Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Counter Strike - Condition Zero > Dosyc duzy problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
piachu
Guest

Angry Dosyc duzy problem

Witam

Posiadam oryginalnego CZ i wziałem się za instalacje Multiplayera przez Steam.
Za pierwszym razem wszystko poszlo sprawnie, ale cos sie sypnelo w Windowsie i potrzebny byl formacik...
Po formacie probowalem na nowo zainstalowac CZ na Steama, wpisuje swojego CD-Key'a a tu "Your CD-Key is not valid"... Jak to? Wpisałem dokładnie CD-Keya a program mi go nie potwierdza? WTF?! OK, w koncu jakos udalo sie to przebrnac, ale tu zaczynaja sie najwieksze cuda o_O

Po akceptacji CD-Key'a pojawia sie zacny komunikat:

"Subscription Pending

Your subscription to Condition Zero has not been completed, because Steam is currently too busy to process the transaction.

However, you can play Condition Zero in the meantime, and we will get back to you with the results of your transaction as soon as we are able to procces it."

Jedziem dalej... klikam na Next > ...

Teraz mam wybrac jakie gry chce zainstalowac na Steamie.. daje Condition Zero i Counter-Strike... i znowu Next >.
Po chwili pojawia sie kolejny komunikat:

"Your selected games are accesible in the Steam 'My Games' list

[/] Open games list"

No oki, daje na Finish...i co? I to, ze ikonka Condition Zero jest nadal w podmenu 'Just released' a nie w 'My Games' Y_Y...
Co sie dzieje? Co mam w tym wypadku zrobic?
Z gory serdeczne dzieki za pomoc

BTW. Wszystkich ludzi, ktorzy wiedza co mam poczynic prosze o kontakt na GG(5913122) lub zeby napisali tutaj na boardzie co ja biedny mam zrobic... thx, pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-08-2004 20:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pat3nt
g33k

Smile

Gram 1 dzien ale mysle ze chodzi o konto. Gdy tworzysz konto wpisujesz CD-Key to moze zaloguj sie na stare.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-09-2004 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pat3nt Znajdź więcej post'ów przez  pat3nt Dodaj pat3nt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pat3nt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions