quote: Napisane oryginalnie przez Deadpool
...
Brutalnośc też nie rozwinięta tak jakto się w sloganach słyszało.
Brutalniejszy jest wg mnie SOF, tam możesz spokojnie rozczłonkować zwłoki, a tu jedynie pokopać.
Tylko, że w SOF nie ma oddawana płynów uryologicznych (czy jakoś).
...
I o tym wlasnie powiedzialem: O tempora, O mores!!
W SOF2 pomimo brutalnosci mamy jakies logiczne i moralne uzasadnienie co do jej wystepowania, w Postalu 2 - nie!! Tu brutalnosc wylewa sie z ekranu sama przez sie!
Poza tym - LOL - oto ofiara gier komputerowych XXI-go wieku
- "co to za brutalnosc skoro nie mozna rozczlonkowac zwlok?!"
niezlych czasow dozylismy, nie ma co!
Ktos inny stwierdza w odpowiedzi, ze : "... Grafika nie zachwyca..." BUHAUHAHAHA!!!
Siadaj! Dwoja!!!
Zdaje sobie sprawe, ze jeszcze nie mozemy nasikac komus na twarz bardziej fotorealistycznie, a wiele juz istniejacych gier FPP kasuje jakosc z Postala 2 w przedbiegach, ale nie lamcie sie moze w Postalu 4....
I zeby bylo jasne - nie jestem absolutnie zwolennikiem teorii, ze gry komputerowe sa zgubne dla dzieci i mlodziezy, ze sa brutalne i ze to za ich przyczyna mlodzi ludzie staczaja sie na zla droge, jak to ostatnio pozalowania godni dziennikarze z roznych pism, gazet czy telewizji (przoduje w tym prasa kobieca) maja w zwyczaju nam wmawiac.
Ja tylko stwierdzilem fakt, ze gra jest chora i ze niestety w calej swojej glupocie ma w sobie cos, co po chwili grania wciaga... i sam sobie sie dziwie, ze tak to odbieram bo faktycznie gra jest raczej przecietnej jakosci. Dlatego tez mysle, ze niestety ale wszyscy juz jestesmy skazeni w jakis sposob tym ciaglym ogladaniem krwi i smierci, oraz innych "mocnych" scen w debilnych programach informacyjnych telewizji, roznych "997", Discovery - "Wieczor zbrodni", filmach sensacyjnych i innego rodzaju, grach przeroznej masci - i nasuwa mi sie jedno pytanie:
Co bedzie uznawane za "mocne", czy wulgarne, czy zbyt wyuzdane za 100 lat?!?
Mysle, ze opadla by nam niezle szczeka, gdybysmy mogli to zobaczyc? 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|