Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Trening [PRO]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Trening [PRO]

Hi!
Wczoraj pierwszy raz [pro] trenowalo coś innego niz radosne bieganie. Wprawdzie przeciwnik nie był zbyt mocny, ale zawodowi bokserzy przed zawodami też walczą tylko ze słabymi ;-)) to pozwala wyćwiczyć pewne odruchy.
Rudy na stronce pro napisał "żeby znowu nie skończyło sie na, to chodźmy na serwer". Skończyło się (TKK, Pyziaty i ja zostaliśmy regularnie olani jeśli chodzi o poważne dyskusje o serwerze do gry z Finami i taktyce). Mile zaskoczył mnie Duke, który jednak został i z Pyzaitym ustalił podział zadań (ja się do ich ustaleń dostosowałem). Sprawa była prosta, podzielili strefy wpływów na docks, zależnie od respawnu. Efekt był masakryczny. W dwóch meczach tylko kilka razy przeciwnik mógł nas nadgryźć. Cała drużyna grała świetnie teamowo (troche dzięki przypadkowi, bo np. D+P ustalili ze przy respawnie z tyłu, koło słupów, my leziemy: Pyza okienko. ja i Duke tunel (ja z lewej on z prawej) ale nie było konsultacji z pozostałymi graczami ;-)))). Wniosek?? przydało by się jeszcze kilka takich rozgrywek, na streets też. I co najważniejsze, te rozgrywki powinien grać pierwszy skład!!! taki jaki jest ustalony. Ewentualnie potem z rezerwowymi, ale w składzie jak do meczów oficjalnych. Kiedyś ten skład musi się zgrać.
Y.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-10-2001 07:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silencer_2100
o_O

Po pierwsze, chcialbym przeprosic wszystkich za moja nieobeconsc... nie moglem w aktualnym czasie pojawic sie na zebraniu, poniewaz zatopilem sie w uczeniu i niestety przegapilem zebranie

Mam nadzieje ze nie potrzebowaliscie mnie wczoraj... ze screenow widze, ze obmyslaliscie juz taktyke. Nie musze Wam chyba przypominac, ze nie warto grac ciagle tak samo Jesli poznaja wasze sciezki, z latwoscia znajda na Was kontre... wiec miejcie w zapasie jakies inne taktyki.

Jakbym tylko byl na zebraniu, dodalbym kilka swoich wlasnych pomyslow... no coz :/ Przepraszam...

A member of r3ssurection.
http://www.q3arena.gry.wp.pl
Mapper, newswritter...

Old Post 22-10-2001 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silencer_2100 Znajdź więcej post'ów przez  Silencer_2100 Dodaj Silencer_2100 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silencer_2100 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

hmm

to dawaj je teraz, yarecki przedstawil nasz pierwsza a ty mozesz innne

Old Post 22-10-2001 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions