Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Tribes 2 Linux port
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ashton
Skilled (Knight)

Tribes 2 Linux port

Ma ktos moze namiary na port t2 dla linuxa ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-03-2003 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ashton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ashton Znajdź więcej post'ów przez  Ashton Dodaj Ashton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ashton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ashton
Skilled (Knight)

sorry ze tak od razu zalozylem, nie zauwazylem poprzedniego tematu. Znalazlem na file planet najnowszego patcha i pisze ze tam jest od razu client i server
adres:
http://www.fileplanet.com/files/50000/59453.shtml
no to pozostaje mi sciagac mam nadzieje ze do jutra sie uwine
ale nie jestem pewien ze to jest akurat port. mozliwe ze to poprostu zwykly patch, ale raczej wydaje mi sie ze to linuxowy client.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-03-2003 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ashton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ashton Znajdź więcej post'ów przez  Ashton Dodaj Ashton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ashton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions