Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Problemy Lamy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Delirca
Training (Enforcer)

Question Problemy Lamy

Witam wszystkich!
Gra Tribes 2 interesowala mnie juz oddawna. Szczegolnie zainteresowaly mnie texty Yawora z forum UT. O T2 nie myslalem nawet bo bylem przekonany o kosmicznych wymaganiach tej gry. Bedac jednak w sklepie napodkalem ostatnio ta gre. Prpmocyjna cena...na opakowaniu napisane ze 400MHzowy procek uciagnie...pomyslalem super...na moim sprzecie idzie(bzDuron 700...ale przed chwila na e.bayu kupilem 1800 :-)
Dzialo sie to wszystko poczatkiem grudnia.Podzielilem sie moimi przemysleniami z dziewczyna.Z 5-6 grudnia przyszla do mnie bladwlosa niebieskooka Mikolajka i przyniosla gre o ktorej ostatnio myslalem. Na nastepny dzien zainstalowalem gre...i zaczelo sie.
Na misjach trenigowych wieszala sie jak opetana...reinstalka pomogla...poczytalem na necie co i jak, poprubowalem...no i oczywiscie na internet...
Gra mnie wtedy wcisnela w krzeslo! Maprawde oczarowala mnie i zreszta co bede pisal o wrarzeniach z bitwy toczacej sie do okola...wszyscy wiecie o co chodzi :-)
Teraz pojawily sie problemy z ktorymi nie wiem jak moge sobie poradzic.Wiem ze moze to sa jakies glupie pytania ale nieznam nikogo kto by gral w ta gre i czasem najprostrze problemy moga sie okazac nie do przejscia prawie jesli niema sie kogo spytac.
1. W menu gry nie mam wszystkich przyciskow o ktorych mowa jest na stronie http://tribes2.fpp.pl/. Manowicie chodzi mi mianowicie o "News" i "Forums", w browserze niemam tez przycisku "insert".
Co z tym zrobic. Po instalacji pozwolilem grze sie automatycznie uaktualnic z internetu...postepowalem zgodnie z instrukcjami.Co jest?
2. Na niektorych serwerach mam nastepujacy problem; Respawnuje sie i oczywiscie biegne do inventory...i wychodze z tamtad bez broni. Poprostu moge biegac i patrzec, ale niemam z czego strzelac:-| Jak mnie zabija to mam znowu to co typowo po repawnie...ale nie moge ponownie isc do inventory bo wszystko trace.
3. W instrukcji instalacji mappacku napisane jest byelete all .dso files from your Tribes2 folder
and *swing* we're done.
Co? Mam skasowac wszystkie pliki z Tribes2 o rozszerzeniu .dso?? Cholerka...to jest jedna trzecia plikow w T2 :-| Czy tylko skasowac ten jeden w Tribes2/Gamedata/base/
Prosze wszystkich o odpowiedz na forum ( moze przyda sie tez innym)
Prosil bym tez ba ktos z was bardziej doswiadczonych dal mi swoj nr. GG lub mail, gdyz jak pisalem nieznam nikogo kto gra w T2 i czasem moga pojawic mi sie jakies male pytanka z ktorymi bez sesu by bylo leciec odrazu na forum. Z gory dziekuje wszystkim ktozy chcieli by mi pomoc...naprawde bede bardzo wdzieczny za kazda informacje poniewaz w tym momencie czuje ze moja przygoda z T2 nie zakonczy sie po tygodniu i takie male problemiki denerwuja mnie tym bardziej :-)
Moje GG :3558750
Mail:[email protected]

Pozdrawiam wszystkich

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2003 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Delirca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Delirca Znajdź więcej post'ów przez  Delirca Dodaj Delirca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Delirca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Witaj.

Heh, świeża krew

Ad1. Te opcje zostały niestety usunięte przez sierre w najnowszej wersji gry
A co do inser - to jest klawisz, na klawiaturze
Domyślnie odpowiedzialny za "vote yes" podczas glosowań na serwerach, ale możńa to przestawić.

Ad2. Naciśnij [enter] na numpadzie i ustaw sobie jakie bronie masz mieć po wizycie w inventory, po prostu na niektórych serwerach są niestandartowe mody i to co miałeś ustwione w base (bronie) nie istnieje w modzie, więc trzeba sobie do moda poustawiać load out.

Ad3. Wszystkie .dso, to chyba chodzi o folder "scripts" w game data/ base/ -"tamtejsze" dso powodują problemy, ja na ogól po prostu usuwam cały folder

A co do pytań dodatkowych - najlepiej zamiast GG lub maila użyj IRC i na serwerze quakenetu wejdź na kanały #sys i #tower - tam przesiadują polscy gracze na ogół.

Nie ma co się zniechęcać, jak już się "wciągnie" w T2 to na prawde ciężko zrezygnować, a jak juz to najwyżej na krótki czas

Old Post 10-12-2003 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Czesc Delirca... Lepiej sie nie przyznawaj do faktu, ze odpaliles T2 wskutek moich tekstow na forum UT... Starczy ze regularnie daja mi tam bany, po co mi jeszcze domowe wizyty

Jesli chodzi o brak sprzetu po wyjsciu z Inventory Station (IS-a znaczy sie...)... Otoz to nie tylko sprawa definicji. Sporadycznie zdarza mi sie, ze gdy szybko przelaczam gotowe konfiguracje, gra zle je wczytuje i niektore sloty z broniami lub packami sa EMPTY. Nie spotkalem sie z tym problemem u nikogo innego, nie sadze, aby byla to przyczyna braku uzbrojenia u Ciebie, ale... licho wie. W moim przypadku pomaga ponowne wybranie konfiga "na spokojnie", czyli po prostu wciskam klawisz na ulamek sekundy zatrzymujac sie przed IS-em.

Do kasowania plikow .dso napisano programik. Link jest chyba w First Aid (to topik podwieszony na tym forum ). Programildo nazywa sie dsokiller. Jesli go nie znajdziesz, moge wyslac mailem. Klikasz, potwierdzasz i voila - trajbsik jak nowy. Lub prawie ;-)

Polecam obejrzenie paru demek z T2 - linki w First Aid. Niezle sa takze relacje T2TV - tu polecam meczyk BDX vs zip w ladderze 10v10 (link gdzies w ostatnich tematach na forum). Co prawda robie tam za bohatera (wiec bedzie ze sie reklamuje ), ale gdy obejrzysz sobie relacje z tego meczu w kolejnosci chronologicznej (Muddy Swamp, nie-pamietam-nazwy oraz Deadly Birds Song) powinienes wyczuc atmosfere takiego spotkanka. Stracisz 1.5 godziny, ale bedziesz mial ogolne pojecie, jak naprawde wyglada mecz w T2.

Generalne Hamil ladnie na wsio odpowiedzial, a co do pytan - faktycznie najlepiej wpasc na #sys i #tower na qnecie.

Old Post 11-12-2003 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

Hej Delirca!

Wypadaloby powiedziec co to sa te .dso: otoz Tribes ma duzo funkcji w postaci skrytpow .cs zapisanych, dzieki temu jest elastyczny i latwo mody pisac. Skrypty te sa kompilowane (prekompilowane?) do .dso. Gra nie usuwa tych plikow, dzieki czemu nie musi kompilowac wszystkich skryptow przy kazdym uruchomieniu. Cena za szybsze uruchamianie jest jednak stabilnosc, gra czesciej sie wiesza.

Zeby usunac wszystkie .dso wystarczy wpisac z konsoli w katalogu Tribes:
del *.dso /s
(zakladam, ze grasz w oknach, nie w nielocie )

yavor: mi sie tez zdarza miec EMPTY sloty, i to wcale nie tak rzadko. Wydaje mi sie ze jest to zalezne od jakosci lacza (straty pakietow?)

Old Post 11-12-2003 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
4DDh
Skilled (Knight)

dso- tak jak pisal hamil, skompilowane skrypty, poszukaj na necie stron ze skryptami do t2, istnieke gdzies skrypt ktory usuwa dso przy wychodzeniu z gry (albo podesle ci jutro mailem, bo dzisiaj nie mam dostepu do kompa na ktorym mam t2 zainstalowane)
empty sloty - czasami powodowane to jest tez adminmodem zainstalowanym na serverze (vide zorn i dsinnerowe 5 broni i 2 packi na scoucie - czy jakos tak), fora, i newsy wyprula sierra razem z porzedostatnim patchem, chociaz jak sie niespat****esz to nadal dzialaja (taa, oszczednosci wprowadzali)
a, znajdz w browserze (w t2) klan polskie forum, jest tam wiekszosc polskich graczy, dodaj do buddylist i bedziesz mogl wyszukiwac w liscie serverow wg tego kryterium
sYs|4DDh_pl
a, btw. jak chcesz obejrzec mecz na zywo, to w poniedzialek tower(pl) gra z hot)nie pl), moze sie na obsa zgodza

Old Post 11-12-2003 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 4DDh Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 4DDh Znajdź więcej post'ów przez  4DDh Dodaj 4DDh do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 4DDh prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Niezle sa takze relacje T2TV - tu polecam meczyk BDX vs zip w ladderze 10v10 (link gdzies w ostatnich tematach na forum). Co prawda robie tam za bohatera (wiec bedzie ze sie reklamuje )

Zapominasz o moim bohaterstwie .

A tak w ogole, to witamy w towarzystwie najwiekszych chyba maniakow. Ale to - mam nadzieje - dobrze

Old Post 11-12-2003 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lathspell
Combat (Death Knight)

Helou Delirca
W sprawie ISow, puste sloty z moich obserwacji trafiaja sie raczej w takich przypadkach: wysoki ping, (lub skaczacy).
Zaradzic to jak napisane powyzej: poustawiac wsio samemu, w miare spokojnie wchodzic w ISa i wychodzic (dosc trudne jak w czlowieku krew buzuje ). Zwiechy gry, w topiku First Aid tam cos jest o tym chyba napisane. Ogolnie sprawa podstawowa w czasie przed uruchomieniem trybikow najlepiej powylaczac wszystkie zbedne programy w tle. (Dobrze jest przeleciec system progsem Ad-aware ktory usunie rozne syfy poinstalowane ze stron i z progsow adware. Skrypty do T2 z roznych stron, raczej nie instalowac niczego co dubluje jakies funkcje w grze (np skrypty do ustawienia jednoczesnego skoku i wlaczenia jetpacka). Ograniczyc maksymalnie liczbe instalowanych skryptow (na poczatek te najbardziej podstawowe, pogadaj z ludzmi na #sys i #tower a powiedza ci ktore), tak samo radzilbym instalowac skrypty pojedynczo. Zainstalowac pograc chwilke zobaczyc czy nic sie nie dzieje. W razie czego latwiej zlokalizowac ktory skrypt maci (niestety skrypty to zaleta a zarazem najwieksza bolaczka T2)

BTW: U mnie zawsze po instalacji T2 to cuda wyczyna, dopiero po jakims czasie zazwyczaj wszystko samoistnie ustepuje

No coz pozostaje mi zyczyc tylko gl " The Tribes has you"

Old Post 11-12-2003 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lathspell Znajdź więcej post'ów przez  Lathspell Dodaj Lathspell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lathspell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A my sie ostatnio klocimy i nie lubimy na scenie, Delirca, wiesz?

(no co, musialem mu napisac, szoku dostanie jak zobaczy te milosc i zyczliwosc dla newbisia )

Old Post 11-12-2003 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Ja sie nie kloce. Ja wszystkich lubie, jezeli spokojnie daja sie fragowac.

Old Post 11-12-2003 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Delirca
Training (Enforcer)

Dziekuje wszystkim za odpowiedz na nurtujace mnie
pytania :*

quote:

No tak to juz jest ze nie zawsze wszyscy sie kochaja.
Wadomo, gdzie 2 polakow tam 3 poglady na dana sprawe (ale do rekoczynow nie dochodzi?)

Pozdrawiam wszystkich!

Old Post 11-12-2003 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Delirca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Delirca Znajdź więcej post'ów przez  Delirca Dodaj Delirca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Delirca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Delirca
(ale do rekoczynow nie dochodzi?)

Nie, ale pracujemy. Na razie chcemy zblizyc sie do idealu kieleckiego, ale sil ni mozliwosci nam nie starcza. Trudno mistrzom dorownac... ;-)

Old Post 11-12-2003 19:40
Builder
Skilled (Knight)

To moze chociaz inscenizacje zrobimy, jednoaktowka pt "kary odwiedza MrKATO w domu"

Old Post 11-12-2003 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Builder Znajdź więcej post'ów przez  Builder Dodaj Builder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Builder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Enigmus
Leet (Friend)

To ja sie moze przywitam

Witaj Delirca, dawno nie widzielismy (przynajmniej ja) nikogo nowego na scenie. A mily to widok jednak

UTkowy sheld0n z tej strony

Old Post 12-12-2003 03:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Enigmus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Enigmus Znajdź więcej post'ów przez  Enigmus Dodaj Enigmus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Enigmus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

quote:

(

Ja tam sie nie kloce wrecz przeciwnie z niektorymi strzele sobie przed meczem male 69... (ave homic i kep)

Old Post 12-12-2003 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Builder
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
Ja tam sie nie kloce wrecz przeciwnie z niektorymi strzele sobie przed meczem male 69... (ave homic i kep)

Potem zawsze strasznie wesoly jestes, podspiewujesz na timspiku, a mnie sie narzady wewnetrzne reorganizuja jak to slysze.

Old Post 12-12-2003 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Builder Znajdź więcej post'ów przez  Builder Dodaj Builder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Builder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie jestes osamotniony w swych uczuciach, build...

Old Post 12-12-2003 20:07
sYs|pio
Warrior (Scrag)

Przeciez spiewam jak biala golebica o zachodzie slonca!

Old Post 13-12-2003 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Wlasnie....

Old Post 13-12-2003 09:29
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
Przeciez spiewam jak biala golebica o zachodzie slonca!

zapomniales dodac 'umierajaca' na poczatku
a wogole to niezle nam wychodzi w duecie

Old Post 13-12-2003 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

dso

http://o-c.pl/~goraplx/cleanDSO.vl2

Old Post 14-12-2003 08:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Ten skrypt kasuje DSO za kazdym razem przy wychodzeniu z T2, zatem przy kazdym uruchomieniu wszystkie pliki musza byc kompilowane na nowo. Jest to zbedne marnowanie czasu i twardego dysku, gdyz koniecznosc kasowania DSO w praktyce pojawia sie nie przy co drugim uruchomieniu T2, ale przy co setnym lub nawet rzadziej. Stad skryptu nie polecam, polecam natomiast programik DSOKiller.

http://www.tribalwar.com/rdb/index.php?fileid=1106

Old Post 14-12-2003 09:56
Delirca
Training (Enforcer)

Po paru nastepnych godzinach grania nasunely mi sie nastepujace pytania:
1: Jak w czysie gry zmienic teem? Musze wyjsc z serwerka i wejsc znowu?(jesli w jednym teemie jest zamalo graczy to podziala...ale co gry teem jest niesamowicie mocniejszy od innego)
2:Jak dodac serwer do faworytow?
3:Jak odpalic edytor map (przeczytalem niby w innym poscie jak...ale mi jakos nie dziala. Czy odpalic gre lanowa i wtedy prubowac czy gre online i wtedy?)
4:Jak uruchomic konsolke do glosowania (o ile to w taki sposob sie odbywa)
Pozdrawiam.

Old Post 16-12-2003 22:57
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

O ile się nie myle - wystarczy zajrzęc do instrukcji...

Old Post 16-12-2003 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Delirca
Training (Enforcer)

moja gra zostala wydana w w jakiejs seri BestSeller Series i instrukcja ma 8 sreon, gdzie jest napisane jak zainstalowac ...poza tym nic wiecej.

Old Post 16-12-2003 23:26
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Ech...zapomniałem o takim wydaniu, mam takie i instrukcja ma 50 stron

Ale nie jestem pewien czy nie wziołem jej z starego wydania gry (mam obydwa wydania)...

Cóż..w takim razie...

1 - Esc. i na górze wybierasz change team czy coś takiego
Jeśli można zmienic to włąsnie tam będzie.
2 - Spójrz na liste serwerów...taaak..to pierwsze obok nazwy serwera to favorites, po prostu klikasz obok nazwy serwera w tym polu i pojawia się taka zielona kropka
3 - alt+e, ale tylko jak założysz własny serwer i na nim mozesz edytować. I raczej na lanie, po co ma ktoś sięm krecić po robionej właśnie mapce.
4 - Przeczytaj mój poprzedni post...jasno z niego wynika, ze votuje się klawiszami, wystarczy czytać...

PS. Uważam, że po prostu nie chciało Ci się przejrzeć instrukcji i tyle

Old Post 16-12-2003 23:42
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Hamil,

Przyznam, ze nie lubie takich dialogow:

- czesc, o ktorej mecz?
- nie wiesz?
- nie
- na forum sie nie chcialo wlezc, co?
- przed chwila przyszedlem
- to cie nie usprawiedliwia
- dlaczego?
- bo temat wisi na forum od przedwczoraj
- sorry, nie bylo mnie
- trzeba bylo byc
- to o ktorej mecz?
- co, forum ci nie dziala?

Wole takie:

- czesc, o ktorej mecz?
- o 21.

Delirca, na liscie serwerow masz u dolu przycisk Change Filter. Dzieki niemu mozesz zmienic filtr, na przyklad zamiast przegladac cala liste serwerow, zobaczysz tylko liste serwerow oznaczonych jako favorities (to te z zielona kropka przy nazwie). Na poczatku sugeruje, abys uzywal filtra "Servers with buddies". Po zalogowaniu T2 pobiera liste Twoich kumpli i wyswietla tylko te serwery, na ktorych oni sa.

Jak dodac kogos do listy kumpli? Najprosciej wejsc na strone Polskiego Forum (w T2 oczywiscie ), zaznaczyc osobe na liscie po lewej, kliknac prawym myszy i z menu wybrac Add to buddy list. Potem musisz to tylko powtorzyc jakies... 150 razy

Dostep do opcji zmiany teamow, przechodzenia na obserwatora i wnoszenia glosowan masz na ekranie Lobby. To ten, ktory odpala sie w czasie gry po nacisnieciu ESC, po lewej masz wowczas liste graczy, po prawej komunikaty z gry.

Old Post 17-12-2003 01:41
Delirca
Training (Enforcer)

Dzieki za poprzednie wyjasnienia.
Jak wystartowac T2 nie pozwalajac mu sie zaktualizowac?
Chcialem miec dostep do starych forum...i zainstalowalem drugi raz T2 na dysku.
Problem jest taki ze nie daje sie wystartowac bez uaktualnienia. Jesli przerywam wszystkie pruby uaktualnienia...wylacza sie poprostu gra...
Co zmienic by wystartowala bez tego?

Edit: Problem nieaktualny. Dzieki Yavor

Edytowane przez Delirca dnia 17-12-2003 o godz. 15:16

Old Post 17-12-2003 14:56
sYs|yavor
Elite (Fiend)

>Edit: Problem nieaktualny. Dzieki Yavor

Co, odkryles zasade "jesli czegos nie wiesz, poszukaj w First Aid"?

Old Post 17-12-2003 16:03
OxUlsen
Combat (Death Knight)

Polecam statystyki:

pojedynczego gracza:

http://t2stats.thepact.net/?page=pl...h&q=delirca

Wiekszosc aktywnych polskich graczy bedzie w statystykach albo w klanie PL| (ktory wlasnie sluzyl do zbierania polskich graczy), albo w dwoch klanach: sys i tower:

http://t2stats.thepact.net/?page=cl...mp;clan=PL%7C++
http://t2stats.thepact.net/?page=cl...amp;clan=sYs%7C
http://t2stats.thepact.net/?page=cl...lan=_%5D%7C%5B_

Generalnie warto sobie tam poklikac.

Old Post 19-12-2003 11:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OxUlsen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OxUlsen Znajdź więcej post'ów przez  OxUlsen Dodaj OxUlsen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OxUlsen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:51.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions