Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > CoD:UO misja TRAINBRIDGE
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
smyku
Training (Enforcer)

CoD:UO misja TRAINBRIDGE

Jestem w misji TRAINBRIDGE. Stoję przed mostem i gość mi mówi że mam iść na most i podłożyć ładunek na niższym przęśle mostu.

I co tutaj zrobić???
Lażę po tym moście wystrzelałem kilku szkopów i.....
Nie mam żadnego ładuku do podłożenia! Czegoś nie wziąłem? Co dalej zrobić? Jak idę górą mostu to wykańczają mnie z bunkra....

Pomóżcie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-10-2004 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil smyku Kliknij tutaj by wysłać e-maila do smyku Znajdź więcej post'ów przez  smyku Dodaj smyku do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać smyku prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bait
Master of Death

Po lewej stronie mostu (przy tym kolesu co ci mowi rzebysz podlorzyla bombe) jest zejście pod most i tam są miejsca na te ładunki

Powodzenia

Old Post 09-10-2004 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bait Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bait Znajdź więcej post'ów przez  bait Dodaj bait do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bait prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
waldi101
Guest

Question

Mam ten sam problem. Skąd wziąć te ładunki? Czy może są one w tym miejscu? Przy tym gościu nie ma żadnego zejścia!!!
Pomooooooocy!!!

Old Post 01-11-2004 18:20
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Jaaaaa, to wy nawet ładunków nie wzięliście. Jezyuśku one sa w bunkrze zaraz przy moście. Ale wy genusze jesteście. Podąrzajcie za kopmase, a na pewno bez problemu przejdziecie gre!

Old Post 01-11-2004 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
waldi101
Guest

Jest problem bo nie ma w bunkrze żadnych ładunków, a kompas w tej misji w ogóle nic nie pokazuje, tylko pozycję mojego kompana. Co się dzieje? Może moja wersja jakaś zjeb.... Totek jak możesz to skontaktuj się ze mną na gg 3834054.
Ma ktoś może podobny problem???

Old Post 01-11-2004 19:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
smyku
Training (Enforcer)

Ja tą misję przeszedłem w ten sposób że zacząłem ją od początku raz jeszcze!!! I okazało się że kilka rzeczy nie było poprostu. -np. nie było ładunków a po ponownym zagraniu już były. Coś chyba się nie dograło.
Zacznijcie misję od początku!

Old Post 01-11-2004 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil smyku Kliknij tutaj by wysłać e-maila do smyku Znajdź więcej post'ów przez  smyku Dodaj smyku do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać smyku prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
waldi101
Guest

Przechodziłem ją już chyba 10 razy i cały czas to samo. Źadnych ładunków nie ma. Z tego co wiem to powinny być w bunkrze przed mostem ale nie ma. A działa wam kompas?

Old Post 01-11-2004 22:01
smyku
Training (Enforcer)

O kompasie to nie pamiętam. Ale ładunki to napewno nie były w samym bunkrze ale leżały przed mostem. I np takie jeszcze co pamiętam to że na początku tej misji też nie wszystko było tak jak trzeba czyli nie wisiałem na linach spadochronu i później w budce nie było już szkopów- tak było za 1 feralnym razem. Aha. i zacząłem tą misje jeszcze raz od samolotów, może to też ma znaczenie.

Old Post 01-11-2004 22:22
waldi101
Guest

Thumbs up

Dzięki SMYKU!!!
Nareszcie mi się udało. Rzeczywiście musiałem cofnąć się do ostatniego save-a z samolotami i za drugim razem było jak być powinno.
Pamiętajcie że na początku misji TRAINBRIDGE musicie wisiec na spadochronie na drzewie. Pod wami powinno być trzech szkopów(jeden z nich leje na drzewo). Jeżeli stoicie na ziemi i nie działa kompas od razu cofnijcie się do misji z samolotami bo dalsza gra nie ma sensu.
Pozdrowionka...

Old Post 01-11-2004 23:45
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Heh, to ty nawet szkopów nie miałeś... ahhh te pirackie wersje... mają swój urok...

Old Post 02-11-2004 06:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MatSan
Combat (Death Knight)

Przechodziłem tą misje i nie miałem żadnych problemów, pewnie nie umiecie

Old Post 02-11-2004 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MatSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MatSan Znajdź więcej post'ów przez  MatSan Dodaj MatSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MatSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
smyku
Training (Enforcer)

quote:
mają swój urok...

Żebyś wiedział że mają! Ale dziwne że później wszystko było ok.

Ciesze się waldi101 że mogłem pomóc.
Pozdrawiam.

Old Post 02-11-2004 16:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions