyle ze szkoda ze dziala tylko w rozdzielczosciach wiekszych niz 1240-720 czy jakos tak kurde jak glupi pisze sie jednym palcem jem wlasnie kanapke

Nie wiem jak wam, ale działa w każdej rzdziałce. A z tym "1240x720" to żeś dopiero wymyślił...

Old Post 20-10-2001 08:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions