Nie mogę przejść
Chyba w drugiej z kolei misjii w United Offensive, jak trzeba się chronić w okopach, nadjężdzają czołgi i takie tam, pierwsze zadanie to było trzeba iść za jakimś andersonem, no to poszedłem za nim, stoje przy nim nic się żadne nowe polecenie nie uaktywnia jak ruszyłem się na krok od niego to zaraz ginąłem nie wiadomo skąd, ale jakoś udało mi się ruszyć z miejsca i odbić trochę w prawo i ni stąd ni zowąd wskoczyło mi drugie polecenie że mam chronić prawej strony frontu, no i stoje w tym miejscu, nie mam amunicji wszystko wystrzelałem zabiłem chyba ze 100 szwabów i mnie krew zalewa bo nie można się ruczyć z miejsca jak pujde kawałek do pszodu albo do tyłu to nie wiem jak ale zaraz ginę, czy ta gra narysowane ma w tamtym miejscu jakąs linie po pszekroczeniu której odrazu sie ginie, stoje milimetr przed nią i nic i mogę tak stać w nieskończoność i nic mi sie nie stanie ale jak leciutko tkne klawisz do przodu to jeb i już mnie nie ma, tak mnie to wkurza i psuje mi tę grę że jestem gotów ją zaraz wyrzucić. pomóżcie.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|