Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Topic organizacyjny, Warszawa 2004
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (7): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Anouaar
Guest

Topic organizacyjny, Warszawa 2004

Witam Panstwa w topiku organizacyjnym zlotow ludzie urodzonych w marcu i nie zrzeszonych.
W wakacje, wraz z Faustem, wpadlismy na pomysl, aby zorganizowac swoje urodziny w Warszawie. Z tego co wiem sporo osob rowniez urodzilo sie w tym wspanialym miesiacu. Ja bede swietowal swoja 18nastke, wiec oczekuje fety. Fausto ma jakies tam, i mnie to za bardzo nie obchodzi.
Wypadaloby sie jakos zorganizowac, a ze nie lubie niczego na ostatni guzik zakladam teraz ten temat, abysmy zdarzyli wszystko jakos przygotowac, miedzy innymi lokum, ktore stanowi najwazniejszy element.
Chcialbym, abyscie juz teraz zaczeli zgladaszac swoje propozycje, za i przeciw, oraz same deklaracje wyjazdu. Poza tym juz co poniektorzy moga rodzicow molestowac o wyjazd.
Wiec, do dziela mosci Panowie i Panie.

Edytowane przez [FPP]Saari dnia 04-02-2004 o godz. 23:59

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-02-2004 23:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Oooo ... ja mam 3.3 22 urodzinki .... ale stara dupa bedzie ze mnie

Osoby ktore nie obchodza urodzin w marcu skladaja sie na wielki tort dla nas oczywiscie

Old Post 04-02-2004 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

bardzo chetnie sie zjawie

Old Post 04-02-2004 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

TAK! ja swietuje 20 [ano juz 2 dekady w branzy] wiec powinno byc milo, nie mam pomyslu na lokal jeszcze, wiec czekam na propozycje, ewentualnie mozna zrzutke na sale zrobic? a potem tylko kobiety wino i spiew :>

Old Post 04-02-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

jestem za! jestem kuwewsko za! kupie troche vody i bedzie fajnie

panowie, moze pijemy 2 dni?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 04-02-2004 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Ja mam 23. I do tego moja kobieta ma 28, ale znajac nas do tego czasu sie rozejrzemy i zejdziemy z 5 razy.

Old Post 04-02-2004 23:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja atakuję! napewno

Old Post 05-02-2004 00:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ja atakuję! napewno

ahahah MaslaV nie za mlody jestes ??

a tak pozatym to dobry pomysl ( mozemy do tulupa zawsze sie wbic )

Old Post 05-02-2004 08:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

W sumie nie gloopie Ja tylko standardowo - nie wiem co z kasa, ale szukam pracy...

Old Post 05-02-2004 08:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Jak ladnie poprosicie to lokal udostepnie... hyhyhy

A tak na serio to mozna zarezerwowac naprzyklad jedna sale w pubie na starowce. No chyba ze sa tu chetni na muzyke i tance.. to trzeba sie rozejrzec za jakims malym klubem
[sic, odezwala sie we mnie dusza organigazora]

Old Post 05-02-2004 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Count me in!

Ale dajcie sobie spokoj z pubem... Klub jakis by sie przydal... Chyba ze macie zamiar siedziec cala noc przy stole i pic? Nie wiem jak to tam jest w tej calej warszafce, ale np. we Wroclawiu fajny klub pt. Columbus ktory pomiesci cos z 300-400 osob kosztuje 1000zl. I jeszcze szampana za free daja I jest mnostwo miejsc siedzacych i jest tez dancefloor i muzyka fajna leci

No chyba, ze sie skonczy na tym, ze bedzie gay party

Old Post 05-02-2004 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

1000 zl to przyzwoita bardzo cena jak za caly lokal imo. Zrzuta po 10 zl i 100 osob wpada .

Ja niestety do wawy mam za daleko, mam tez szkole wiec totalnie odpada .

Old Post 05-02-2004 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

eeee jestem za :>
Ja niestety sali wam nie wykombinuje, ale cos tam z procentami to napewno
mnie tam termin każdy pasuje, ale wiadomo.. jakis łikend najlepiej.

Old Post 05-02-2004 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Old Post 05-02-2004 11:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

pijoki
to ja skladam juz wszystkim solenizantom zyczenia
wszystkiego naj ...ehm... wiecie o co chodzi
hehehe

How I'm killing you

Old Post 05-02-2004 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Hm... prawde mowiac ja tam za bardzo nie jestem taneczny, wole posiedziec przy stole poklikac z zebranymi i obalic co sie da. Myslalem zeby w jakims pubie wynajac miejscowke, ale to moze byc troche drogo dla niektorych. Mysle ze nie bedzie fatalnie jak gazor zalatwi miejscowke, chociaz ten remontowany dom srednio byl mily dla otoczenia - ja wole kameralne srodowisko :E

Old Post 05-02-2004 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
chociaz ten remontowany dom srednio byl mily dla otoczenia - ja wole kameralne srodowisko :E

i ty mowisz ze ja jestem burzuj z ta finka robi sie cieplo, jak dla mnie to i pod chmurka jes spoko, chociaz rzeczywiscie, zalozmy ze to nie bedzie libacja lecz impreza wiec jakies cztery katy bylyby przydatne

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 05-02-2004 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Remontowany dom jest dobry na 6osobowe melanze a nie na duza impreze urodzinowa gdzie pojawi sie mysle ponad 20osob, zdecydowanie trzeba sie rozejrzec i podzwonic po konkretnych lokalach i dowiedziec sie o konkretne ceny. Fausto do dziela

Tak dla rozeznania moge powiedziec, ze wynajecie calej dolnej sali na wieczor w śp. klubie Slizg kosztowalo 600zl.

Old Post 05-02-2004 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Darujmy se hiphopowe lokale i modne bary disko, ok? tu WIEKSZOSC ma jakis gust muzyczny :> a i niech ktos inny podzwoni, ja jestem ubogi i nie mam obycia co gdzie mozna by zrobic...

Old Post 05-02-2004 18:15
SweepeR
sweter

Robta co chceta, wasza impreza, ja i tak postaram sie wpasc

Moja 18nacha, na ktora juz teraz zapraszam, jednak bedzie w klubie ;D Na jakies 300 osob...

Old Post 05-02-2004 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337

Moja 18nacha, na ktora juz teraz zapraszam, jednak bedzie w klubie ;D Na jakies 300 osob...

moze w strzelinie zrobicie?! to takie .. spokojne miasto PPPPP

no ja raczej nei wpadne bo troche za daleko :/

Old Post 05-02-2004 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:

kiedy planujesz ta impreze?

Old Post 06-02-2004 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

.Oo.

Duze imprezy jakos mnie nie ciagna ale sprobuje wpasc ze wzgledu na kumpli

Old Post 06-02-2004 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
moze w strzelinie zrobicie?! to takie .. spokojne miasto PPPPP

Infi: jakos w sierpniu, ew. na poczatku wrzesnia. To zalezy czy bede robil razem z kolezanka, ktora ma we wrzesniu urodziny i nie ma z kim robic - tj. chciala ze mna robic.

Old Post 06-02-2004 12:03
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Infi: jakos w sierpniu, ew. na poczatku wrzesnia. To zalezy czy bede robil razem z kolezanka, ktora ma we wrzesniu urodziny i nie ma z kim robic - tj. chciala ze mna robic.

Jaaa sie pisze

Old Post 06-02-2004 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Jezeli na poczatku wrzesnia to moze i ja sie dolacze do urodzin

Old Post 06-02-2004 15:30
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR*1337 To zalezy czy bede robil razem z kolezanka, ktora ma we wrzesniu urodziny i nie ma z kim robic - tj. chciala ze mna robic. [/B]

Przejales nasz topic (( BTW chodzi o ta kolezanke co nas nie lubila potem? :> bylismy mili, ale ndmierne okladanie sie nawzajem packa z logiem zabki moglo budzic podejrzenia... :E W kazdym razie zakladam ze mozesz liczyc na mnie i aniolka, ale nie wiem czy ona sie ucieszy :>

Old Post 06-02-2004 16:13
SweepeR
sweter

Eee, Saari, chyba cos ci sie pomylilo. W sensie ja jestem kim innym i nic z zadna packa nie mam wspolnego. Ani bynajmniej ta kolezanka

OK, ja sie wynosze z tego topicu, przepraszam ze wlazlem tak z butami Ustalajcie cos szybciej, bo musze se w kalendarz wpisac ;D

Old Post 06-02-2004 18:31
[FPP]Fausto

quote:
Eee, Saari, chyba cos ci sie pomylilo.

jaki spontan

Old Post 06-02-2004 20:59
SweepeR
sweter

O loooooooooooooooool Jaki zonk, sorry

Nie wiem czemu pomyslalem, ze to Saari pisala... Strange... ;D

Ale nie, nie chodzi o tamta kolezanke (Marzene). Co prawda ona ma urodziny dzien przede mna, ale jakos w sumie dawno z nia nie rozmawialem... Ta kolezanka o ktorej mowie, w sumie tez byla na tym ognisku, tylko caly czas z boku siedziala i se poszla wczesnie.

Old Post 07-02-2004 11:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:37.    Strony (7): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions