Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Problemus z celownikiem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bizonek
def

Problemus z celownikiem

Wylaczyl mi sie celownik, nie moge go wlaczyc :/
Ktos moze mi pomoc ? :-]
btw. Orzełek padł ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-01-2003 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

Smile

wylaczyles to w jakims scrypcie czy co ???. DOmyslam sie ze tak.

Old Post 28-01-2003 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GORA
Combat (Death Knight)

p.s seti.
malo masz policzonych probek. Jak cos to przylacz sie do TRIBAR. mamy duzo obcokrajowcow i jakies dobre miejsce w czolowce , nie pamietam ktore.

Old Post 28-01-2003 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GORA Znajdź więcej post'ów przez  GORA Dodaj GORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez GORA
p.s seti.
malo masz policzonych probek. Jak cos to przylacz sie do TRIBAR. mamy duzo obcokrajowcow i jakies dobre miejsce w czolowce , nie pamietam ktore.

E nie ;-]
Wole swój TIM :-]
Wlaśnie nie wiem co jest z tym ajere :/

Old Post 28-01-2003 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Znowu mam problem z tym.
:/
Zainstalowe do T2 mam
:
si_tribes2_update_25026.EXE
pj2-buddymanager.exe
pj2-speedhud.exe
pj2-support.exe
mappack20020314.rar
mapsDynamixFinalPack.zip
Windows XP SP1 ENG.
Any idea ?

Old Post 31-07-2003 02:29
$corcerer
Mad WildCat driver

gdzieś pamiętam miałem skrypt rozwiązujący problem ze znikaniem celownika tylko że to było jhakoś przy wysiadaniu z pojazdów albo jakoś tak...... Poza tym to ten bug pojawia sięw wersji najnowszej
poszukam tego skryptu, jeszcze sie odezwe...

Old Post 31-07-2003 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jestem pewny, ze:

del pj*

rozwiaze wszystkie problemy

Old Post 31-07-2003 10:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|pio
Warrior (Scrag)

http://www.idk.org.uk

Wejdz do "files" i tam bedzie skrypt, ktory rozwiaze twoj problem.

Old Post 31-07-2003 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|pio Znajdź więcej post'ów przez  sYs|pio Dodaj sYs|pio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|pio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

jak SETI to tylko w Dziurze

Old Post 31-07-2003 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

a to moj problem

Może zamiast robić nowy temat napisze tu mój problem.

Mam ostatnio coś takiego, że kiedy chce zrobić screena w T2 to robi mi tylko 1 (reszta następne to są takie same jak to 1) wrrrrrrrr… a czasami już tak się cieszyłem, że mam ładne zdjęcie a tu kupa.

Dzieje się to tak w przypadku skryptu Halsshot i normalnego printscreen.
Bleee co zrobić ?
(dzieje się to chyba od kiedy założyłem radeona :o ) Ale przynajmniej U.E nie miałem zadnego

Old Post 31-07-2003 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Jakus --> Moze spróbuj jakiś programów do robienia screenów np. darmowy Screen Hunter, lub Hyper Snap którego trzeba zcrackować...albo płacić

Old Post 31-07-2003 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

yav- nie mam tego problemu a mam az 15 skryptów zaczynających się od PJ i nic- UE tez bardzo rzadko widuje (tylko wtedy gdy nacisne Alt+Tab podczas ładowania trybów/planszy) i do tego jeszcze z 7 innych.....

Old Post 31-07-2003 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Smile

Co do (róznych) problemów...kiedyś gdzies tu pisałem że mi się T2 wywala przy uruchamianiu serwera...
Wystarczyło że wywaliłem folder Scripts który miałem ten sam ponad rok (jeszcze go ręcznie wyciołem z starej wersji T2 i już po problemie...

Old Post 31-07-2003 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

programik

jest ok, dzieki

Old Post 31-07-2003 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Re: programik

$corcerer:

>yav- nie mam tego problemu a mam az
>15 skryptów zaczynających się od PJ i
>nic- UE tez bardzo rzadko widuje (tylko
>wtedy gdy nacisne Alt+Tab podczas
>ładowania trybów/planszy) i do tego
>jeszcze z 7 innych.....

Wiekszosc problemow z niestabilnoscia T2 ma zwiazek ze skryptami. Im mniej skryptow i im mniej kazdy z nich ingeruje w T2, tym lepiej. Skrypty PJ-a ingeruja w znacznym stopniu, stad czesci osob dzialaja poprawnie, a na czesci instalacji wywoluja duze niestabilnosci. Twoj argument, iz masz 15 skryptow PJ-a i wszystko jest ok bylby sluszny tak dlugo, jak dlugo caly swiat mialby dokladnie takie same komputery co Ty. A tak nie jest.

Dodam, ze rowniez zdarzaly mi sie problemy z zawieszaniem T2, jednak od czasu zainstalowania najnowszej wersji DirectX-a (eeee...9.0a? licho wie, tej sprzed tygodnia czy dwoch) zadnego UE nie uswiadczylem.

Old Post 31-07-2003 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

yav zgodze sie z tobą, jednak przyznam że o wpływie konf. sprzętowej na wpływ skryptów nie wiedziałem (mam mały staż )
Najnowszy dX to 9.0b

I jeszcze raz powtórze, że podczas samej gry UE tesh nie uświadczam.....

Old Post 31-07-2003 21:29
Rzbik
Skilled (Knight)

do celownika jest cuś takiego jak retfix lub reticlefix, ale patrzec na dopisek "for numerek-aktualnego-patcha".

Hamil: [...]Wystarczyło że wywaliłem folder Scripts który miałem ten sam ponad rok[...]

i to zapewne dlatego, że go tyle kisiłeś.. nowe patche to nowe skrypty, albo chociaż uaktualnienia do tych skryptów, wiec nie dziwne, że coś kulać nie chciało na tych 'dziadkach'

a ja jestem zwolennikiem skryptow.. można zjeść buty jak trzeba sie tym zoomem pobawic co jest wbudowany.. a transGUI ratuje mi przestrzen na ekranie, nie mowiac o duperelkach typu pokazywanie fps/ping, wykastrowanie czata z komunikatow typu kill/pack/itp, itp.

EDIT:
i wcale przez te skrypty nie widze UE za czesto.. miewalem tylko podczas przełączania do windy przy ładowaniu mapy (mnogo piachu przesypało się w klepsydrze zanim do tego doszedlem). ostatnio mi wyskakuje UE, ale ostatnio to mi bluskriny wyniszczają nerwy.. wiec to któreś z nowych sterowników są do doopska, ale nie wiem które.. [moze nawet DX - sprawdze jeszcze tego dajrekta wersje B co to yavor tak wychwala].

Old Post 01-08-2003 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|pio
http://www.idk.org.uk

Wejdz do "files" i tam bedzie skrypt, ktory rozwiaze twoj problem.

Reticle Fix for Patch jak mniemam

Old Post 09-08-2003 18:19
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Rzbik --> Ale te skrypty które mam teraz w cale nie są nowsze, to te same co póltora roku temu uzywałem ))

W folderze scripts są tylko ustawienia ksrytpów i inne bzdety, widocznie te stare coś psuły...

Old Post 09-08-2003 19:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions