Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Call of Duty > Multiplayer > ustawienie klawiszy ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
kafarek
Introduction (Grunt)

Wink ustawienie klawiszy ...

jak patrzymy z synkiem jak niektorzy plynnie podchodza do okna i wychylaja sie to zastanawiam sie gdzie na klawiszach robicie zmiany, gramy w cod'a od miesiaca (uczymy sie) moze podpowiecie jak sobie poustawiac kl zeby w nie trafiac... ;-) ,to nie jest powazny problem,ale tak z ciekawosci pytam.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2005 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kafarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kafarek Znajdź więcej post'ów przez  kafarek Dodaj kafarek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kafarek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Miron89
Skilled (Knight)

domyslne ustawienie klawiszy jest idealne ! widac nie graliscie w inne gry fpp.... nie da sie inaczej wygodniej ustawic klawiszy. poprostu trza sie nauczyc grac tymi co sa...chociaz przyznam ze ja nie mialem problemow z klawiszologia w grach fpp...

Old Post 03-02-2005 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Miron89 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Miron89 Znajdź więcej post'ów przez  Miron89 Dodaj Miron89 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Miron89 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Klawisze ktore sa ustawione w grze sa ustawione naprawde dobrze ale mozna je poustawiac w zaleznosci od swoich potrzeb. Ja np gram na kursorach(jesli chodzi o klawe) a nie na klasycznym ustawieniu ale to tylko dlatego ze kiedys sie tak przyzwyczailem i ciezko mi sie przestawic. Ale i tak podstawa to myszka.

Edytowane przez Onion dnia 03-02-2005 o godz. 22:43

Old Post 03-02-2005 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

U mnie sekret tkwi w myszce mam wszystko tak ustawione, ze moge sie poruszac (oprocz strafe'ow), celowac, strzelac i zmieniac bronie przy pomocy tylko i wylacznie myszki

Na klawiature zostaje skok, +back, strafe left i right i "specjalne" klawisze

Old Post 03-02-2005 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gajos.pl
Combat (Death Knight)

Jak dla mnie domyślne ustawiania klawiszy też są ok i są dla mnie wzorem dla innych gier. Ostatnio wyciągnąłem z ciemnych czeluści Tęczowa ekipę antyterrorystów i tam ustawiania klawiszy to koszmar w porównaniu z CoD, ( wcześniej tak nie uwazałen ). Po 30 min grania nie wytrzymałem i pozmieniałem tak jak w Cod.

Old Post 04-02-2005 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gajos.pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gajos.pl Znajdź więcej post'ów przez  Gajos.pl Dodaj Gajos.pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gajos.pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Klawisze do poruszania postacia wszedze lepiej miec takie same gorzej z ustawieniami (wybieranie itp) broni

W COD uzywam np tylko "next weapon" (przy wyborze), ale np w Quake mam porobione skrypty np pod "s" wybieranie domyslnie "spawary", a jak jej nie mam to "plazma gun" itp itd. W cod dochodzi "przycelowanie" i przeladowanie broni przeladowanie mam tak samo jak np w avp

Tak ze jak cos sie w grach powtarza, to lepiej tego nie zmieniac i zarezerwowac sobie klawisze na funkcje dodatkowe "oryginalne"

Old Post 04-02-2005 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cpl.Spider
Combat (Death Knight)

Naprawde ustawienie orginalnych klawisze (Q,W,E,A,S,D, jeżeli chodzi o poruszanie się) jest OK. Trzeba delikatnie klikać po troszke A lub D by z boku podejść do okna i użyć E lub Q by się wychylić i już.

Old Post 04-02-2005 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cpl.Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cpl.Spider Znajdź więcej post'ów przez  Cpl.Spider Dodaj Cpl.Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cpl.Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions