Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Jak scrackować server w CoD.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Jak scrackować server w CoD.

A no właśnie, nie wiem jak założyś scrackowany server. Jest mi to potrzebne więc prosze o pomoc.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-10-2004 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

To ja zapytam inaczej, jak przerobić zamek do drzwi twojego mieszkania tak aby każdy mógł do niego wchodzić? Podasz jakiś sposób ? .... Zrozumiałeś aluzję ? Jeśli tak zasuwaj do sklepu po oryginał gry...

Old Post 22-10-2004 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Gdybym chciał kupować same orginały to bym zbankrutował, wiem że jest to okradanie firm zajmujących sie produkcją gier i rozprowadzaniem ich w naszym kraju, ale patrząc na ceny gier można powiedzieć iż oni nas okradają (przeliczając ceny gier na zarobki zwykłego szarego człowieka to w polsce jest najdrożej), więc dlaczego ja mam ich nie okradać? Podaj mi chociaż trzy powody, wtedy pojade do sklepu i chociażby to miały być moje ostatnie pieniądze to kupie orginał.

Old Post 22-10-2004 16:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

Ale granie nie jest potrzebne do życia, nie stać cię to nie graj nie umrzesz. Mnie nie stać na samochód to go nie mam, ale nie kradne go sąsiadowi...

Old Post 22-10-2004 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Nie myśl że mnie nawróciłeś, orginała kupuje w niedziele. Ale mam kilku kumpli którzy ograniczają się do grania na piracie - a jak wiadomo z kumplami gra się raźniej. Swoją drogą nadal uważam że piractwo jest nie tyle dobre co wporządku.

Old Post 22-10-2004 20:11
Hoolo_Duck
Training (Enforcer)

Piractwo nigdy nie jest calkiem ok.
Kupujac piraty powodujesz spadek sprzedazy poszczegolnych tytulow a co za tym idzie dystrybutorzy ponosza wieksze koszty wydania gry w u nas.Nie musze chyba nadmieniac ,ze potem odbija sie to na wzroscie cen.
Kupujac piraty okradasz dystrybutora ,nas kupujacych org. gry.
Patrzac na to z innej strony...
Ogromna wiekszosc moich tytulow to org. ale czesc stanowia tez piraty.
Mam takie przykazanie ,ze nigdy nie kupuje gier powyzej 100 zyla.
Bo jak najbardziej da sie taka cene wynegocjowac z firmami zagran a taki wspanialy dystrybutor jak cenega zeruje na nas wydajac co lepsze gry z cena czasem grubo przekraczajaca 100 zyla.
Piraci to zlodzieje ale czesc dystrybutorow rowniez.

Old Post 22-10-2004 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hoolo_Duck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hoolo_Duck Znajdź więcej post'ów przez  Hoolo_Duck Dodaj Hoolo_Duck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hoolo_Duck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hoolo_Duck
Training (Enforcer)

Mowiac dokladnie jestem lojalny CD projektowi-najlepszemu pl wydawcy poniewaz oni sa lojalni wobec graczy.
Na stronie maja forum gdzie mozna latwo ksontaktowac sie z innymi graczami ,poskarzyc sie ,otrzymac pomoc,co chwile jakies pormocje ,konkursy, przystepne ceny i niezle spolszczenia.
Cenega ,lem ,play-it i reszta tego smiecia sa po prostu smieszni w porownaniu do CDP,relikty przeszlosci

Old Post 22-10-2004 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hoolo_Duck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hoolo_Duck Znajdź więcej post'ów przez  Hoolo_Duck Dodaj Hoolo_Duck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hoolo_Duck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Dlaczego gra Spell Force mogła kosztować 29.90 (czy jakoś tak)? A inne nie mogą? Przecież jak wychodzi nowa gra w takiej cenie to aż się chce kupować. Mam zamiar kupić orginalnego CoD'a, nie dlatego że nie mogę grać na wszystkich serverach (to akurat najmniejszy problem, znam dużo pirackich serverów), ale dlatego że cena tej gry wynosi 29.90. Chce wam uświadomić że jakby gry kosztowały po 50-60 zł to piractwo by prawie znikneło (prawie dlatego że nie zniknie nigdy), my byśmy byli szczęśliwi bo możemy dostać tanią orginalną gre, a i dystrybutorzy by byli zadowoleni bo sprzedaż gier gwałtownie by wzrosła. Dlaczego tak nie może być? Wszyscy by byli szczęśliwi.

Old Post 23-10-2004 07:29
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Tak kiedyś oglądałem wywiad w telewizji z jakimś gościem który zajmował się dystrybucją Windowsa w polsce i stwierdził że cena nie ma znaczenia a i tak Windows tanio kosztuje. I nawet gdyby kosztował 100zł to piraty i tak by były i tak. On chyba nie miał pojęcia co mówi. Podstawowa zasada rynku jest taka: "aby produkt był atrakcyjny musi kosztować tyle aby ludzie zechcieli go kupić". Pierwsza i podstawowa zasada i basta. Po drugi ja cenie piraty za to że moge naprawde zasmakować gry i jeżeli jest naprawde dobra i kosztuje do 100zł to ją kupie. I w ten oto sposób mam pare gier orginalnych. Prawdą też jest że CD Projekt jest najlepszym wydawcą gier w Polsce.

Old Post 23-10-2004 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Hm, teoretycznie taki topic powinienem zamknac, ale rozwinela sie ciekawa dyskusja dotyczaca piractwa, wiec pozostaje otwarty

Old Post 23-10-2004 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

A tak poza tym chciałem dodać tylko jedno. Jest taka firma produkująca obówie. Całkiem dobrze się trzyma, sponsoruje kolarzy i chyba piłkarzy. Podoba mi się ich slogan reklamowy: "CENA CZYNI CUDA"

Old Post 23-10-2004 08:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:26.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions