Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Nowe mapy..!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tediuss
Guest

Talking Nowe mapy..!!!

Powstał serwis Codmapping majacy na celu robienie i rozpowszechnianie nowych map...Zapraszam na strone i na forum .......www.codmapping.prv.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-11-2004 22:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuti
Training (Enforcer)

Wink

jak natej stronie będą dobre mapy to niech ci rany od przeciwniów będą letkiex

Old Post 06-11-2004 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuti Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuti Znajdź więcej post'ów przez  skuti Dodaj skuti do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuti prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ognisty
Training (Enforcer)

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez skuti
jak natej stronie będą dobre mapy to niech ci rany od przeciwniów będą letkiex

a z czego wnioskujesz że na tej stronie nie będzie dobrych map? oczywiście, rewolucyjnych pól bitew nie należy się spodziewać bo my jesteśmy tylko ludźmi którzy pstanowili ruszyc swoje 4 litery i spróbować coś zrobić, a nie jak wiekszosc graczy - czekają tylko aż coś im wpadnie w łapy... zobaczcie na zagraniczne strony, pełno modów, map i full bajerów, a u nas? bida! dobrej polskiej mapy się nie dopatrzyłem, nie wspominając już o modach! trzeba to zmienić! i ta strona próbuje coś 'ruszyc', ale z takim entuzjazmem jak będziecie podchodzić do wszelkich inicjatyw to daleko nie zajdziemy. Kto wie czy jak się troche nie podszkolimy to nie zrobimy jakieś krótkiej kampani wrześniowej do CoD'a? Amerykańce lub Anglicy zrobią to za nas? Szczerze wątpię...

Ja akurat chciałbym sobie zagrać w jakąs sensowną misję w CoD'zie na terenach Polski podczas kampani wrześniowej lub coś w tym stylu...

...kompania braci

Old Post 07-11-2004 00:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ognisty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ognisty Znajdź więcej post'ów przez  ognisty Dodaj ognisty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ognisty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tediuss
Guest

Thumbs up

Jasne ognisty ma racje..szukamy lepszych serwerów i nazekamy ze mogłoby byc tak a nie inaczej i ciągle łazimy i płaczemy ... A CO ROBIMY W TYM KIERUNKU??????? NIC NIC NIC....Brawo ognisty Yo YO

Old Post 07-11-2004 00:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Tediusss może chciałbyś się do nas przyłączyć. byśmy stworzyli specjalny dział z tutorialami twojego autorstwa. Jak chcesz to wal na gg: 2237210 - u nas bys mial większą oglądalność!

Old Post 07-11-2004 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Wiesz totek jeżeli już chcesz kogoś co zna się na robieniu map to prawdziwym gościem z wiedzą na ten temat jest fire (ognisty) to on napisał turotoriala do CoD Radianta. On pomaga mi mape robić czy ja bardziej jemu. Naprawde z ręką na sercu Ci polecam jego. Wejdz na naszą strone i zobacz sobie tutoriala jego autorstwa. http://www.codmapping.prv.pl/ radiant turotorial) Pozdrawiam

Załącznik: 0524.gif
Załącznik został 118 razy przeglądany.

Old Post 07-11-2004 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Eee myślałem że ten załącznik wyświetli się na dole pod postem A tak jeszcze dodam że jak sami dupska nie ruszymy to przegramy to wojne i o żadnej polskiej mapie świat nie usłyszy

Old Post 07-11-2004 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tediuss
Guest

Talking

Hej Totek- Spider ma racje,a od początku to było tak......Spider wpadł na pomysł zrobienia mapy i rozpowszechnienia jej w internecie i namówił mnie -jednak ja niemam do tego zbytnio smykałki i wpadłem na pomysł aby zrobić strone naszego serwisu i się za to wziąłem, a wtym czasie Spider zwerbował Ognistego i tak współpraca się zaczęła .Razem się uzupełniamy i pomagamy sobie nawzajem "Jeden za wszystkich,wszyscy za jednego"....Tak wogóle jakbyś był na naszej stronie www.codmapping.prv.pl to tam pisze skład zespołu i co kto robi..także ogólnie działamy razem tak jak ....."kampania braci......"

Zapraszam was do ruszenia tyłków<lol>

Old Post 07-11-2004 15:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:05.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions