Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Doom3 vs Unreal2
Czekasz z wieksza niecierpliwoscia na Doom3 czy Unreal2?
You do not have permission to vote on this poll.
Jednego i drugiego nie moge sie doczekac... 21 19.09%
Doom3 61 55.45%
Unreal2 22 20.00%
Na nic! Wole inne tytuly... 6 5.45%
W sumie: 110 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Question Doom3 vs Unreal2

Co obstawiacie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-07-2001 21:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

Heh.... taka ankiete pownienes dac do "News" gdyz na forum D3 zagladaja najpewniej osoby zainteresowane D3 wiec.........

a ja i tak glos oddalem na Unreal 2

Old Post 21-07-2001 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SCHULTZ
Guest

Ja obstawiam doom 3, ale o tej grze wiadomo tak dużo, że strach się bać...

Old Post 21-07-2001 22:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

o u2 tez wiadomo niewiele...

blo: mala roznica...

Old Post 21-07-2001 22:56
blo
death czarnianin

W sumie jakby nie patrzec na to iz znamy fabule, sposob rozgrywki, coponiektore bronie[przynajmniej z wygladu], wiemy jak faktycznie beda wygladac bohaterowie gry, obadalismy juz pare screenow pokazujaca prawdziwe sytuacje w grze to.... tak, racja, o Unreal 2 tez nic nie wiemy

A co do D3 - jak narazie byl tylko jeden krotki filmik na targach MacWorld ktory w sumie nie wiadomo CO pokazywal....

Ale bym ROTFLowal jakby Carmac wyjawiłby na Quakecon iz aktualnie nie pracuja nad D3

tylko nad trojwymiarowa adaptacja Commander Keen

Old Post 22-07-2001 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

A ja nie wiem jak mozecie porownywac 2 gierki ktore jeszcze nie wyszly... Porownywanie CSi q3 jest debilne... co dopiero to...

Old Post 22-07-2001 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Dark...widac, ze twoj krytycyzm zawedrowal az na board doom3

Old Post 22-07-2001 04:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

A mnie bardziej interesuje Doom III... Unreal też może być ciekawy (a raczej mieć ciekawą grafę ), ale jednak D3 rulez

Old Post 22-07-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
W sumie jakby nie patrzec na to iz znamy fabule, sposob rozgrywki, coponiektore bronie[przynajmniej z wygladu], wiemy jak faktycznie beda wygladac bohaterowie gry, obadalismy juz pare screenow pokazujaca prawdziwe sytuacje w grze to.... tak, racja, o Unreal 2 tez nic nie wiemy

A co do D3 - jak narazie byl tylko jeden krotki filmik na targach MacWorld ktory w sumie nie wiadomo CO pokazywal....

Ale bym ROTFLowal jakby Carmac wyjawiłby na Quakecon iz aktualnie nie pracuja nad D3

tylko nad trojwymiarowa adaptacja Commander Keen

blo przeciez Quake III tez oficjalnie mialo nie byc =] Jak tak zrobia z Doom`em III to tylko potwierdzi ze bendzie hie hie. A ktore lepsze? Hmmm 2 naprawde rozne gry. Unreal II bendzie stawiac na fabue jak Unreal 1, a DooM III na rzeznie. Ciezko to porownac, zalezy co kto woli no i jeszcze jak rzeczywiscie wyjda obydwie gry.

Old Post 22-07-2001 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

rzeznia rulez

Old Post 22-07-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
A ja nie wiem jak mozecie porownywac 2 gierki ktore jeszcze nie wyszly... Porownywanie CSi q3 jest debilne... co dopiero to...

hm? Przeciez pytanie brzmi "Czekasz z wieksza niecierpliwoscia na Doom3 czy Unreal2?". A tym co napisalem w poscie wczesniej chcialem dac do zrozumienia paru ludka iz nie czekaja na gre [D3] tylko na tytul......... w sumie

Old Post 22-07-2001 12:40
CE3RDE
Just do it.

Re: Doom3 vs Unreal2

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Co obstawiacie?

Jakos nigdy "nierealna" gierka nie przypadka mi do gustu tak jak produkty id...wiec doom3,jak grac to we wszystkie czesci

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 23-07-2001 09:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez blo

hm? Przeciez pytanie brzmi "Czekasz z wieksza niecierpliwoscia na Doom3 czy Unreal2?". A tym co napisalem w poscie wczesniej chcialem dac do zrozumienia paru ludka iz nie czekaja na gre [D3] tylko na tytul......... w sumie

Tylko aby nie bylo sytuacji ze modne bendzie czekanie na jakas gre. Ukaze sie DooM III/DooM 2000 czy jak on tam bendzie sie nazywal i co i ludzie zapomna o nim i benda czekac na nowa gre i zanim sie kolejna jakas gra o mocnym i popularnym tutyule ukarze benda roztrzasac czy jest dobra czy nie tak jak teraz zaczyna sie tuaj dziac na boardzie. Co mnie troszke niepokoi =]

Old Post 23-07-2001 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

nie boj sie OGO.... bedzie dobrze...

