Czesc jestem tu nowy i chciałbym pograc w muliti w CoD tylko niewiem czy wy gracie w dodatek CoD czy w normalnie w CoD, a może ten dodatek tylko roszeża tą gre. Prosze o POMOC !!!!!
hehe tyle kasy to ja niemam ale jak bycie mieli wybrac to by co kupiliscie ?? CoD czy CoD dodatek ?? Ale mam to rozumiec ze CoD dodatek i CoD to co innego ??
Mi oto chodzi czy naprzykład są jakies klany w CoD UO czy tylko w COD bo najpierw sobie chce pograc ze rok w tego CoD i wstąpic do jakiegos klanu tylko nieiwem w co mam grac w CoD czy w CoD UO ??
Johny dobrze gada. Musisz kupić podstawową wersje Call of Duty, bo sam dodatek Ci nie zadziała nawet się niewgra. Ja kupiłem CoD zaraz jak się ukazał a teraz dokupiłem dodatek. Na początek kup CoD a z czasem jak odłożysz troche kasy to CoD UO. A wspomne jeszcze że w grze jest wyszukiwarka serwerów gdzie można się łączyć i tam jest ełno luda z całego świata
quote:Napisane oryginalnie przez MatSan Są klany które grają tylko w CoD, są też klany które grają tylko w CoD:UO, a są też takie klany które grają i w CoD i w CoD:UO.
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.