Chcesz, bonzai, odstapie Ci miejsca. Mam kupe wazniejszych spraw niz klecenie od podstaw klanu z polskich graczy. Bez wiekszych problemow zamiast marnowac kolejne miesiace na doprowadzanie klanu do jako takiego dzialania moglbym po prostu wpakowac sie do jakiegos naprawde dobrego klanu zagranicznego, z ktorym doskonaly mecz zagralbym juz w przyszlym tygodniu, a nie za pol roku. Naprawde, propozycji mam sporo. Wiec jesli tylko chcesz - serdecznie zapraszam, oddaje fotelik.
Co do nazwy POLAND - nie jest naduzyciem. Nigdy nie jest, gdyz nie sugeruje, ze jest to jakakolwiek reprezentacja. Dopiero okreslenie "reprezentacja Polski" byloby naduzyciem, notorycznie zreszta popelnianym przez graczy innych gier. Ja zamierzam zbudowac zespol z polskich graczy i nie widze ani jednego powodu, dla ktorego nie mialby sie nazywac POLSKA. zwlaszcza, ze drugiego takiego klanu nie ma. I zwlaszcza, ze wstep do niego ma kazdy.
Przyznam rowniez, ze Twoj tekst nieco mnie zirytowal. Od dwoch lat (tak jest) buduje sekcje sYs w T2 i rezultaty sa zalosne. Na chyba 20 meczy ladderowych sYs wygral moze z 3. 17 meczy przegranych, wiesz dlaczego? Bo na kazdym meczu kazdy mogl grac gdzie chcial. Bo byla demokracja. Bo wierzylem, ze inni maja tyle zapalu do gry co ja. Efekt? Z tych przegranych 17 meczy przynajmniej polowe mozna bylo wygrac. Wystarczylo pojawic sie w pelnym skladzie. Tymczasem norma byly mecze 8v10, co daje ogromna przewage przeciwnikowi. Rekord to 4v10 w meczu przeciwko najlepszej druzynie laddera.
Mam dosc swiecenia galami za innych, tym bardziej, ze wsrod tych innych nie ma na arenie miedzynarodowej ani jednego gracza, ktorego nick bylby tak rozpoznawany jak moj. Ja chce grac. Chce graczy, ktorzy chca grac. Chce graczy, ktorzy chca wygrywac. Jako chyba najbardziej doswiadczony i jeden z najwszechstronniejszych polskich graczy skladam prosta oferte: albo decydujecie sie oddac czesc swojej swobody i zaufacie mi, albo nie. Nikogo do niczego nie zmuszam. Nie zadam zadnego posluszenstwa poza tym, ktore jest wymagane, aby gracz nie psul gry innym graczom.
Jesli sie komus nie podoba - droga wolna. Moze grac poza POLAND. Bedzie mial to, co dotychczas.
Burdel.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|