Old Post 23-07-2001 19:02
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

Tylko aby nie bylo sytuacji ze modne bendzie czekanie na jakas gre. Ukaze sie DooM III/DooM 2000 czy jak on tam bendzie sie nazywal i co i ludzie zapomna o nim i benda czekac na nowa gre i zanim sie kolejna jakas gra o mocnym i popularnym tutyule ukarze benda roztrzasac czy jest dobra czy nie tak jak teraz zaczyna sie tuaj dziac na boardzie. Co mnie troszke niepokoi =]

Hmmm...mysle ze zawsze tak bedzie jezeli zalozmy pierwsza czesc bedzie spoka giera to ludzie beda czekali na sequel tak samo bylo z pierwsza czescia gwozdzia a jaki byl huk kiedy wyszlo demo q2 lub q3test nawet ludzie nie interesujacy sie fpp sie intresowali tym...Wiele osob z tego co sie dowiedzialem wsrod znajomych glownie z osiedla (w tym ja) czeka na doom'a 3 bo bardzo im sie podobaly czesci 1 i 2 a takze chca zobaczyc co tez za nowa grafike wyczaruje Id

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 24-07-2001 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

hmmm...grafe bylo widac na prezentacji geforce'a 3 :/

Old Post 24-07-2001 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

Racja. Jednak moim zdańiem lepszą grafikę będzie miał u2. Co nie znaczy, że nie wybiorę rzeźni . Unreal suxx. Stawierdzam, że Unreal to ani coś podobnego do CS, ani Q3. Takie nic. Wolna rzez.

Old Post 25-07-2001 03:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Hmm... nigdy nie lubiałem Unreala. Fizyka, bronie i ich działanie i takie inne pierdoły które sprawiały że jak zaczynałem grać od razu mnie nudził. Co innego Starsze Doomy. Gdy innni zagrywali się w Q2, Unreala itp, ja sobie od czasu do czasu zapuszczałem Dooma2 i bawiłem sie przy tym przednio. ta gra miała w sobie to "coś". Unreal był piekny, ale nic poza tym nie oferował. Fabuła też nie była w nim nowatorska. Jesteś rozbitkiem w jakiegoś statku itp itd... Dość!!!
Ale chcąc nie chcąć spodziewam się i U2 i D3. Będą to dwie nowe i całkowicie od siebie różne gry, więc niem sensu wybierać która lepsza a która do kitu...

Old Post 25-07-2001 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja tak samo. Może nie, że od razu nie lubię, ale wolę dużo innych tytułów... Unreal jest zbyt woooolny...

Old Post 25-07-2001 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TeleFish
Training (Enforcer)

quote:

Screeny z Tokio byly prezentacja GF3 i mozliwosci engine'u D3 a nie samej gry. Wszyscy rzucili sie na nie pomimo, ze z finalna wersja nie beda mialy nic wspolnego

Old Post 27-07-2001 01:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TeleFish Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TeleFish Znajdź więcej post'ów przez  TeleFish Dodaj TeleFish do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TeleFish prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

skad wiesz?
moze beda mialy
nikt tego nie wie...
nawet ty mistrzu

Old Post 27-07-2001 03:12
TeleFish
Training (Enforcer)

quote:
skad wiesz?
moze beda mialy
nikt tego nie wie...
nawet ty mistrzu

Trzeba bylo sluchac co wujek Carmack mowil

Old Post 27-07-2001 03:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TeleFish Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TeleFish Znajdź więcej post'ów przez  TeleFish Dodaj TeleFish do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TeleFish prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

carmack gada za duzo....skad wiesz ze mowil prawde?
on czesto klamie...

Old Post 27-07-2001 03:39
TeleFish
Training (Enforcer)

;]

Old Post 27-07-2001 03:51
oxygen
new challenger

aaaaa tam...
masz piatke i nie mow ze wujek zly

Old Post 27-07-2001 05:14
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Talking

Woojek nie tyle zły, co nie wychowany. Mamusia nie nauczyła że nie wolno tyle paplać...

Old Post 27-07-2001 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

aaaa tam
gibberku ty tez masz i nie plakusiaj

Old Post 27-07-2001 15:52
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]TeleFish

Screeny z Tokio byly prezentacja GF3 i mozliwosci engine'u D3 a nie samej gry. Wszyscy rzucili sie na nie pomimo, ze z finalna wersja nie beda mialy nic wspolnego

Ekhm male sprosotwanie. Chlopcy z id pokazali mozliwosci GF3 i uzyli do tego modeli postaci i pomieszczen z ich przyszlych projektow nikt tam nie mowi wprost D3 nie prezentujac jakiejs konretnej gry tylko jakie mozliwosci ich engine ma dzieki GF`owi =]

Old Post 01-08-2001 14:36
oxygen
new challenger

ciekawe...mi sie chyba obilo o uszy

Old Post 01-08-2001 15:29
Ex00
Pan Prezes :S

to teraz nawet nie wiadomo czy to co tam bylo, to doom3..

Old Post 02-08-2001 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:00.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions