Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Brothers in Arms > Nowa strona o Brothers in Arms!!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
WlodaR
Training (Enforcer)

Nowa strona o Brothers in Arms!!!!!!!

Nowa strona i forum o Brothers in Arms(jeszcze niedokończona)
www.brothersinarm.prv.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2005 02:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WlodaR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WlodaR Znajdź więcej post'ów przez  WlodaR Dodaj WlodaR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WlodaR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

no to jedziemy..
a) nie laduje sie pod firefoxem.. nie wiem cos domeny prv.pl nie chca dzialac (czyli czytaj nie bede odpalac specjalnie ie zeby tam wejsc...)
b) (poswiecilem sie raz i odpalilem ie....) i: strona laduje sie baaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno....
c) razace bledy ortograficzne (przedchwilom = means what? dzie spacja? chwilĄ? ....)
d) po co ci flash skoro strona na samych gifach i jpgach laduje sie jak .................
e) niezle w menu jest ... "cos team" a raczej "Coœ[] tam" ... nie ma to jak poprawne kodowanie strony....
f) ogolnie do poprawki WSZYSTKO

===
a tak poza tym.. to nie reklamuj takich badziewi wszedzie na forum.. post w o niczym konkretnym... zostal skasowany..

Old Post 03-02-2005 07:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
a tak poza tym.. to nie reklamuj takich badziewi

Ale panie Administrator troche szacunku dla mlodego Webmastera zrobi trzy razy zle to za czwartym bedzie juz lepiej

Zobaczymy jak bedzie na stronce z najnowszymi informacjami konkurencja zawsze sie przyda

Old Post 03-02-2005 08:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Totek
Warrior (Scrag)

Taaaa konkurencja to wspaniała rzecz. Gdy istnieje jest wspaniałą motywacją. Szanujmy konkurencję!

Old Post 03-02-2005 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Totek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Totek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Totek Dodaj [FPP]Totek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Totek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biedron87
Combat (Death Knight)

Stronka może być ale dużo jej jeszcze brakuje do naleprzej strony w POLSCE o grze Brothers in Arms ;-] POZDRO

http://www.bia.fpp.pl/

Old Post 03-02-2005 22:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biedron87 Znajdź więcej post'ów przez  biedron87 Dodaj biedron87 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biedron87 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

spoko, niech ta konkurencja trzyma jakis poziom to bede mogl ja nazwac konkurencja a na te chwile moge to nazwac kolejna strona zrobiona w 5 minut ktora jak mniewam 1) bedzie sciagac newsy np od nas 2) przestanie dzialalnosci po gora miesiacu bo juz sie nie bedzie chcialo pisac..

co do samej strony to tez sie wypowiem

[-]
- logo na gorze cos nie w tej rozdzielce w ktorej byc powinno
- menu po lewej? do bani, nieczytelne
- czcionka - do bani
- pasek przewijania - WTF? (rowine skrot, what the fuck)
- i wiele wiele innych ale nie mam ochoty i czasu zeby to pisac

[+]
- brak

jedno pytanie, od kiedy icp oblsuguje php? no chyba ze to platne konto w icp.. to wtedy gratuluje wyboru, za te ceny w icp mozna kupic server na rok

jeszcze dobry news: "Jutro możecie sie spodziewać sie dużo nowych rzeczy na stronie na stronie" cos jak niektore polskie produkcje hip hopowe, moze nie w ten desen uderzyles?

aha zeby nie bylo ze ja tu sie niby madrze bo mam gotowy skrypt i layout na fpp.pl to dla tych ktorzy nie widzieli poprzedniej wersji strony wrzuce ja, aby pokazac o co chodzi

PEACE!

Edytowane przez Krizz dnia 04-02-2005 o godz. 12:58

Old Post 03-02-2005 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krizz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krizz Znajdź więcej post'ów przez  Krizz Dodaj Krizz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krizz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WlodaR
Training (Enforcer)

Poprawki:

-Błędy ortograficzne zostały poprawione
-doszła sonda
-dziś dojdzie download

P.s
1)Stona ulegnie zmianie zmieni sie logo i takie tam.
2)Wy też macie menu po lewej
3)Strona zostanie przystosowana do rozdzielczości 1024 na 768
4)Niejest to strona komercyjna!!!!!!!!!

PRECZ Z KOMERCJĄ!!!!!!!!

Edytowane przez WlodaR dnia 04-02-2005 o godz. 14:36

Old Post 04-02-2005 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WlodaR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WlodaR Znajdź więcej post'ów przez  WlodaR Dodaj WlodaR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WlodaR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
WlodaR
Training (Enforcer)

Nie słucham metalu i punk rocka

Old Post 04-02-2005 14:53
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez WlodaR
PRECZ Z KOMERCJĄ!!!!!!!!

Sluchasz HipHop'u prawda?

Old Post 04-02-2005 14:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
..::MuChA::..
Training (Enforcer)

ja mam tylko taki problem czy wszyscy że w lewym menu literki są tego samego koloru co tło ?
Szczerze mówiąc jak ja bym sie brał za jakąś strone to postawił bym ją na jakimś CMS'ie.
No ale nie stawiałem tamta strone

Old Post 04-02-2005 15:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ..::MuChA::.. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ..::MuChA::.. Znajdź więcej post'ów przez  ..::MuChA::.. Dodaj ..::MuChA::.. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ..::MuChA::.. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez ..::MuChA::..
ja mam tylko taki problem czy wszyscy że w lewym menu literki są tego samego koloru co tło ?

e nie. tam trzeba poczekac by si ezaladowalo tlo..

Old Post 04-02-2005 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

lol
W ankiecie też fajne ortografy

Old Post 04-02-2005 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

jak obiecalem tak i daje linksa

http://bia.fpp.pl/?pl:picture:92::::

pozdro

Old Post 04-02-2005 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krizz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krizz Znajdź więcej post'ów przez  Krizz Dodaj Krizz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krizz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
biedron87
Combat (Death Knight)

Thumbs up

Oj pamiętam zajebista była ta stronka odwiedziałem ją codziennie

Old Post 04-02-2005 19:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil biedron87 Znajdź więcej post'ów przez  biedron87 Dodaj biedron87 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać biedron87 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MrBat
Training (Enforcer)

No w końcu kto zrobił reklamę pierwszej "wersji" bia.game.prv.pl

A co do tematu - strona jest żałosna. Niedość, że grafika jest tragiczna to jeszcze na stronie nic nie ma ("W budowie!!"). Jeśli już nie umiesz robić szaty graficznej, to odpuść sobie jakieś "super" tła i zrób prostą, przejrzystą stronę.
No i "stronę umieszczaj [reklamuj] jak już będzie gotowa w conajmniej 50% procentach".

Zmień czcionkę, napisz coś na stronę, naucz się ortografii, zmień logo, zmień tło w menu oraz pozmieniaj jeszcze pare rzeczy i może coś z tego będzie.

Old Post 07-02-2005 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MrBat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MrBat Znajdź więcej post'ów przez  MrBat Dodaj MrBat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MrBat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

MrBat ja sie do ciebie zglosze na dniach po button ostatnio cos twoja strona byla offline czy to u mnie? no nic, zglosze sie bo zgubilem twoj button przy przenosinach

Old Post 07-02-2005 21:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:56.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions