Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > kawa :o
Kawa!
You do not have permission to vote on this poll.
uwielbiam! 9 25.71%
nienawidzę! 6 17.14%
piję raz na jakiś czas 6 17.14%
piję tylko jak muszę 4 11.43%
mam to w dupie 10 28.57%
W sumie: 35 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Red face kawa :o

(z cyklu inteligentne nocne topiki)

no to tak. jest 3:20 w nocy. pisze prace na zaliczenie, pewnie posiedzę tak do 10, jak codziennie. chyba bym już dawno zdechł ale piję spore ilości kawy i jakoś żyję. tzn żyję tak że właśnie dostałem ruchawki, mięsień uda mi tańczy i nie chce się uspokoić chyba przesadziłem

czy Wy też pijecie dużo kawy? a jeśli trzeba sie uczyć albo zarwac noc? bo ja szczerze mówiąc piję raz na jakiś czas, jeśli nie trzeba zarywać nocy

wiem że na tym forum jest wielu zwolenników kawy (; był już topik na ten temat w Koszu, ale trzeba wyjść na światło dzienne, krzyknąć wstań, powiedz nie jestem sam

aha i moje ulubione gatunki:
- maxwell house
- jacobs gold
- kawa sypana maxwella, fajnie wchodzi między zęby

jenek, g.mbit, Leśo, licze na was (;

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-01-2004 02:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Musze powiedziec, ze kawa mnie malo kopie i pije ja bardziej dla przyjemnosci - smaku, zapachu i ceremonii parzenia, tzn. wlewania wody do kubka, ktora sprawia mi spora frajde.

Aa, pare godzin temu goscilem kumpla, ktory juz po spozyciu tabliczki czekolady (hi! djfaust) wygladal jak po spidzie.

Old Post 11-01-2004 02:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Oj to róznie bywa u mnie. Czasem sie zdazy ze nie wypije zadnej (ale to w weekend raczej).
Zazwyczaj aplikuje sobie z rańca jedną mocną kawe. Raz mi starcza raz nie. Niestety kawa działa na mnie tak, że szybko robie sie głodny. Tak wiec tylko musze jesc i do powrotu ze szkoły mi starcza poziom kofeiny. Czasem jednak coś kawa za słaba i po wejsciu na pierwsze zajęcia ledwo funkcjonuje. Wtedy na przerwie obowiązkowo kawa z automatu.
A jak u mnie sie przejawia lekkie przedawkowanie? Ano tak, że trzęsawka rąk, krew mi odpływa z palców, robią sie blade i zimne Ogolnie musze powiedziec, że taki stan jest zajebisty. Czuje, że żyje i tyko musze szybko coś zjeść bo jak pisałem robie sie głodny. A kawy nigdy nie pije na noc. Uwazam ze sen jest wazniejszy niż jakas tam nauka i zadko kiedy sie ucze powyzej godziny 01:00
ulubiona kawa? chyba Chibo Mocca .. taka w czerwonym opakowaniu

Old Post 11-01-2004 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

a ja wam powiem ze dla mnie rzadzi herbata - i stanowczo bez cukru, sredniomocna... ten smak, konsystencja, kolorek i fokule... kawa jak dla mnie za bardzo podobna jest do czekolady a jak juz mam pic to chyba z masa smietany i cukru... tyle co mysle o kawie

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 11-01-2004 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

nie pije zadnej kawy
z herbata u mnie tez ciezko..

poprostu siedze normalnie i pracuje

Old Post 11-01-2004 10:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Kawę to pijam dla smaku i aromatu Nigdy nie lubiłem wersji ilościowej, traci się poczucie tego smaku
Poza tym kawę pijam ok 2x dziennie.
Dodatkowe efekty raczej występują rzadko ale jak już są to tylko pod postacią ruchawek rąk i przyspieszonego bicia serca.
Czasami wolę nie wypić kawy, niż pić lurę z automatu

A najlepszą kawę to lubię taką którą zrobi Animek

Old Post 11-01-2004 11:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Zdecydowanie bardziej wole herbate z cytryna, kiedys pilem tylko mocna parzona ale pewna dziewczyna pokazala mi uroki slodkiej herbatki z cytryna

Kawe pijam poprostu jako drink - kawa rozpuszczalna z duza iloscia smietanki i cukru bo i tak na mnie nie dziala :}

Old Post 11-01-2004 12:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Raz na jakis czas Tak jak gazor wole herbate z cytrynka
Ale moim markowym napojem nie koniecznie wlasnej roboty jest kefir

Old Post 11-01-2004 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Noooo zajefajny jest turecki kefir i nazywa sie Gazi

Old Post 11-01-2004 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

ja lubie kawe po turecku... odpowiednio doprawiona... czasem sam troche experymntuje. irish tez niczego sobie

Old Post 11-01-2004 13:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_bravo
My name is Goran Jagodnik

ja nie pije kawy bo nie lubie i zreszta nie musze bo staram sie uczyc w dzien, 1_Al!EN_0 jestes z Gdyni??

Old Post 11-01-2004 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_bravo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_bravo Znajdź więcej post'ów przez  johny_bravo Dodaj johny_bravo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_bravo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a propos parzenia kawy, np. w Serbii się kawę gotuje co za kraj :o nawet babka na zajęciach nam zrobiła gotowaną kawę ale nie było wielkiej różnicy...

Old Post 11-01-2004 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_bravo
1_Al!EN_0 jestes z Gdyni??

no, nie, pije z innymi ktorzy pija ze mna co widac na zalaczonych avatarach... moje obecne lokum to wawa

Old Post 11-01-2004 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_bravo
My name is Goran Jagodnik

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
no, nie, pije z innymi ktorzy pija ze mna co widac na zalaczonych avatarach... moje obecne lokum to wawa

wlasnie po tej fotce skojarzylem cie z kolesiem ode mnie z budy ale jak widac jestes kims innym

Old Post 11-01-2004 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_bravo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_bravo Znajdź więcej post'ów przez  johny_bravo Dodaj johny_bravo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_bravo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hehhee

Jak ja lubie ludzi ktorzy mysla ze mnie znaja (c) alienzero w odpowiedzi na moj post jakis czas temu

On jest chyba strasznie charakterystyczny

Wracajac do jakze ciekawego tematu ... kawa jest po prostu obrzydliwa Herbatka supercienka z duza iloscia cytryny i duza iloscia cukru rulz

Old Post 11-01-2004 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

jedenzero, ja bym się obraził, Saari powiedzial że jesteś pospolity (;

swoją drogą: ja pije herbatę bez żadnych gadgetów, a tym bardziej nie lubię z cukrem (pewna kobietka mnie kiedyś nauczyła)

Old Post 11-01-2004 19:52
alienzero
KOSZ

heh, przy niej kazdy jest pospolity

niech cie reka boska broni sypac cukru do herbaty ew cytryny jak jestes chory, a tak to czysta esencja najlepsza :>

Old Post 11-01-2004 19:59
AlieneK
KOSZ

lubie herbe. Nie sypie cukru w ogole. Czasem cytryne tylko

Saari: ty niebieska maskotko na avatarze

Old Post 11-01-2004 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

****... z przyzwyczajenia kłota wcisłem zamiast edit ;D

Old Post 11-01-2004 20:58
deathcrush
łobuz

to już choroba (;

Old Post 11-01-2004 21:23
alienzero
KOSZ

co ona tam sączy? i dlaczego wszyscy nagle zaczeli sączyc ;D nie no, moze zrobimy klubAA.fpp.pl ? skoro /gp tez juz jest

Old Post 11-01-2004 21:27
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Alienzero - no a co mozna saczyc przez wyrwana tulupowi buteleczke ze smoczkiem dla niemowlakow? Oczywiscie ze cos procentowego (w tym przypadku soczek porzeczkowy z wodka)

Co do AA to sie zgodze.. przydaloby sie

Old Post 11-01-2004 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

pijaki pieprzone! to juz tylko ja i shooler jedyni porzadni, trzezwi sie tutaj ostalismy widze.

Old Post 11-01-2004 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a ja?

Old Post 11-01-2004 22:44
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

LOL Tulup i Shooler jako jedyni niepijacy? To jeszcze niech Fausto sie dolaczy i bedzie w ogole smiech na sali

Old Post 11-01-2004 22:47
[FPP]krzysiek
w's'kendo

halo halo, co w tym niby smiesznego? DD

Old Post 11-01-2004 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

buh to ze jakos wam.. no.. niewierzymy??
a co do herbat: malinowa albo rozana z hibiscusem miazga

Old Post 11-01-2004 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

to jest lol tego boarda - zaczeli o kawie a tu juz oficjalnie topic o herbacie

Old Post 11-01-2004 23:38
deathcrush
łobuz

jak dla mnie to całkiem toto normalne

Old Post 11-01-2004 23:40
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Thumbs down

a ja nie lubie kawy! TFU!

Old Post 11-01-2004 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:21.    Strony (8): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions