Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > Powrot palacza.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Talking Powrot palacza.

No i jebudu, spalone, Barton 2500+, tzn najpierw ukruszony a potem sie zjaral :)
a plyta glowna niewiadomo, trzeba bedzie sprawdzic a chwilowo nie mam jak :> Procka mialem caly jeden dzien.

Kurde, nigdy sie chyba nie naucze ... i mi sie jakos nie spieszy.

A teraz:
celeron 400 128mb ramu slack 9.1 power ;]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-08-2004 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ogo.. ty debilu!

Old Post 12-08-2004 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ej, debil ze mnie do kwadratu.

Aktualnie szukam opisu ktore piny w slot 1 sie izolowalo, aby napiecie wieksze bylo.

Narazie procek 400 chodzi na 498 (6x83), na szynie 100 uruchamia sie, ale sie wykwasza przy ladowaniu linuxa, jakbym dal napiecie wieksze to pewnie by poszedl. Nadmienic nalezy, ze tak mojego 433 spalilem, historia sie powtorzy? ;]

Najfajniejsze, ze to sprzet kumpla, jak mu rozkwasze go to sie wkurzy he he.

ZAMKNIJCIE MNIE! ;]

Old Post 12-08-2004 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Mozg sobie podkrec

Old Post 12-08-2004 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]BlackGhost
Admin Zajebisty!

bahahahaaaa... n/c

Old Post 12-08-2004 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]BlackGhost Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]BlackGhost Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]BlackGhost Dodaj [FPP]BlackGhost do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]BlackGhost prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hyhy ... co sie czaisz Krec tego celka Smialo ponad 500 MHz jeszcze to cus pojedzie. Sam mam na swojej kreconej 700 (@851 MHz) pewien zapas mocy ale magistrala sie buntuje przy zbyt wysokiej czestotliwosci

Old Post 13-08-2004 06:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:10.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions