Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > taktyki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

taktyki

dodalem ostatnio nowy dzial na strone http://q3arena.gry.wp.pl/propl/. Dzial ten nazywa sie taktyki.. chcialbym zebysie wszyscy tam weszli i oblukali co i jak... a potem zebysmy gadali tu na temat taktyk .

Aha przed chwila gralem w ut na dokach i poprostu nie wiedzialem ze na tak dobrych graczach jak Pwael, czy Luzny mozna tak latwo nabijac punkty.. ludzie! jak macie snajpera na dachu to NIE MOZECIE wystawic sie i zatrzymac!!!! to jest doslownie ulamek sekundy zebym ja nacelowal i strzelil... nawet jak bedzie wam wystalawo 1/5 glowy to i tak trafie! ale to nie tyczy sie tylko do nich bo dzisiaj jakos duzo ludzi tak wystawialo dupe... np. gosc mi sie czolga srodkiem ulicy i mysli ze dlugo przezyje... to jest jeden strzal.. albo jakis inny stoi przy wodzie a ja w przejsciu na srodku mapy i wali mi z M4 w to wejscie... ludzie! ja wystawiam dupe wale i jak gosc sie nie rusze to daje mu 10% na przezycie... on moze wyjsc z tego calo tylko wtedy jak strzeli mi headshota [zakladamy ze stoi w miejscu]. Albo Luzny dzis fajnie stal na tym balkoniku na dokach tam obok wody gdzie sie beczki pala... stal i czekal.. no to przeciez Boshe... 0 szans ma..
zastanowcie sie czasem jak sie ustawiacie na mapie...

no wiec rusha gadanie o taktykach.. na pierwszy ogien idzie wyrysowana przeze mnie mapa ut_swim w taktykach na http://q3arena.gry.wp.pl/propl/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-11-2001 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pwael
Combat (Death Knight)

Red face ehh Rudy Rudy :>

hehe faktycznie zabiles mnie w gorynm tunelu.... ale to bylo raz PP ... dobrze Ci szlo ale zeby od razu mowic ze robie jako worek do nabijania punktow.... a Luzny mial po prostu zly dzien, kazdy popelnia bledy i wydaje mi sie ze nie warto robic z tego afery, ofkoz takie informacje sie przydadza, ale nei musza byc kierowane personalnie

Old Post 07-11-2001 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pwael Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pwael Znajdź więcej post'ów przez  Pwael Dodaj Pwael do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pwael prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

hyhy

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
Aha przed chwila gralem w ut na dokach i poprostu nie wiedzialem ze na tak dobrych graczach jak Pwael, czy Luzny mozna tak latwo nabijac punkty.. ludzie! jak macie snajpera na dachu to NIE MOZECIE wystawic sie i zatrzymac!!!! to jest doslownie ulamek sekundy zebym ja nacelowal i strzelil... nawet jak bedzie wam wystalawo 1/5 glowy to i tak trafie! ale to nie tyczy sie tylko do nich bo dzisiaj jakos duzo ludzi tak wystawialo dupe... np. gosc mi sie czolga srodkiem ulicy i mysli ze dlugo przezyje... to jest jeden strzal.. albo jakis inny stoi przy wodzie a ja w przejsciu na srodku mapy i wali mi z M4 w to wejscie... ludzie! ja wystawiam dupe wale i jak gosc sie nie rusze to daje mu 10% na przezycie... on moze wyjsc z tego calo tylko wtedy jak strzeli mi headshota [zakladamy ze stoi w miejscu]. Albo Luzny dzis fajnie stal na tym balkoniku na dokach tam obok wody gdzie sie beczki pala... stal i czekal.. no to przeciez Boshe... 0 szans ma..
zastanowcie sie czasem jak sie ustawiacie na mapie...

no to fakt zlapales mnie raz czy dwa (czy trzy ) zrobilem pare teamkilli (4 czy 5 osob - sorki dla nich wszystkich) ,ale dopiero co wpadlem na serw i rozgrzany nie bylem no ale jakos zakonczylem(screen - http://quake1.w.interia.pl/w.jpg )
no ale koniec o tym lepsze bylo potem jak zmienilismy mapke na streets i... omg istny raj dla snajperow, zaluj ze cie nie bylo (widzisz trzeba bylo grac a nie oczerniac nas tu )
a to screen na dowod - http://quake1.w.interia.pl/q.jpg
wiekszasc fragow zdobylem sr8 (padali jak muchy ) i pare spasem hyhy

PS.jakbyscie nie wiedzieli to ze wszyskich meczy jakie gram mam screeny i kiedys moze je wrzuce to sobie poogladacie

\/

Old Post 07-11-2001 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Jakie jest haslo?

--------------------------------
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 07-11-2001 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

quote:
Napisane oryginalnie przez al1en
Jakie jest haslo?

taa chcialbys znac tajne taktyki klanu [pro]

\/

Old Post 07-11-2001 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

taa chcialbys znac tajne taktyki klanu [pro]

No chcialbym. Wtedy rozszyfrowalbym wasze tajne msgi i super strategie nie do pobicia, i sperzedalbym PoD za gruba kase zeby mogli z Wami wygrac

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 08-11-2001 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil al1en Kliknij tutaj by wysłać e-maila do al1en Znajdź więcej post'ów przez  al1en Dodaj al1en do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
al1en
very sexy

Talking

Hehe. Kto to mi dal takie perfidne oceny? Jeszcze 4 podty dodam i sam bede Wam ocenial. Albo i nie bede bo nie widze tutaj stopnia ponizej 0

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Old Post 08-11-2001 14:07
rudy101
Combat (Death Knight)

odp

Pwael sorry ze te personalia, ale chcialem dac przyklad...

Luzny ja mam taki zajebisty komp, ze mi sie z 10 razy dziennie wiesza i akurat jak skonczylismy na docks do mi sie wiesznal i sie wqrwilem i juz nie chcialem dalej grac
A te fragi to pewnie na tych trzech ostatnich graczach zdobyles co mieli po 1 fragu ;p

Old Post 08-11-2001 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

Re: odp

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101

A te fragi to pewnie na tych trzech ostatnich graczach zdobyles co mieli po 1 fragu ;p

taa... ale np. na fatalku lub guriasku tez sporo zarobilem

\/

Old Post 09-11-2001 09:51
LuZnY

quote:
Hehe. Kto to mi dal takie perfidne oceny? Jeszcze 4 podty dodam i sam bede Wam ocenial. Albo i nie bede bo nie widze tutaj stopnia ponizej 0

to jest cena za udzielanie sie na innych forach(q-rwa nie wiem jak sie to pisze ) niz nasze. zreszta popatrz sobie na moja ocenke hyhy

\/

Old Post 09-11-2001 09:59
[FPP]MajeS
Guest

ciekawe kto wam zrobil ten skrypt z haslem...

Old Post 09-11-2001 10:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rudy101
Combat (Death Knight)

Talking hehe

no ciekawe

Old Post 09-11-2001 12:44
LuZnY

quote:

no setka wybila - czas na zemste

\/

Old Post 10-11-2001 13:41
GuriaS
Breathe

zależy komu s"setka wybiła" PP

Old Post 10-11-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
zależy komu s"setka wybiła" PP

Gurias wiem ze zycie jest trudne, ale nie zalamuj sie przyjdzie i twoja kolej, narazie nei mash sie na kim mscic bo same "piontki"

Old Post 14-11-2001 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:43.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions