Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > HalfLife 2 kontra DOOM 4??
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mazio
Guest

HalfLife 2 kontra DOOM 4??

PANOWIE (i PANIE) CZAPKI Z GLOW!!!

Nie wiem jakich uzyc slow po obejrzeniu wszystkich filmow do Halflife 2, ktore sa pod tym adresem

http://gamefiles.blueyonder.co.uk/b...lers/halflife2/

TO JEST POPROSTU - PORAZAJACE!! - PO PROSTU WALI NA KOLANA I CISNIE W SKRONIE
- kto tylko ma troche wolnego lacza - sciagnijcie koniecznie!!!

na poczatek polecam - http://gamefiles.blueyonder.co.uk/b...2003_1dn_qt.mov
gdzie pokazane sa mozliwosci enginu gry.. ja sciagnalem wszystkie

Obawiam sie, ze DOOM3 niestety nie ma najmniejszej szansy na zadnym polu - grafiki i jakosci wykonania, klimatu i akcji oraz pomyslow - oj chyba szybko powstanie DOOM4

Tylko skoncentrujcie sie na mozliwosciach gry,a nie na tym jaki trzeba bedzie miec komputer, zeby w to pograc. Wyobrazcie sobie (i zobaczcie) jak bedzie sie grac w Halflife 2.

Jesli chodzi o sprzet, to postep i zmiany w tej dziedzinie sa nieuchronne i nieuniknione, i biadolenie o tym niczego nie wnosi - wielu z nas pamieta (ja tak) u siebie na biurkach zmiane z komputera XT na AT, radosc z pierwszego HD 2mb, czy przejscie z Covoxa na SB - spojrzmy na nasze dzisiejsze komputery.

Sam po obejrzeniu tych dem podjalem decyzje odkladania pieniedzy, aby najdalej w ciagu pol roku od dzisiaj miec 3-4 tys. na dolozenie do tego co mam by moja maszyna stala sie ze tak powiem "high endowa". Mam nadzieje, ze w tym celu nie bede musial czaic sie na staruszki pod poczta po emeryturze bo z forsa u mnie nie to co dawniej... Tak czy siak znajac maniakow komputerowych - jakims cudem, jakims magicznym sposobem kazdy i mlodszy, i starszy uzytkownik PC w koncu cos wykombinuje...

Wazne jest jednak najbardziej to co przyswieca celowi takich wyrzeczen - jesli robimy to bo "sie powinno juz zmodernizowac" - przyjemnosc jest mniejsza natomiast jesli mam zrobic to

zeby zagrac w to co mi pokazaly filmy o HALFLIFE 2

zrobie to z prawdziwa przyjemnoscia...

POST SCRIPTUM:

JEEEEEEEZ odechcialo mi sie zupelnie po tym wszystkim dalsze testowanie Chrome'a

HOWGH!!! --> DELETE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-05-2003 13:36
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreamer
genes, memes, scene

no rzeczywisce filmiki hl2 wygladaje bardziej realnie niz doom3 ktory wyglada jak lepiony z gliny

Old Post 19-05-2003 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreamer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreamer Znajdź więcej post'ów przez  dreamer Dodaj dreamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

dodam, ze widzialem najnowszy teaser DOOMA 3 od razu po obejrzeniu tych filmow o HF2

gram w FPP od dooma (wlasciwie 95% tytulow skonczylem), mialem przez kilka lat sklep z grami i stoisko na gieldzie na Grzybowskiej w W-wie... nie jestem wiec noobem w tym temacie

HALFLIFE2 == CONTRA == DOOM 3

dla mnie:

UMARL KROL! NIECH ZYJE KROL!!!

Old Post 19-05-2003 14:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

CZY WY KURNA NIE WIDZICIE TOPICU KING???? JA PIERDZIELE JESZCZE JEDEN TOPIC KTOS ZALOZY NA TEMAT TYCH FILMIKOW A POPROSTU NIE WIEM CO ZROBIE DO JASNEJ CHOLERY!!!

CLOSE !!!

Old Post 19-05-2003 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
CZY WY KURNA NIE WIDZICIE TOPICU KING???? JA PIERDZIELE JESZCZE JEDEN TOPIC KTOS ZALOZY NA TEMAT TYCH FILMIKOW A POPROSTU NIE WIEM CO ZROBIE DO JASNEJ CHOLERY!!!

CLOSE !!!

TO PRZENIES POSTY Z TEGO TOPIKU TAM...

a topik skasuj

przy okazji dobrze, ze nie nazwano tamtego tematu np.

Przednie Brednie Poobiednie.. albo cos w tym stylu...

jak wchodze na forum, wybieram do czytania te tematy, ktore mnie interesuja w jakis sposob - kwestie Krolow walkowalem bedac w humanistycznej klasie liceum laaadnych pare lat temu w zwiazku z tym srednio mnie teraz interesuje skoro tez jak twierdzisz wiele osob robi podobnie to moze zamiast sie sierdzic - wez validol albo polej glowe wiadrem zimnej wody = ewentualnie dodaj do slowa King w nazwie Topiku - HF2 czy cos w ten desen...

ja jednak polecam kubel zimnej wody...

ps. Ty jestes moderatorem masz wiec niejako obowiazek czytania wszystkich topikow (przynajmniej w teorii) - ja nie, wiec musisz zrozumiec sytuacje... powaznie jednak mowie - jesli mozna przeniesc te posty do "Kinga" a topik usunac - to zrob to prosze, a do Kinga dolozylbym w nawiasie HalfLife2 ...

Old Post 19-05-2003 16:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:21.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions