Re: problemow coraz wiecej :(
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
oczywiscie chodzi o problem techniczny....
zainstalowalem dzis sterowniki, do rivy TNT 2
stare mi dobrze dzialaly, ale nie mialy opcji we wlasciwosciach ekranu do podjasniania (color correction) potrzebne mi to jest, bo mam zajebiscie ciemno w grze tak wiec wszystko pieknie cacy, zainstalowalem, reset kompa... wyszedlem sobie z domu.. wracam i zadowolony, ze komp wolny siadam i odpalam cs'a ..
i nigdy niezgadniecie co sie stalo... po kliknieciu nastapil utomatyczny reset kompa.. nie wiem co jest... bylo tak za kazdym razem, jak klikalem w ikone (.exe) jakiejkolwiek gry... probowalem na kilku gierach i to samo .. za kazdym razem reset..
odinstalowalem i wszystko gra, ale mam ciemno w grze..
i moje pytanie jest takie ... czy mieliscie podobny problem i czy mozecie mi pomoc w tym.. moze tu chodzi o skonfigurowanie karty graficznej... albo najlepiej dajcie jakiegos linka do sprawdzonych sterownikow (nie detonatorow !) do rivy TNT2 M64 pod win XP
apropo resetow podczas gry to grlaem sobie dzis w warcrafta 3 z kumplem 1v1 a tu nagle restart doszedlem do wniosku ze to prze zto ze 30 min wczesniej odlaczalem dysk i byl zle podlaczony ..
btw jezeli masz karte nvidii to nie sciagaj najnowszych detoanatorow sa po****** ...
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|