Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Sukces
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

Sukces

Moim największym sukcesem (jak narazie ) okazał się mecz z klanem [Artict] (Finlandia), wtedy zajmował 50 miejsce w CB, pamiętam że miałem na 2 mapach największy skill, było to w marcu więc grało się w wersje 3.3, jak naprawią mi neta to wrzuce linka do demka.

EDIT:
http://urt.250free.com/Tomi_ut_casa_Arctic1.rar
http://urt.250free.com/Tomi_ut_casa_Arctic2.rar
http://urt.250free.com/Tomi_ut_casa_Arctic3.rar

Edytowane przez Tomi dnia 25-06-2004 o godz. 20:38

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-06-2004 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomi Znajdź więcej post'ów przez  Tomi Dodaj Tomi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor
Skilled (Knight)

bla bla bla

A ja zlookalem do konca 3124 odcinek "Mody na Sukces" i nie zwymiotowalem (dostalem tylko drgawek), to jest dopiero sukces!

Old Post 23-06-2004 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor Znajdź więcej post'ów przez  thor Dodaj thor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

Re: bla bla bla

quote:
Napisane oryginalnie przez thor
A ja zlookalem do konca 3124 odcinek "Mody na Sukces" i nie zwymiotowalem (dostalem tylko drgawek), to jest dopiero sukces!

sukcesem jest ogladniecie jednego calego odcinka :>

Old Post 24-06-2004 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: bla bla bla

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
sukcesem jest ogladniecie jednego calego odcinka :>

tak off topic. trzymam dla ciebie kopię tego "paint brushes" z 6th floor co go ostatnio zamknęli. Zgłoś się jeśli jesteś zainteresowany

Old Post 24-06-2004 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Angry baran

a kogo to tomi obchodzi.
przestan zakladac te durne tematy ile ty masz lat...

Old Post 24-06-2004 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
franc
Krzyzak from Thorn

Talking dajcie spokoj

Chlopak sie stara. Na moje to probuje troche ozywic naszego boarda. A ze proponuje tematy OT to juz inna sprawa. Kiedys, w zamierzchlych czasach temat OT byl na temat czytanych ksiazek. I bylo duuuzo odpowiedzi i jakos nikt sie nie burzyl. Moze dlatego, ze watek zalozyl szanowany czlonek zananego klanu??
W kazdym razie ja nic do Tommiego nie mam i uwazam, ze to jest ok. Spojrzcie, kiedy ostatnio byl zalozony watek nie OT i kiedy byla na niego odpowiedz.

Old Post 25-06-2004 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

:)

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
a kogo to tomi obchodzi.

Napewno nie ciebie
quote:
przestan zakladac te durne tematy ile ty masz lat...

20

quote:
Napisane oryginalnie przez franc
Chlopak sie stara. Na moje to probuje troche ozywic naszego boarda. A ze proponuje tematy OT to juz inna sprawa. Kiedys, w zamierzchlych czasach temat OT byl na temat czytanych ksiazek. I bylo duuuzo odpowiedzi i jakos nikt sie nie burzyl. Moze dlatego, ze watek zalozyl szanowany czlonek zananego klanu??
W kazdym razie ja nic do Tommiego nie mam i uwazam, ze to jest ok. Spojrzcie, kiedy ostatnio byl zalozony watek nie OT i kiedy byla na niego odpowiedz.

Najpierw próbowałem ożywić forum na urt.gamesnet.pl ale nic z tego nie wyszło, dzięki fran za wsparcie. Jeśli tu na forum nikt nic nie będzie tu pisał to zrezygnuje i pan skubany nie będzie sie już denerwował że zakładają tu takie daremne tematu.

PEACE

Edytowane przez Tomi dnia 25-06-2004 o godz. 18:15

Old Post 25-06-2004 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomi Znajdź więcej post'ów przez  Tomi Dodaj Tomi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie poddawaj sie

czasami milo sobie poczytac jak ktos sie cieszy ze swoich mniejszych lub wiekszych sukcesow...pozdrawiam graczy ut

Old Post 01-07-2004 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
nie poddawaj sie

czasami milo sobie poczytac jak ktos sie cieszy ze swoich mniejszych lub wiekszych sukcesow...pozdrawiam graczy ut

Szacuneczek , szkoda tylko że nie jest zdyt wielu takich graczy UrT.
Pozdrawiam.

