Lol, pio.... toz to metoda na popelnienie sepuku. Jak go zmusisz do wynurzenia sie? Chyba tylko granatnikiem, jesli jednak go masz, gosc bedzie oszczedzal energie na przemieszczanie sie w poziomie, nad dnem. Jak go nie masz, to ty masz przechlapane, nie on. Ja sobie w takich sytuacjach zwykle stoje na dnie i czekam, az gosc skonczy popisy. A gdy wpadnie w wode, jest moj - mam full energii, podczas gdy on jest przy mnie slimakiem. Zreszta... ostatnio w ogole odkrylem, ze zaczynam byc w T2 zwierzeciem wodnym... swietnie mi sie na przyklad taple w wodzie na RD...
Co do zmiany toru lotu spina pod woda... Jest to dosc dziwne. Sam nie widzialem zadnych efektow "wyporu" az do niedawna. Damnation, ich flagi nie ma na miejscu, ja w wodzie, wiec zajalem sobie pozycje tuz pod powierzchnia, majac stanowisko z flaga na linii do bazy. A ze szkoda bylo czasu marnowac, to mowie sobie: dzialeczka wylacze. Celuje, strzelam... pudlo. Drugi raz... pudlo. Patrze uwaznie... Pocisk sie w wodzie... wznosi. Sprawdz sam. Jutro zerkne sobie w redakcji, jakiego typu to efekt i w jakich sytuacjach sie po-yav-ia.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|