Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > mass media a q3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

mass media a q3

Dzisiaj w radiu (program 3) byl reportaz o graniu mp w q3. Nie wiem czy on byl jakims komplenym pesymista czy realizatorzy tak zrobili ale byly same obelgi na ten temat. Przyklady:

-"Q3 to uzaleznienie kompletne. Moze przyniesc tragiczne skutki dla szkoly. Kiedy nie ma rodzicow gra sie cale dnie a niekiedy i noce."
-"W Polsce w ogole nie ma wielkich turnieji ale za granica sa o duza kase. Mozna z tego zyc. Wygrany trenuje 15h dziennie (co jest oczywiscie bzdura). Oczywiscie musi sie przy tym totalnie ograniczyc od swiata zewnetrznego."
-"To jest bardzo krwawa gra. Kiedy strzelimy goscia z rakietnicy zostaje taki efekt jak po wrzuceniu kotleta mielonego w wiatrak."
-"Kiedys zeby otworzyc drzwi trzeba bylo nacisnac spacje. W pewnym momencie koles wychodzi do lazienki i mowi "chlopaki konczymy" bo spacji szukalem przed otwarciem drzwi."

I tak oto kazdemu sie teraz bedzie kojarzyl quake z krwawa brutalna gra, ktora jest bardzo groznym uzaleznieniem.
Ataki mass mediow na brutalne gry to kiedys byla plaga (pamietacie reportaze z Gambleriady). Trzeba sie po prostu nauczyc jak w takich przypadkach robic z dziennikarzy durniow, a nie z siebie i zarazem ze wszystkich graczy.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-10-2001 18:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

GRRRRRRRRRRR.......... co za ************************************************************* to powiedzial? niech ja go zlapie to ja mu juz wrzuce ktolet mielony do wiatraka! ech oby moi starzy tego nie slyszeli bo oni nienawidza quaka, a jak by tego sluchali to by byl koniec . z tego co gdzies czytalem to taki fatal chyba do 4 godzin dziennie max trenuje... a nie 15!

GG 1090334

Old Post 04-10-2001 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

a tak wogole to o ktorej w 3ce sie gada o grach? choc jesli takie rzeczy gadaja to watpie czy wytrzymam

GG 1090334

Old Post 04-10-2001 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Widac nie maja juz o czym nawijac...rownie dobrze mogli zrobic wywiad z jakims gosciem co nawija od tylu lub z jakims rolnikiem ktory wychodowal sobie swiecace w ciemnosci pomidory...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 04-10-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

To się nazywa stereotyp. Odziwo dużo ludzi zna Quaka bo słyszało właśnie np. w radiu , że to krwawa gra i budzi straszliwą agresję (******). Co do tych dni i nocy spędzanych nad Q3 to nawet się zgodze ale co w tym złgo . A pozatym nie wiem jak wy ale ja na giby i blooda nie zwracam uwagi, taki miły dodatek którty i tak można wyłączyć. A jeżeli Q3 jest brutalne to co ja mam myśleć o Max Painie ??
Ide na slizga

Old Post 04-10-2001 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ja jakos nie jestem moderca. widac jestem niedoinformowany

Old Post 04-10-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Ja tez sie za morderce nie uwazam...

Ale dziennikarze tak czesto graczy okreslaja... kiedys w pewnej krakowskiej kafejce dziennikarka usilowala graczy uswiadomic ze do siebie strzelaja i nie reagowala na agumenty typu " nie, to jest moj kolega, a ja strzelam do ludzika na ekranie"... glupota...czysta glupota...

A tak btw to graliscie kiedys w Carmageddona?
Nieuswiadomionym wyjazniam ze to byly wyscigi w ktorych trzeba bylo na siebie wjezdzac zeby rozwalic samochod przeciwnika oraz... rozjezdzac przechodniow ( oh yeah! )... ciekawe jakby byla taka slawna jak Q to ile o niej by bylo zlych opinii

Old Post 04-10-2001 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer
z tego co gdzies czytalem to taki fatal chyba do 4 godzin dziennie max trenuje... a nie 15!

na poczatku po 15....po jakims czasie 4 wystarczy :>

Old Post 04-10-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ADM
Combat (Death Knight)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja tez sie za morderce nie uwazam...

(...)A tak btw to graliscie kiedys w Carmageddona?
Nieuswiadomionym wyjazniam ze to byly wyscigi w ktorych trzeba bylo na siebie wjezdzac zeby rozwalic samochod przeciwnika oraz... rozjezdzac przechodniow ( oh yeah! )... ciekawe jakby byla taka slawna jak Q to ile o niej by bylo zlych opinii

Tja to byla gra! Po 7h ciaglego grania w nia nie wiedzialem co robie...

Old Post 05-10-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez ADM
Tja to byla gra! Po 7h ciaglego grania w nia nie wiedzialem co robie...

Jakiz to wspanialy kontrast to powyzszych wypowiedzi...

Old Post 05-10-2001 15:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

Ja nigdy nie gralem w Q wiecej niez 3h dziennie, a starzy i tak mnie zbluzgali, ze przez takie straszne gry bierze sie moja agresja... (nie zgodzilem sie pojsc po zakupy ))

e-mail --> [email protected]
--------------- gadu-gadu: 1230396 -----------

Old Post 05-10-2001 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Muahahahahaah

Ja tam moim wtluklam do glow, ze to mnie odstresowywuje i ze lepiej ze wraz z bratem rozwalamy przeciwnikow na monitorze niz w rl

Old Post 05-10-2001 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ADM
Combat (Death Knight)

lol , dobre!

Old Post 05-10-2001 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:
Muahahahahaah

Ja tam moim wtluklam do glow, ze to mnie odstresowywuje i ze lepiej ze wraz z bratem rozwalamy przeciwnikow na monitorze niz w rl

Dlaczego moi w to nie wierza???

Old Post 05-10-2001 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [h4n3k] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [h4n3k] Znajdź więcej post'ów przez  [h4n3k] Dodaj [h4n3k] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [h4n3k] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:

Moi rodzice gruntownie zmienili zdanie co do quaka po tym jak wygralem skaner biurowy w pewnym turnieju q2 i moj ojciec zaczal wykorzystywac go do pracy.

Old Post 05-10-2001 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

skoro tak to ja ide pocwiczyc

GG 1090334

Old Post 05-10-2001 19:54
Q
The Q is out there

Mój może też by się przkonał gdybym wygrał na jakimś turnieju Audi TT więc chyba się nie przekona

Old Post 05-10-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

moi ostatnio zmiekli nawet moge grac te 5 godzin w HEROES3 (moj nowy nalog )

Old Post 05-10-2001 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryx
moi ostatnio zmiekli nawet moge grac te 5 godzin w HEROES3 (moj nowy nalog )

Takie nałogi szybko przechodzą nie Oxy* ja wczoraj zkończyłem Max Paina po 2 nocach
* chodzi o Diablo

Old Post 06-10-2001 19:22
r1q
GraJ eFo roX ;)

znacie moze jakies proxy do q3 ?

Old Post 06-10-2001 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r1q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r1q Znajdź więcej post'ów przez  r1q Dodaj r1q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r1q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q

Takie nałogi szybko przechodzą nie Oxy* ja wczoraj zkończyłem Max Paina po 2 nocach
* chodzi o Diablo

mi diablo nie przeszlo

gram w diablo wiecej niz w q3 :>

a do q3 nie ma proxy

Old Post 06-10-2001 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor

Moi rodzice gruntownie zmienili zdanie co do quaka po tym jak wygralem skaner biurowy w pewnym turnieju q2 i moj ojciec zaczal wykorzystywac go do pracy.

moim tesh w miare przeszlo, jak powiedzialem,
ze to co wydali na rachunki telefoniczne i lacze sie zwraca, jak wygralem rower gorski dzieki... Q2

Old Post 06-10-2001 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r1q
GraJ eFo roX ;)

Ja tez duzo czasu poswiecam na d2 i q2 ostatni wiecej diablo2

Old Post 06-10-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r1q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r1q Znajdź więcej post'ów przez  r1q Dodaj r1q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r1q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r1q
GraJ eFo roX ;)

i narazie mi nie przechodzi

Old Post 06-10-2001 20:41
fryx
Force Commander

ja juz w ogole zadne fpp nie gram... zaczynam lubic rpg i to bardzo

Old Post 06-10-2001 21:36
r1q
GraJ eFo roX ;)

kazdy gra w to co lubi

Old Post 06-10-2001 21:43
oxygen
new challenger

quote:

moze to nie rpg....ale za to multiplay zajebisty....

fryxiu qpuj diablo i jedziemy na bn

Old Post 06-10-2001 21:53
r1q
GraJ eFo roX ;)

tez bym se z wami pojechal

Old Post 06-10-2001 22:00
[h4n3k]
Warrior (Scrag)

quote:

Ja mam to samo...

Old Post 06-10-2001 22:06
r1q
GraJ eFo roX ;)

ludzie zacznijcie w q2 grac a nie

Old Post 06-10-2001 22:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:52.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions