Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > pomocy !! bany !!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

Angry pomocy !! bany !!

Otoz mam taki problem:
Gdy lacze sie na jakis server (nie wazne jaki) wszystko jest plynnie i ok. Gdy juz sie polacze to nie moge nic zrobic, od razu kicka mnie z servera i pisze ze mam bana :/ jak to ?? mysle sobie ... bana na kazdy server ? pewnie mam cos zrabane ...
Zrobilem screena od razu po tym jak mnie kick'lo ... Jesli ktos moze mi pomoc to bardzo bym prosil !

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-11-2003 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n@sTi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n@sTi Znajdź więcej post'ów przez  n@sTi Dodaj n@sTi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n@sTi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

To znaczy ze twoj fajny cd keya sciagniety z kazy zostal zbanowany globalnie i nie wejdziesz na zaden serwer z pb ;p

Old Post 11-11-2003 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

to dopiero musial byc stary key ;p globalnego banowania juz jakis czas nima przecie ;p

\/

Old Post 12-11-2003 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

Talking hmmmmm

a jak zmienie cd-key to jush bedzie ok ?

Old Post 12-11-2003 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n@sTi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n@sTi Znajdź więcej post'ów przez  n@sTi Dodaj n@sTi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n@sTi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: hmmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez n@sTi
a jak zmienie cd-key to jush bedzie ok ?

Zmieniasz cd keya = zmienia ci sie guid, wiec wszystko powionno byc ok

Btw. to juz kolejna osoba ktora ma takiego bana w ostatnich kilku dnaich, wiec moze ten system jest znow aktywny, abo cos w tym rodzaju :9

Old Post 12-11-2003 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

ta ;/

ta tylko skad ja teraz wezme takiego cd-keya ;( niema ktos na zbyciu ??? bardzo prosze !!

Old Post 12-11-2003 14:20
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

qrfa ...
lamo
grasz w cos od X lat i nie mozesz kupic org. ?
wez mnie nie rozsmieszaj ...
na piwo raz w tygodniu jest kesh, a na kopie q3 99pln raz na 3 lata to nie ma
no zajebiscie
kocham nasz pop**** kraj i ukoffanych rodakow ...

SHAME on U!

Old Post 12-11-2003 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: ta ;/

quote:
ta tylko skad ja teraz wezme takiego cd-keya ;( niema ktos na zbyciu ??? bardzo prosze !!

jasssnee juz widze las rak
ludzie sierzucili zeby dac ci swojego cd keya ;p

Old Post 12-11-2003 17:25
n@sTi
Veni Vidi Vici

Talking no wiesh :P

Ktos sie znalazl i jush mam ))))

Old Post 12-11-2003 18:37
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Tja , pewnie kolejny key z kazy = szit ;p

Old Post 12-11-2003 18:48
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: no wiesh :P

quote:
Ktos sie znalazl i jush mam ))))

N@STi
wez sie nie zgrywaj, odpusc te 20zl i kup se orginal, co?

nie kazdy serv bedzie mial ustawione pb_sv_guidrelax 7

moze niedlugo sie to pozmieniac, rzeklbym - globalnie
(gdy Evenbalance sie dogada z IdSoft).

Old Post 12-11-2003 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaNi
Training (Enforcer)

Lightbulb allegro

nasti po pierwsze cd-key nie wiem po co ci masz ping zawsze powyzej 300 najwyzej ban nas uwolni od twojego laga żart ok ale słuchaj jak sie skupisz w dziale gry na allegro wpis quake3arena znajdziesz zawsze ok 3 do 10 gosci co chce sprzedac q3arena ja swojego czasu kupilem tam za 30 zeta wiec to nie majatek tu masz stronkle http://www.allegro.pl/
dodatkowo tu masz za 50 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17710981
tu za 40 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17594292
za 50 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17859495
dosc reszte se sam poszukaj powodzenia

Old Post 13-11-2003 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaNi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaNi Znajdź więcej post'ów przez  CaNi Dodaj CaNi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaNi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

Talking nom

Wiem juz kiedys chcialem se orginala kupic ... ale narazie wstrzymam sie do momentu nowego kompa ;> jak nie bedzie nowego kompa to i tak nie bede gral wiec cd-key bedzie nie potrzebny ... wole nie ryzykowac ze kupie se q3 a nie bede mial nowego kompa i na co mi to ?

Old Post 13-11-2003 07:03
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: allegro

quote:
Napisane oryginalnie przez CaNi
nasti po pierwsze cd-key nie wiem po co ci masz ping zawsze powyzej 300 najwyzej ban nas uwolni od twojego laga żart ok ale słuchaj jak sie skupisz w dziale gry na allegro wpis quake3arena znajdziesz zawsze ok 3 do 10 gosci co chce sprzedac q3arena ja swojego czasu kupilem tam za 30 zeta wiec to nie majatek tu masz stronkle http://www.allegro.pl/
dodatkowo tu masz za 50 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17710981
tu za 40 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17594292
za 50 zeta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17859495
dosc reszte se sam poszukaj powodzenia

O ile sie nie myle to na allegro sa rzeczy uzywane, wiec jaka masz gwarancje ze koles zanim wstawil q3 na allegro nie rozdal wszystkim swoim znajomym cd keya , albo nie wrzucil gdzies do kazy ?
Gwarancji nie masz zadnej, za to moze cie bedzie kikalo z serwa za duplicate cd keya :>

Co do kwesti kupowania nowego quaka ze sklepu to sprawa jest dla mnie oczywista.
NIe ma sensu wydawac 130 czy ile tam zeta , na gre ktora ma .....4 lata.
Na gre ktorej zywot Multiplayer powoli dobiega konca =o

Jesli juz mial bym zainwestowac taka kase w gre (co sie oczywiscie nigdy w zyciu nie stanie ;ppppppppp) to kupil bym sobie cos nowszego, cos co bedzie przez dlugi czas grywane po necie, vide Call of Duty.

Inna sprawa jest oczywiscie fakt ze gdyby gry kosztowaly 45 zeta (tak jak HalfLife) to nie bylo praktycznie piractwa ;p

Old Post 13-11-2003 11:28
CaNi
Training (Enforcer)

Lightbulb hahhaha

guzik prawda dark nie wiem czy kupowałeś na allegro bo ja to robie od dawna.
poprostu przed kupnem kontaktujesz sie z sprzedawcą i szukasz towaru nowego czyli w orginalnym pudełku uwierz jest tego troche jak napisałem ja taki towar kupilem za grosze i mam duplikate cd-key pod warunkiem ze na serw wchodzi (gr@ve,l3w,snak3)<-----wszystko ta sama osoba, a to dlatego, ze sam mu dałem cd key.Sztuka polega na tym iż trzeba kupić towar nowy wczesniej zaczerpnąć informacji a najskuteczniejsze jest jak kupisz od gościa co blisko miezka jakby było co nie tak masz niedaleko żeby komu miske wyklepac:dd

Old Post 13-11-2003 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaNi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaNi Znajdź więcej post'ów przez  CaNi Dodaj CaNi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaNi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: hahhaha

quote:
Napisane oryginalnie przez CaNi
guzik prawda dark nie wiem czy kupowałeś na allegro bo ja to robie od dawna.
poprostu przed kupnem kontaktujesz sie z sprzedawcą i szukasz towaru nowego czyli w orginalnym pudełku uwierz jest tego troche jak napisałem ja taki towar kupilem za grosze i mam duplikate cd-key pod warunkiem ze na serw wchodzi (gr@ve,l3w,snak3)<-----wszystko ta sama osoba, a to dlatego, ze sam mu dałem cd key.Sztuka polega na tym iż trzeba kupić towar nowy wczesniej zaczerpnąć informacji a najskuteczniejsze jest jak kupisz od gościa co blisko miezka jakby było co nie tak masz niedaleko żeby komu miske wyklepac:dd

NIe wiedzialem ze na allegro mozna kupic quaka jeszcze w folii hmmmm , jesli tak no to mozna wydac te 40 zeta ;p (jesli sie ma of corz tak powazne problemy z zalatwieniem oryginalngo cd keya ;p )

Old Post 13-11-2003 18:31
forever
r3surrection.net

Re: Re: hahhaha

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
NIe wiedzialem ze na allegro mozna kupic quaka jeszcze w folii hmmmm , jesli tak no to mozna wydac te 40 zeta ;p (jesli sie ma of corz tak powazne problemy z zalatwieniem oryginalngo cd keya ;p )

Problemy są całkiem poważne - bo oryginalnego quake3 bez żadnych dodatków już się nie kupi... no... do czasu jakiejś reedycji... ale na to bym nie liczył...

Old Post 25-11-2003 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: hahhaha

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Problemy są całkiem poważne - bo oryginalnego quake3 bez żadnych dodatków już się nie kupi...

kupiłem Q1 + Q2 + Q3 w Planeta Gier wysyłkowo. nie pomnę daty, ale w folii (zażądałem tego telefonicznie) i oryginalny CDkij.
na szybko teraz szukałem w googlach - znaleźć jeszcze można Q3 w ofercie sklepowej. więc ...

Old Post 26-11-2003 01:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: Re: Re: Re: hahhaha

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
kupiłem Q1 + Q2 + Q3 w Planeta Gier wysyłkowo. nie pomnę daty, ale w folii (zażądałem tego telefonicznie) i oryginalny CDkij.
na szybko teraz szukałem w googlach - znaleźć jeszcze można Q3 w ofercie sklepowej. więc ...

czekaj czekaj... nie mowie o dodatkach itp bo takie to są... np teraz jeszcze mozna kupic quake3+quake3teamArena tylko za to trza zaplacic sto ileś-dziesiąt złotych... a jeśli ktos chce samego q3 który jak na obecne czasy nie jest wart więcej niż 40PLN to już nie kupi oryginała...

Old Post 26-11-2003 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:08.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions