Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Dostępność
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Dostępność

Taki topic zmuszający do zastanowienia

Jak się domyślam, wszyscy macie net. Na początku był właściwie tylko mail. Potem pojawiły się komunikatory. Oddzielnie rozwinęła się technologia telefonów komórkowych. Teraz w sumie to już są kombajny co mało mają związane z telefonem Ogólnie chodzi mi o to jak na was (ogólnie ludzi) wpływa dostępność was dla innych. Teraz jeszcze nie jest to tak rozwinięte jak będzie kiedyś. Za kilka lat w powszechnym, użytku (tak jak dzisiaj komórki) będą jakieś palmtopy i pocket PC z dostępem do netu. A tam znowu GG, mail itp. Jak będzie wyglądało życie? Ide do szkoły a cały czas jestem aktywny na gg, pisze posta na boardzie jednym, drugim, trzecim. Na zajęciach siedzę i gram sobie po sieci w jakąś gierkę, albo z kimś gadam. W nocy odzywa się kolega z Australii itp. Cały czas jestem dostępny dla innych. Rośnie ilość osób w kontaktach, na forach, którzy coraz częściej się odzywają. Już teraz siedząc przed kompem mogę gadać z kilkoma osobami naraz i jednocześnie rozmawiać z matką. W między czasie np. pomagam jej robić obiad ipt. A co będzie kiedyś gdy np. będę miał siakiegoś c(z)ipa w głowie i będę mógł gadać z wszystkim naraz i z ludźmi w domu. Niby zawsze można się wyłączyć. Ale wtedy się straci kontakt ze światem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2004 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Lubie byc dostepny dla fanow :E przyklad: http://galeria.tenbit.pl/karta/fajnyv100/
:EEEEEEEEE

Old Post 10-01-2004 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

U mnie jest sredniawo a raczej slabo, moze ze wzgledu na jakosc polaczenia? W kazdym badz razie mozna mnie dorwac na maila, gg - choc czasem moge byc ukryty albo na boardze (tym ). Na irca wbijam sie raczej okazynie. Znajomi maja jeszcze 2 telefony do mnie (kom. i domowy) i mysle ze narazie starcza.

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 10-01-2004 14:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

BTW Gadu zdechl... Tlen rulez

Old Post 10-01-2004 15:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

kto mie ma na gg to wie ze jestem bardzo trudno uchwytny jako dostepny.. niestety czasem mnie denerwuje jak po ustanowieniu tego stanu nagle mam kilkanascie/dziesiat okienek z pytaniami o naprawde blahe sprawy.
moze wkoncu zaczne korzystac z czapki niewidki ale kto to tam wie.. .
jak narazie ukryty rzadzi. a co do dostepnosci jeszcze to znajomi znaja numer komory i jak cos to dzwonia/smsuja...
coraz wiecej forow odwiedzam.. tylko z irca juz praktycznie nie korzystam.. moze znowu zaczne jak bede miec wiecej czasu

Old Post 10-01-2004 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja tam aż taki popularny jak glanio to nie jestem więc nie narzekam na ruch np na gg, martwi mnie natomiast ilość młodocianych dziewczynek (gotek :O ) napastujących ostatnio mnie z prawa i lewa...

a komórka? staram się mojego numeru nie dawać zbyt wielu osobom i też mam względny spokój...

Old Post 10-01-2004 17:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

na kazda technologie jest antytechnologia, jesli Alienek zastanawiasz sie nad tym, przeczytaj sobie "Czarne oceany" Jacka Dukaja, tam jest doskonale pokazane do czego dazymy p. wzgl technologicznym (takze w zakresie komunikacji).

Old Post 19-01-2004 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush

a komórka? staram się mojego numeru nie dawać zbyt wielu osobom i też mam względny spokój...

A ja nie mam twojego numeru
daj to bede do ciebie dzwonił po pijaku

Old Post 19-01-2004 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

jakbym pragnął takich uciech to bym dał tulupowi, on jest podobno mistrzem w tej kategorii

Old Post 20-01-2004 04:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Oj nie... ostatnio alienzero sie popisal telefonem ponadgodzinnym do mnie w trakcie imprezy i po niej

Old Post 20-01-2004 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... nigdy nie miałem tego problemu co każdy z was. Na gg to mam spokuj jak nikt inny chyba
Cegły nie posiadam więc nie mam problemu z głópimi s-kami oraz sms dziwnej terści
Poza tym na maila nie przychodzi mi za wiele spamu
No chyba, że jakieś ciacho u kogoś odczytało mój mail z bazy outlooka

Old Post 20-01-2004 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Eee.. to roznie... Jak mam cos waznego do zrobienia to zazwyczaj sie odlaczam od swiata, ignoruje msgi, etc. A jak ktos do mnie cos zagada, wypada mu cos odpowiedziec bo np. dobry ziom jest, ale nie chce mi sie gadac to odpowiadam polslowkami i koniec

I tak zazwyczaj jak z kims rozmawiam to mam zarabiste lagi, bo zapominam o tym, ze rozmawiam

I lubuje sie tez w rozdawaniu ignorow... ;D

Old Post 21-01-2004 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

mam komorke ale co mi z tego nikt z kumpli na nia nei dzwoni bardziej czasem dziewczyna ,a sluzy mi bardziej do pracy klienci itd

Old Post 21-01-2004 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Ignory Sweep na gg to moja specjalnosc

Co do np. gg - nie powiem, ale ludzie pytaja o wiele spraw, nie wiem czemu . Jeden twierdzi, ze skoro jestem adminem esports.pl to musze znac adminow wszystkich serwerow Q3 w Polsce, inny uwaza mnie za jakiegos mega znawce (jak Boga prawie) i pyta o rzeczy z kosmosu, inny pyta jak odpalic osp w Q3, inny prosi o mejla @esports.pl itd. Staram sie tym ludziom spokojnie wytlumaczyc co i jak, choc jest to ciezka sprawa.

Za kilka lat to na pewno bedziemy mieli Pocket PC. Mnie osobiscie to nie podnieca ze wzgledu na zbyt wielkie rozmiary tego cacka, a skoro prowadze sportowy tryb zycia to jest to naprawde niewygodne. Osobiscie starcza mi komputer, outlook, gg.

Znajomi cenia jednak, ze jestem dostepny prawie zawsze - czesto jest sprawa zwiazana np. ze szkola albo jakims spotkaniem. Jak kogos nie ma w domu to ma po prostu przesrane jak ktos sie chce z nim umowic. Jak juz ktos napomnial - dzisiejsze komorki za bardzo nie maja nic wspolnego z telefonem, ale sam telefon bylby nudny . Takie zmiany sa potrzebne, zreszta przypomnijcie sobie ile razy jadac pociagiem graliscie w Snake'a.

Ale sie rozpisalem :- D

Old Post 21-01-2004 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Za pare lat kazdy bedzie online non stop i co z tego, jak juz teraz 20-30% ludzi siedzi na gg/icq itp nonstop "invisible" i udaja ze ich nie ma ;D odpowiadaja tyko na /msg na ktore chca Wiec mimo ogolnej dostepnosci nie bedzie imo czegos takiego ze kazdy nas bedzie mogl bez problemu 'zlapac'

Old Post 22-01-2004 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Mamy juz gg przez komorke, wiec...

Old Post 22-01-2004 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

a ja mam fajnie na gg 26 osob z czego 4 nie znam z real life reszta to ludki ze szkoly, rodzina, znajomi ktorzy maja net (np HakaN ) itp, to forum odwiedzam raz na jakis czas (innych nie zarzywam), irca odpalam raz na miech teraz to go nawet nie zainstalowalem po formacie, maile to otrzymuje z fpp . Na niewidocznym rzadko siedze lecz czesto mam opis "nie ma mnie bo..." - ostatnio to caly czas (sesja : / ) nieraz zdarza sie ze wyjde z domu zostawie gg wlaczone a tam kilka msg. Koma mam ktorego czesto zapominam wziasc z domu - kto by chcial taka cegle nosic no chyba ze do samoobrony . Po co mi dostepnosc on line ?

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 22-01-2004 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

zależy od podejścia mi tam ryba czy mnie widać czy nie, nie mam zamiaru się ukrywać (bardzo rzadko siedzę na inv.)

Old Post 22-01-2004 16:54
G.mbit
kawoHolik

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337
... ale nie chce mi sie gadac to odpowiadam polslowkami i koniec
...
I lubuje sie tez w rozdawaniu ignorow... ;D

Hmm ... a nie lepiej napisać "Przepraszam ale teraz nie mogę rozmawiać bo (tu jakaś taktyczna ściema)" i po sprawie
Grzecznie i miło załatwione

A co do ignorów to kiedyś się załapałem przypadkiem

Old Post 22-01-2004 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit
Hmm ... a nie lepiej napisać "Przepraszam ale teraz nie mogę rozmawiać bo (tu jakaś taktyczna ściema)" i po sprawie
Grzecznie i miło załatwione

przy n-tej odpowiedzi dostaniesz juz lekkiego pierdzielca i nie bedziesz juz tak odpowiadal

Old Post 22-01-2004 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja mowie ze musze konczyc..
czasem pdam jakis powod
najbardziej nie chce mi sie gadac z ludzmi z LO (nie wszystkimi) i jakimis ziomkami co chcą cd;keya do hLa :/
A z innymi ludzmi prawie zawsze jesli moge. A jesli nie to sie robie niwidoczny

Old Post 22-01-2004 20:38
G.mbit
kawoHolik

Talking Re: Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
przy n-tej odpowiedzi dostaniesz juz lekkiego pierdzielca i nie bedziesz juz tak odpowiadal

Nie ma szans na to, gdyż po prostu nikt mnie nie "napastuje" (może powinno mnie to zmartwić ... hmm)

Old Post 22-01-2004 20:51
AlieneK
KOSZ

A własnie...
poza tym już dwie kolezanki mają do mnie pretensje ze siedze na gg i sie nie odzywam
no i jak tu siedziec aktywnym :/

Old Post 22-01-2004 20:56
G.mbit
kawoHolik

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
A własnie...
poza tym już dwie kolezanki mają do mnie pretensje ze siedze na gg i sie nie odzywam
no i jak tu siedziec aktywnym :/

Hmm ... aż dwie
Gdyby nie odległość to powinieneś się podzielić

Old Post 22-01-2004 21:17
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions