Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Brothers in Arms > Witam
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lipa
Guest

Witam

Witam wszystkich.
Obserwuję powstawanie tej gry od b. długiego czasu i moim zdaniem będzie to rewolucja wsród fps-ów.
Świetna grafika, powalający realizm, masę rzeczy których wcześnie brakowało w grach tego typu.

Ja najwięcej uwagi zawsze przykładam do realizmu
i musze powiedzieć, że jest tu parę spraw które mogły by zostać poprawione.Np:

1.Nie uważacie, że zmiana broni następuje tutaj zdecydowanie za szybko? (to zauważyłem oglądając filmiki)

2.Mam nadzieję, że będzie można powyłączać te chamskie kółeczka, znaczki zdradzające wroga i kompas.

3.no i najważniejsze:nie wiem czy ktoś grał w america's army
ale tam zejścia trafionych żołnierzy są rewelacyjne
(efekt szmacianej lalki) w BiA wygląda to jak przewracanie drewnianych klocków.

Mam nadzieję, że demo wyjdzie wcześniej niż 2 tyg przed pełną wersją bo jak nie to nie ma sensu w nie grac.

Krizz nie wiem na którym jesteś roku, ale czy aby nie za bardzo przejmujesz sie sesją?
Studia nie wyścigi
a student bez poprawek to jak żołnierz bez karabinu!
(wiem coś o tym)

Pozdrawiam wszystkich!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-02-2005 14:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh co do samej gry to nie wiem,nie ogladalem filmikow. czytam tylko newsy i czasem jakis wywiadzik. o grze wypowiem sie natomiast dopiero po premierze bo wybaczcie ale wczesniej to nie ma sensu. demo demem ale moze sie jakos demo jednak zmienic do momentu wydania samej gry.

co do sesji.. eee. tutaj kazdy ma sesje prawie ;D ja mam wlasnie poprawkowa.. bleh

Old Post 08-02-2005 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a student bez poprawek to jak żołnierz bez karabinu!

To ja jestem zawodowy

imo nie można iść za bardzo w realizm w grach bo straci to sens.

Old Post 08-02-2005 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

spoko, pierwsza sesja ale tak mi ulozyli ze mialem examy co dwa dni wiec przerwa byla aby wyrobic, 3 do przodu 1 sie wazy wlasnie kochana analiza.. ale watpie i pod koniec miesiaca znow trzeba bedzie isc na meki..

co do gry, fakt, przewracanie sie tych szwabow troche smieszne jest, szczegolnie na filmiku przy takiej szopie gdzie jest 3 amerykanow ..

druga sprawa to czasem niemcy sie dziwnie zachowuja biegaja celuja nie wiadomo o co chodzi, ale wszystko wyjdzie w praniu

co do porownania studenta z zolnierzem.. e-e nie chce takiego porownania, ze studiow bardzo blisko do zolnierza..

Old Post 08-02-2005 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krizz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krizz Znajdź więcej post'ów przez  Krizz Dodaj Krizz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krizz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lipa
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Krizz

co do porownania studenta z zolnierzem.. e-e nie chce takiego porownania, ze studiow bardzo blisko do zolnierza..

niby tak...
Był nawet taki dowcip:

Jeden żołnierz mówi do drugiego
-Chodź porobimy sobie jaja z dowódcy!
-Mam to w dupie ! Już sobie porobiliśmy jaja z dziekana!

Old Post 08-02-2005 15:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MrBat
Training (Enforcer)

Re: Witam

quote:
Napisane oryginalnie przez lipa
1.Nie uważacie, że zmiana broni następuje tutaj zdecydowanie za szybko? (to zauważyłem oglądając filmiki)

Rzeczywiście, za szybko. Pozatym na jednym z filmików jest pokazane, że można zmieniać broń z Garanda (?) na Thompsona. A przecież spadochroniarz nosił tylko jedną broń palną (prócz pistoletu), czyż nie?

No i jeszcze na którymś filmiku było pokazane przeładowywanie. I tu też jest błąd - przeładowywując broń (podobnie jak w innych grach), tak jakby, ładujemy pojedyńczymi pociskami a nie magazynkami (chodzi mi tu o sposób zliczania i ilość ładowania pocisków).

Old Post 10-02-2005 19:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MrBat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MrBat Znajdź więcej post'ów przez  MrBat Dodaj MrBat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MrBat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Krizz
Skilled (Knight)

quote:
przecież spadochroniarz nosił tylko jedną broń palną

no po wyladowaniu, ale jak troche pobiegal pewnie to zbieral wszystko co mu sie przydalo przynajmniej w normandii, nie zdziwilbym sie gdyby ktos po wyladowaniu mial garanda a znalazl thompsona kolegi, ja bym wzial bez zastanowienia, nie jest to mg zeby az tak obciazalo wiec chyba nie ma problemu

Old Post 10-02-2005 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Krizz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Krizz Znajdź więcej post'ów przez  Krizz Dodaj Krizz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Krizz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MrBat
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Krizz
no po wyladowaniu, ale jak troche pobiegal pewnie to zbieral wszystko co mu sie przydalo przynajmniej w normandii, nie zdziwilbym sie gdyby ktos po wyladowaniu mial garanda a znalazl thompsona kolegi, ja bym wzial bez zastanowienia, nie jest to mg zeby az tak obciazalo wiec chyba nie ma problemu

Możliwe, jednak nigdy na żadnym zdjęciu ani na żadnym filmi nie wiedziałem, żeby żołnierz nosił dwie bronie. Poza tym, dodatkowa broń to dodatkowe magazynki i dodatkowe (jak dla mnie zbędne) obciążenie.

Old Post 11-02-2005 06:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MrBat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MrBat Znajdź więcej post'ów przez  MrBat Dodaj MrBat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MrBat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions