Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > SW:BattleFront > Problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
no.1
Guest

Problem

Czesc pisze tutaj, bo nie zauwazylem zeby to bylo poruszane na tym forum... a gdzie indziej nie zagladam...

A wiec mam ochote troche pograc w BF'a po sieci, a majac orginala normlanie nie widze w tym problemow, jednak po zainstalowaniu patcha, i probie podlaczenia sie do servera przez "oczko" za kazdym razem wywala mi sie do windowsa z bledem... i raportem o bledach :/ niestety totalnie nie wiem co na to poradzic... system WIN XP
sprzet
P4 2.8 HP
Ati 9800pro 128
512 DDR
sporo miejsca na dysku i takie tam inne :/

jesli ktos moze mi pomoc bede wdzieczny

pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-11-2004 09:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
V3T.snail
Training (Enforcer)

podobny problem jak zglaszany przeze mnie do LEMu ;p jednak wystepujacy w patchu 1.01 - ani przez gamespy ani przez ASE nie moglem sie wbic na serwy gdyz z powrotem wyrzucalo mnie do pulpitu z tym, ze bez zadnego komunikatu o bledach aplikacji (w tym przypadku bf'a) na xp sp1 a znow na kompie z xp sp2 taki komunikat wystepowal.

Generalnie sprobuj odpalic gre z pliku battlefront.exe (nie launchBF.exe) - jezeli gra sie nie zaladuje prawidlowo i bedziesz mial podobne objawy jak przy probie wejscia przez ASE wtedy czekaj tatka latka na jaka kolwiek pomoc od LEMu jak ja...

Mi osobiscie pomogl patch 1.1 - problem wyrzucania do pulpitu juz nie wystepowal (testowane na kompie z radkiem 9800se@pro na sterach omega_2590 i DNA_3.2.4.10)

Sprobuj tez sciagnac patcha NO-CD do ver 1.1 (tutaj tez nie ma zadnego problemu) a na support LEMu raczej nie licz. ;/

Ja mam teraz inny problem, a mianowicie nie moge sie wbic na jednego serwa z tego samego IP zewn z dwoch kompow przy dzielonym ADSLu (dwa egz. BF'a i ovkorz 2 prawidlowe keye)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-11-2004 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil V3T.snail Kliknij tutaj by wysłać e-maila do V3T.snail Znajdź więcej post'ów przez  V3T.snail Dodaj V3T.snail do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać V3T.snail prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:35.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions