Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > "Jak ugryźć 10 milionów"
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rcube
KOSZ

Lightbulb "Jak ugryźć 10 milionów"

W tym topicu chodzi o kase

Jest nastepujaca sprawa. Mam kase na tak-taku i nie chce jej wygadac (calosci) ale spieniezyc. Jest taka mozliwosc poza allegro (wystawic na aukcje numer)? Nie chce allegro bo nie chce sie pozbywac numeru. Poprostu chce odzyskac kase z konta (pewna czesc) w postaci wartosciowych papierkow lub jakas ta kase gdzies przelac. Jest taka mozliwosc wogole czy tez pozostaje mi jedynie mozliowosc przegadania tego ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-02-2005 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

imo nie ma takiej opcji

Old Post 12-02-2005 12:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

a ty to zawsze jak kon pod gorke musisz zapierdzielac nie ma takiej opcji raczej

Old Post 12-02-2005 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

mozesz chyba komus doladowac konto ze swojej komorki ,jest chyba taka opcja ;o

Old Post 12-02-2005 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

konto bankowe czy komorkowe ?
Ta pierwsza opcja by mi sie podobala

Old Post 12-02-2005 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

ale w ogole po co ci to? masz 20zl na karcie i potrzebujesz wyciagnac z tego pietnastaka na palenie czy co?

Old Post 12-02-2005 16:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez majes
ale w ogole po co ci to? masz 20zl na karcie i potrzebujesz wyciagnac z tego pietnastaka na palenie czy co?

ponad 15xwiecej a taka kaska piechota nie chodzi

Old Post 12-02-2005 16:52
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez Cali
mozesz chyba komus doladowac konto ze swojej komorki ,jest chyba taka opcja ;o

sprzedaj komus na allegro doladowanie konta prepaid. nie stracisz numeru a kase dostaniesz

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 12-02-2005 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
ponad 15xwiecej a taka kaska piechota nie chodzi

doladowales sobie konto za ponad 300zl?

Old Post 12-02-2005 18:53
rcube
KOSZ

Starzy laduja od jakiegos czasu by miec ze mna jak to sie mowi "kontakt" nazbieralo sie tego troche, kiedys bylo ze 2 x wiecej nawet ale ostatnio puscilem serie sms'ow i troche stan konta sie skurczyl ale imo sms'y mi sie znudzily

Old Post 12-02-2005 19:01
bizonek
def

quote:
doladowales sobie konto za ponad 300zl?

mój znajomek ma ponad 400zł na Simplusie

Old Post 12-02-2005 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

o co chodzi z gryzieniem pieniedzy?

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 12-02-2005 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

nie musisz tego przegadac mozesz miedzy innymi:
wykupic sobie serwisy www jakies (sms pod numer 79costam)
konta shellowe (boo.pl) albo wiem.onet.pl lub jakies randki heeh co kto woli ale naprawde duzo jest mozliwosci wiec korzystaj

Old Post 13-02-2005 01:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Stan na ulicy z tabliczką, ze za opłatą dasz zadzwonić ;D

Old Post 13-02-2005 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
mój znajomek ma ponad 400zł na Simplusie

zamiast doladowywac konto za 400zl wzialbym telefon na abo

ale pierwszy raz sie z tym spotykam - ludzie ktorzy maja telefon na karte kojarza mi sie z takimi co na tej karcie wiecznie nic nie maja, prawie kazdy z moich znajomych ktory ma simplusa czy tam inny badziew nie moze z niego nigdy zadzwonic

Old Post 13-02-2005 10:42
bizonek
def

quote:
ale pierwszy raz sie z tym spotykam - ludzie ktorzy maja telefon na karte kojarza mi sie z takimi co na tej karcie wiecznie nic nie maja, prawie kazdy z moich znajomych ktory ma simplusa czy tam inny badziew nie moze z niego nigdy zadzwonic

no ja już drugi wyjątek poznałem

Old Post 13-02-2005 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Dzisiaj stary mi doladowal i mam teraz 402 zeta na koncie i iles tam groszy

Old Post 13-02-2005 14:10
Lucas
esports.pl

quote:
zamiast doladowywac konto za 400zl wzialbym telefon na abo

Dlatego mam abonament - gprs za gorsze i bezporoblemowy roaming...

A tak place 50 dych mies...

Old Post 13-02-2005 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Te boo.pl nawet mi sie podoba Tylko nie potrzebne mi w tej chwili Jak mozna jeszcze sporzytkowac wirtualna kase kontowa? Mozna cos gdzies kupic cos za pomoca sms'a ?

Old Post 13-02-2005 15:03
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Te boo.pl nawet mi sie podoba Tylko nie potrzebne mi w tej chwili Jak mozna jeszcze sporzytkowac wirtualna kase kontowa? Mozna cos gdzies kupic cos za pomoca sms'a ?

Tam gdzie jest platnosc sms to jest tez zwykly przelew (np m transfer), nie odtyczy sie tylko scisle serwisow komorkowych. Efekt jest taki - ze przelewem jest 2x taniej, bo polowe kasy z sms bierze operator. Ciezko jest placic 10,68 jak mozna miec cos za 5 zl.

Old Post 13-02-2005 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
no ja już drugi wyjątek poznałem

No to masz i trzeci
Może nie mam tyle co rcube ale i tak kwoat jest 3 cyforwa

Old Post 13-02-2005 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja tam mam na karte. Kupuje 50PLN na trzy miesiące i mi starcza.

Old Post 13-02-2005 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Ja tam mam na karte. Kupuje 50PLN na trzy miesiące i mi starcza.

albo nie masz babki albo poprostu z nią mieszkasz

Old Post 13-02-2005 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

A ja jestem bogaty, dobze sytulowany i stac mnie na to, zeby miec najdrorzszy abonament biznes i mam najlepsza komorke z kamera, aparatem CYFROWYM i fontanna z zoomem! A muj tato jest szejkiem i jest bardzo bogaty! A moja mama mowi, ze jak bedem dozy, to kopi mi Rols-Rojsa!

Aha - mam tez drugi numer i tam mam na karcie 950 zl, ale to malo, bo pszegadalem fszystko prawie z mojom dziewczynom. Morzecie tylko mi jej zazdroscic, ma faine cycki i fajnom dupe i jest bogata hahahaha.

Old Post 13-02-2005 16:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

ja mam abo za 120PLN miesiecznie i starcza chociaz moj stary nie jest szejkiem

Old Post 13-02-2005 17:07
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Tak insmac My też Ciebie kochamy

Old Post 13-02-2005 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

omg. ale macie problemy. przechwalajcie sie teraz kto ma wiekszy abo

Old Post 13-02-2005 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

To ja wyskocze z moim abonamentem Obecnie mam ponaglenie do zaplaty za grudzien (straszyli ze od 11.02 odlacza telefon, ale nadal dziala), 3 dni temu przyszedl rachunek juz za styczen wiec mam "na koncie" -2 rachunki

W ogole przez zmiane adresu (zle rachunki naliczaja) i moja sesje zapomnialem o wszystkich formalnosciach

insmac nie nabijaj sie bo powiem jak sie onanizujesz przy drogich aparatach fotograficznych

Old Post 14-02-2005 08:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
insmac nie nabijaj sie bo powiem jak sie onanizujesz przy drogich aparatach fotograficznych

Pogadamy jak zostaniesz prezydentem, a ja bede glowa szara eminencja

Old Post 15-02-2005 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

a ja będe posłem ;p i zrobie komisje śledcza i was przed nią postawie

Old Post 15-02-2005 09:05
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:54.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions