to fakt, ale powiedz mi szczerze, czy jestes w stanie w polsce kupic dobra podkladke??? ok, func surface za 139 zl tak! Klasa podkladka, ale nie kazdy moze tyle wydac. Dalem te posty, dlatego ze gracze danej giery nie czytaja z regoly postow na innych forach, wiec tak to sobie obmyslilem. Jezeli Cie to razi to przykro, ale w zasadzie nie musisz ani na ten post odpowiadac, ani go nawet czytac, ale zauwaz , ze jest grupa osob, ktore moze ten temat zainteresowac.
Co do tego czy jest to reklama? Pewnie w jakims sensie jest, ale jest to towar wlasciwie tylko dla graczy, wiec chyba nie chcecie mnie zabic za to ze pokazuje cos co moze was zainteresowac? 
Druga rzecz, to caly ten jubel z podkladkami powstal przez namowe ludzi ze sceny q3, ktorzy plakali ze nie ma zadnego sprzetu w tym kraju. Ktos robi cos dla Was, a wy od razu robicie chamowe, spojrzcie na to z innej strony Jezeli myslicie, ze to reklama jakiegos tolka co chce sie dorobic na biednych graczach, to najpierw sprawdzcie o co dokladnie chodzi, bo jednego jestem pewien, ze pieniedzy to z tego nie bedzie 
Sorry jak was to razi, ale nie o to mi chodzilo, bywajcie. 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|