Ban w CoDUO ;(
Dostalem bana na serwerze "#awww.CoDKC.de" w Deathmatch (You are permanentyly banned from this server) sam nie wiem za co chyba za to ze gralem. Sam serwer jest znakomity w/g mnie, ma mnostwo modyfikacji i gra na nim troche znajomych z uwagu na niskie pingi. Na tym serwerze gralem od mometu jak sie pokazal, w tym czasie gral admin serwera "^OTeddt^1(CoDKC)^3(GenO) wraz ze swoim clanem. Domyslam sie jedynie bo dostalem strzala bez niczego za to ze chyba dobrze gralem i wygrywalem. Ale nie o to chodzi jest jakas mozlowosc wejscia na ten serwer bo mam stale IP, probowalem zmienic IP nawet przez Stegnosa i ciagle mam to samo IP i nie chce sie zmienic moge poprosic admina sieci o zmiane IP ale po co. Domyslam sie ze zbanowane mam wlasnie IP bo innych z osiedlowej sieci ktorzy graja puszcza serwer, probowalem zmienic nicka ale tez to samo. Sam nie wiem jaka jest mozliwosc takiego zbanowania nigdy nie oszukiwalem w grze zreszta to by byla profanacja tak znakomitej gry. A po drugie to juz jestem za stary (41 lat) aby bawic sie w cheatera. Pozdrawiam wszystkich czekam na wypowiedzi.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|