Trening [PRO]
Hi!
Wczoraj pierwszy raz [pro] trenowalo coś innego niz radosne bieganie. Wprawdzie przeciwnik nie był zbyt mocny, ale zawodowi bokserzy przed zawodami też walczą tylko ze słabymi ;-)) to pozwala wyćwiczyć pewne odruchy.
Rudy na stronce pro napisał "żeby znowu nie skończyło sie na, to chodźmy na serwer". Skończyło się (TKK, Pyziaty i ja zostaliśmy regularnie olani jeśli chodzi o poważne dyskusje o serwerze do gry z Finami i taktyce). Mile zaskoczył mnie Duke, który jednak został i z Pyzaitym ustalił podział zadań (ja się do ich ustaleń dostosowałem). Sprawa była prosta, podzielili strefy wpływów na docks, zależnie od respawnu. Efekt był masakryczny. W dwóch meczach tylko kilka razy przeciwnik mógł nas nadgryźć. Cała drużyna grała świetnie teamowo (troche dzięki przypadkowi, bo np. D+P ustalili ze przy respawnie z tyłu, koło słupów, my leziemy: Pyza okienko. ja i Duke tunel (ja z lewej on z prawej) ale nie było konsultacji z pozostałymi graczami ;-)))). Wniosek?? przydało by się jeszcze kilka takich rozgrywek, na streets też. I co najważniejsze, te rozgrywki powinien grać pierwszy skład!!! taki jaki jest ustalony. Ewentualnie potem z rezerwowymi, ale w składzie jak do meczów oficjalnych. Kiedyś ten skład musi się zgrać.
Y.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|