Old Post 01-07-2004 18:37
capone
+SG+SkUbAnY

bo nie kazdy sie tak jara tym jakby to bylo nie wiadomo co.
niektorzy dorosli itd.
to tylko gra lepiej sie cieszyc z sukcesow w prawdziwym zyciu.
ale niektorzy tego nie czaja i podchodza zbyt powaznie do tego badz tez nie maja nic innego do roboty a komputerowe zycie to ich jedyne bo monitor to kolega a dyskietka to kolezanka.

Old Post 02-07-2004 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MEDUZ
Training (Enforcer)

skubnacu co sie tak czepiasz chlopaka , po co grasz w SG i jak byscie cos wygrali np CB euro pewnie bys sie nie cieszyl bo to tylko gra , w ktora grasz tylko kilka lat out

Old Post 03-07-2004 01:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MEDUZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MEDUZ Znajdź więcej post'ów przez  MEDUZ Dodaj MEDUZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MEDUZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez MEDUZ
skubnacu co sie tak czepiasz chlopaka , po co grasz w SG i jak byscie cos wygrali np CB euro pewnie bys sie nie cieszyl bo to tylko gra , w ktora grasz tylko kilka lat out

Nie nie - SG nie będzie się cieszyc :> oni z tym przejdą do porządku dziennego. Jeśli ktos od tych kilku lat jest przekonany że jest nalepszy na świecie to kiedy to udowodni - nie ma się już z czego cieszyć

Old Post 03-07-2004 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
to tylko gra lepiej sie cieszyc z sukcesow w prawdziwym zyciu.

Jest w tym troche, a moze nawet duzo racji... To w real zyciu bardziej Ci sie przyda i na pewno ma jakąś przyszłość. Chyba że ktoś gra profesjonalnie na jakiś miedzynarodówkach czy ki ch*j, ale to jest Polska, do nas jeszcze to nie doszło w takim stopniu, więc łatwiej sie wybić poza monitorem i po dłuższym zastanowieniu bardziej sie opłaca. Gra jest na kilka(naście?) lat, a w prawdziwym życiu jak coś osiągniesz to przyda Ci sie to do jego końca. Takie jest moje zdanie, jak sie nie podoba to nie pisz bo i tak mam to w d*** .

PEACE

Właśnie słucham:

Old Post 03-07-2004 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

o Boże!! przestańcie!! grasz dla przyjemności i SATYSFAKCJI również. Gdyby nie to nie grałby żaden z was. A skoro tak to dlaczego Tommy nie miałby prawa się pochwalić w wirtualnym świecie wirtualnymi sukcesami??

Ma prawdopodobnie takie samo prawo jak do chwalenia się prawdziwymi sukcesami w prawdziwym świecie.

Old Post 03-07-2004 10:11
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
o Boże!! przestańcie!! grasz dla przyjemności i SATYSFAKCJI również. Gdyby nie to nie grałby żaden z was. A skoro tak to dlaczego Tommy nie miałby prawa się pochwalić w wirtualnym świecie wirtualnymi sukcesami??

Ma prawdopodobnie takie samo prawo jak do chwalenia się prawdziwymi sukcesami w prawdziwym świecie.

ups chyba troche za powaznie napisalem pozatym nie mam nic do Tomiego (peace ) i do Jego sukcesów, tylko rozwinalem mysl Skubanego (zacytowaną w tym samym [poprzednim] poście)

Właśnie słucham:

Old Post 03-07-2004 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomi
Skilled (Knight)

Naprawde nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zrozumieliście tego co chce tu wnieść. Nie chwale się chodzby nie wiem co to było, dla mnie był to mój nalepszy mecz i tyle a grałem wtedy w UrT'a nawet nie 4 miesiące. Jeszcze jedno, nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zrozumieliście że forum to forum a życie realne to życie realne. Na co komu to forum jest powiedzcie mi, po to żeby na nim coś pisać a skoro tu nikt nie zakładał topiców to chyba moge (i nie tylko ja, również wy) jakoś rozruszać ten zardzerwiały board. Napiszcie coś wy, jaki był wasz najlepszy mecz, chyba opisałem to po to byście wy również wypowiedzieli się na temat, no chyba że nikt nie chce to szkoda więc krótko mówiąc gra dobra ale scena pl nie zoorganizowana.

