hmm gdzie sa wszyscy ?:P
co taka cisza ? nikt tutaj nie zaglada ?
jak UT ma sie rozwijac jak nie ma zadnego zainteresowania modem.
Majes napish do redakcji CS.pl napewno umieszca newsa, o serwisie, boardzie bedzie to dodatkowa reklama, ale znajac polskich graczy rozpeta sie 'wojna' UT vs CS ;-), wiec nie wiem czy jest to dobre rozwiazanie, chociaz predzej czy pozniej do takiego starcia dojdzie ;-) nie mozna tego wykluczyc.
napisal ktos na boardzie ze gracze grajacy w cs'a nie slyszeli o UT, wydaje mi sie ze nic ich nie odciagnie od modu w ktorego pierwshy raz grali kilka miesiecy temu i sa do niego przywiazani.
Sam przed dlugi czas gralem w Cs'a ale zaczely mnie 'meczyc' lagi, nowi gracze, lamki.
Od jakiegos czasu nie gram w zadna gre, proboje przekonac sie do UT ale ciezko to mi to idzie: brak serwerow, UT nie ma jeszcze 'finalnej' wersji, nie moge sie przyzwyczaic do modeli, ktore biegaja jak jacys paralitycy :-)
w UT sa swietne mapy, bronie, brakuje jednak typow rozgrywki zblizonych do tych w CS'ie. Jednak nie skreslam modu.
CS i UT to dwa najlepshe mody.
Zobaczymy jak bedzie rozwijala sie scena UT w polsce, mam nadzieje ze tworcy nie poprzestana na wersji beta 2.3, ktora ma jeszcze wiele bledow.

wiele osob moze sie ze mna nie zgodzic ale to ich wybor 
koniec.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|