Haslo wraca do Elvisa.
Link otrzymalem z 3 reki od kolesia z irca. Zobaczylem link (nie dawno) i od razu zmienilem haslo na inne aby wszystki linki ktore krazyly po necie nie byly aktywne. I tak jestem w pelni podziwy ze nikt nie pozmienial nic na jeszcze gorsze lub tez nie skasowal klanu !
Zaznaczam tym samym ze sam, ani klan P12 (pomimo sprzeczki z grynetem) nie maczalismy rak w zmiane czegokolwiek, jedynie ja zmienilem haslo jak mowie.
Elvis dostal nauczke sam w sobie poprzez zamieszczenie linka wiec chyba starczy. Ja nie jestem az takim wrogiem jakiegokolwiek klanu zeby robic miszmarasz w nim, tym bardziej nie jestem wsciwy. Ja i klan P12 potepiamy takie metody walki i nie angazujemy sie w nie, sa to sprawy prywatne klanow i koniec.
Zaznaczam tym samym ze oddanie hasla nie jest i nie bedzie zadnym elementem przetargowym w sporze P12-Grynet.
Zapewne (znajac Elvisa) bedzie sie teraz mscil na mnie czy P12 uwazajac nas za winnych tego zdarzenia, ale kazdy logicznie myslacy uzytkownik zobaczy ze to haslo mogl miec kazdy - ten co pierwszy zobaczyl topic i pomyslal przez sekundke iz link ma haslo.
jakbym byl msciwy to skasowalbym klan czy cokolwiek.
Nie uwazam sie za bohatera,czy jak tam, po prostu nie pochwalam takiej walki i zachowania wiec haslo powinno wrocic do wlasciciela.
Cóż... pozostaje tylko zyczyc grynetowi powrotu do standardu.
z wyrazami szacunku [P12]Wolf
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|