Old Post 03-07-2004 16:10
franc
Krzyzak from Thorn

Exclamation coz, zycie

Forum upada, zycie sceny tez jeszcze sie kreci sila rozpedu. Byc moze (nie chce krakac) niedlugo UrT bedzie wspomnieniem. Coz, zycie. Moze zmiana platformy cos zmieni i wzrosnie jego popularnosc. Sam mam czesto ochote cisnac UrT-a w kat i nie grac. Lagi, antiwarp, nie trafione "pewniaki", ale i na innych platformach tez nie jest lepiej.
Chwale sie:
Kiedys, w dawnych czasach (beta 2.5), grajac na niesmiertelnej Casie zostalem posadzony o czitowanie przez graczy z r3. Po prostu to byl moj dzien, wchodzilo wszystko i prawie zawsze hedzik - a wtedy byl smiertleny zawsze. Swoja droga to brakuje mi "necka" - takie urozmaicenie. Pomimo, ze musilem sie lumaczyc, ze jestem czysty, te posadzenie bylo dla mnie "najlepszym" osadzeniem moje formy dnia. Ech, dawne czasy.

Pozdrawiam All

PS. mam 27 lat , zeby nie bylo

Old Post 04-07-2004 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil franc Kliknij tutaj by wysłać e-maila do franc Znajdź więcej post'ów przez  franc Dodaj franc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać franc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
capone
+SG+SkUbAnY

Post reklama

meduz powiem ci tak ze chocbym zdobyl 100 fragow na mapie albo sg bylo by na 1 miejscu w cb to nie napisalbym tu tego bo uwazam ze to nikogo nie interesuje mnie by nie zainsteresowalo w kazdym razie jezeli to by dotyczylo kogos innego i jego klanu.
udalo mu sie to git i niech mu sie gra jak najlepieje ale po co o tym trabic nie rozumiem co wtedy bedziesz sie sztybowal przed kazdym jaki to ty dobry jestes i sie dowarosciujesz tym tematem ? nie wiem.
a ty rombi poprostu napisales to co ja tylko innymi slowami bo nasze zdanie akurat w tym temacie jest takie same co do sukcesow wirtuanych a zyciowych.

Old Post 06-07-2004 13:41
forever
r3surrection.net

Moment. IMHO sukcesy życiowe nie mają tu nic do rzeczy!

Czy kogoś obchodzi mój awans? albo nie wiem... kolejna dupa? Pamiętacie jak wszyscy uśmiali się do łez jak Gr8 chwalił się sukcesami w zapinaniu nastek??

Kogo to obchodzi?!

Już prędzej mnie interesuje czyjś sukces w UrT bo to forum jest właśnie na temat tej gry, jakby nie było...

Old Post 07-07-2004 18:41
MEDUZ
Training (Enforcer)

Talking

Skubany jak Cie nie interesuje jak ktos tam sie pochawali to omin posta i drązmy temat o porownywaniu sukcesow zyciowych do UrT'a

zeby nie psuc topica :
moj najlepszy mecz to mecz z PimP z tej bety i niedawno , wtopilismy minimalnie ale mecz byl tak wyrownany ze az moge sie tym pochwalic zdaje sie sanc 13-10 dla nich a dalej nie pamietam

Old Post 27-07-2004 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MEDUZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MEDUZ Znajdź więcej post'ów przez  MEDUZ Dodaj MEDUZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MEDUZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez MEDUZ
...a dalej nie pamietam

Bo napewno było jakieś 20-3 dla PimP

Właśnie słucham:

Old Post 29-07-2004 19:41
MEDUZ
Training (Enforcer)

d*** wlasnie mecz byl wrownany wiecej dostalismy niz na sanc ale nie tak tragicznie tylko jakimis 5 lub 7 nie pamietam

Old Post 04-08-2004 01:09
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions