Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Dalsze... władza adminów czy nie jest nadłużywana???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaThcaD
Training (Enforcer)

Dalsze... władza adminów czy nie jest nadłużywana???

Kontynuje ten temat oto moje dwa wpisy ze starego!

MaThcaD
Training (Enforcer)

Władza ADMINÓW czy nie jest nadłuzywana??
Odkąd tylko zaczolem grac w CS`a jedna rzecz zawsze mnie zastanawiala po co komu admin?????
Kazdy admin ma duzo wrogow z przyczynkickow i banow no ale i nie ktorym liza dupy?!!
ALe co takiego robi admin oprócz tego ze ciagle tylko...a wiem co robi.....robi sobie wrogow!!
Są tacy admini ktorzy widza gosci z nie lubianego klanu i wieczny BAN .. oczywiscie nie chcial bym tu wytykac JEZUSA ... no aleee. Ale sa tacy co uczciwie sedziuja przedbanem sa grozby : "morze bys opuscil serwer bo chyba nie chcesz mie bana??" .. ... no i oczywiscie nie chcial bym tu wymieniac pawelixa no alleee//...
I jaki jest wniosek wchodzi ktoos na serwer i tzrzyma w reku kartke z mapcyklem tego serwa i chce sobie zagrac na ulubionej mapie.. Juz koniec rundy czeka z nie cierpliwoscia jak na pierwszy raz i co de_dust!!! ADMINEK sobie zarzadzil duscika bo w szycy go kochajem ale nie on.. I on do admina: ty admin dlaczego zmieniles mape /..... i co nastepuje pytam sie: CO NASTEPUJE!!!!!! Odpowiedz jest banalnie prosta jeden wieczny BBBBBBAAAAAAANNNNNN!!!!

A wiec po co admini/???

Na te pytanie prosze niech odpowiadaja admini

[-DarK-]JJuzeFF i MaThcaD

17-05-2001 23:09 IP: Logged

MaThcaD
Training (Enforcer)

Ale dzisiaj mialem 2 sytuacje NADLUZYWANIA PRZEZ ADMINA WLADZY!!
Dzisiaj sie tak wqrwilem!!!
Gram sobie na serwerze 1410 gra jesus!!
Na mapie sostal jeden czlonek z mojego teamu i jesus nie mogli sie znaliesc przez dluzszy czas to jesus go ZBANOWAL!!!!! COTO DO KUR*Y NEDZY ZNACZY TAK NIE MOZNA!!!! JESUS TO ***** ***** ********* ********* ***** ***** **** **** ********** ****** **** * ** ******** *********** *********** ************ ************ ******** ******* ********** *********** ********** ****** **** *** **
A 2 przyklad byl na jednym z czlonkow klanu acme!
Gramy sobie z kolegami i moj kolega jechnol admina (admin był/a w przeciwnym teamie!!)tu co kick dla niego pytam sie za co bo strzela!! CO to kurwo za pedalskie wytlumaczeni (DLACZEGO ZABILEM MATKE BO BYLA MOJA MAMA) WLADZA ADMINOW JEST ZA DUZA po tym co napisalem moze wiekszosc osob sie ze mna zgodzi!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-05-2001 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaThcaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaThcaD Znajdź więcej post'ów przez  MaThcaD Dodaj MaThcaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaThcaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Jak wyzej ....

Old Post 27-05-2001 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Storm
Guest

Lekko wkur.... jest tez zmienianie mapy, bez pytania i bez ostrzezenia. Co bardziej odpowiedzialni robia glosowanie ale jest tez wielu adminow ktorzy poprostu zmieniaja bo "ta im sie nie podoba".
Generalnie uwazam ze conajmniej 50% osob ze statusem admina nie doroslo do tej funkcji. Popieram dzialalnosc admionow jezeli chodzi o tepienie chamstwa, bluzgow, cziterow, itd. ale uzywanie tego przywileju do wlasnych celow to jest bezczelnosc ktorej nie powinno sie tolerowac.

Old Post 27-05-2001 13:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TYsiEK
Skilled (Knight)

Według mnie admini są wielkimi pakerami.

Ooo jejku **** ja se moge was wywalić ja se moge zmienić mape ja bogiem qrde jestem beeeeeee !

Jak to mnie wqrza !
Większość z nich wgra na server jakąś mapę, którą lubi jedna osoba i wszystkich to wqrwia !
Wywalają bez powodu bo są pakerami i mogą wywalać.
Powiem tylko jedno: PRECZ Z ADMINMODEM I USTAL PRAWO POLSKICH SERVERÓW ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A jakie prawo ?
Takie: Powinna być założona Polska strona serverowa na której będą się znajdowały wszystkie mapy (nowe mapy nie nieoficjalne) i admini.
Przypuśćmy że założą taką podstronę na cs.pl i wtedy ilość serverów w Polsce się zmniejszy.

A teraz wystąpie w krótkiej obronie Polskich serverów:

Na KLUBWWW i zapewne na Wasze ulubione servery przychodzą zasrane tzw. setne klany.
Czyli posrane dupy które ostatnio założyły klan (pakeży kampeży).
Przyjdzie se taki jeden cipek i ci padnie - ja jestem **** najlepszy i mój klan jest najstarszy i jest the best !
Co za dupstwo !

Niech wszyscy im powiedzą: stare są jare czy jakąś tak

Zaglądnijcie na http://www.cs.ico.pl do archiwum.
Pogrzebcie sobie po kilku miesiącach to zobaczycie z 10 najlepszych i nastarszych klanów !

Old Post 27-05-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYsiEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYsiEK Znajdź więcej post'ów przez  TYsiEK Dodaj TYsiEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYsiEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TYsiEK
Skilled (Knight)

Dobra mogę je wymienić:

- [1410]
- [BRO]
- [GROM]
- [GUMISIE]
- [M@trix]
- [NK]
- [TOP]
- [-UOP-]
- [STER]
- [SUN]
- [MORDOR]

Old Post 27-05-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TYsiEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TYsiEK Znajdź więcej post'ów przez  TYsiEK Dodaj TYsiEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TYsiEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Kukun
The Offspring 0wnz!

Wink

lol... to chyba oczywiste, ze sa gumisie a nie ma bor , w koncu to cieniasy , no a gumisie...

Edytowane przez [SPECNAZ]Kukun dnia 27-05-2001 o godz. 18:26

Old Post 27-05-2001 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Kukun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Kukun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Kukun Dodaj [SPECNAZ]Kukun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Kukun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Kukun
lol... to chyba oczywiste, ze sa gumisie a nie ma bor, w koncu to cieniasy , no a gumisie...

gumisie rulez, a bor?? Co to?

Old Post 27-05-2001 18:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Kukun
The Offspring 0wnz!

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==

gumisie rulez, a bor?? Co to?

Ale M@trix to juz znany klan

Old Post 27-05-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Kukun Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Kukun Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Kukun Dodaj [SPECNAZ]Kukun do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Kukun prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Kukun

Ale M@trix to juz znany klan

Cos tam slyszalem

Old Post 27-05-2001 18:28
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

tysio - THX

jedno wam powiem - w sprawie naduzyc adminow nic kompletnie nie zrobicie - sam jestes adminem i powiem wam jedno - np. jak chcecie jakiegos admina wykopac z fuchy czy co - co mu zrobicie - wiem ze hamstwo wsrod adminow sie szerzy ale nie jak tego powstrzymac - kazdy server to panstwo w panstwie - kompletnie autonomiczny z wlasna wladza - po prostu pogodzcie sie z tym i nie grajcie na serverach gdzie sie admin robi za boga ( a raczej za zeusa gromowladnego - kto mial admin moda wie o co chodzi ) - jak admin zauwazy ze sam gra napewno zmieni swoje podejscie do sprawy i moze sie poprawi ...

ANetGUS von Angus

Old Post 27-05-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANetGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANetGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANetGUS Dodaj ANetGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANetGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez ANetGUS
tysio - THX

jedno wam powiem - w sprawie naduzyc adminow nic kompletnie nie zrobicie - sam jestes adminem i powiem wam jedno - np. jak chcecie jakiegos admina wykopac z fuchy czy co - co mu zrobicie - wiem ze hamstwo wsrod adminow sie szerzy ale nie jak tego powstrzymac - kazdy server to panstwo w panstwie - kompletnie autonomiczny z wlasna wladza - po prostu pogodzcie sie z tym i nie grajcie na serverach gdzie sie admin robi za boga ( a raczej za zeusa gromowladnego - kto mial admin moda wie o co chodzi ) - jak admin zauwazy ze sam gra napewno zmieni swoje podejscie do sprawy i moze sie poprawi ...

Ale na admina tak naprawde zasluguje tylko kilka osbo, a reszta odpierdala!!

Old Post 27-05-2001 21:15
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

no tak ale co z nimi zrobisz ?

ANetGUS von Angus

Old Post 27-05-2001 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ANetGUS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ANetGUS Znajdź więcej post'ów przez  ANetGUS Dodaj ANetGUS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ANetGUS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

Oj tysiek chyba ci BANa dam za tą liste klanów (btw GROM nie istnieje juz dobre 5 miechów czy nawet dłużej LOL)

A tak poważnie to chyba dawno nie graliście bez adminów na serwie, co prawda niektórzy z NAS naduzywają władzy ale naprawde mają potem z tego powodu problemy. Ale spokojnie większość się nabawi i przestanie ..... Skargi należy kierować do WŁAŚCICIELI serwerów podając który admin, co zrobił jaka była mapa i DOKŁADNĄ DATE WRAZ Z GODZINĄ!!! Inaczej możecie sobie pisać bez końca. Adminów musi być więcej bo inaczej częstotliwość patrolowania spada prawie do zera i tak naprawde nie widać ich działalności ...

Old Post 28-05-2001 14:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez RR
...Skargi należy kierować do WŁAŚCICIELI serwerów podając który admin, co zrobił jaka była mapa i DOKŁADNĄ DATE WRAZ Z GODZINĄ!!! ...

true

Old Post 28-05-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

rr ty mi sie zaczynasz podobac - masz racje - choc tez nie zawsze sytuacja jest tak klarowna np. w przypadku wlascicieli servera
wracajac do adminow - sam na poczatku szalalem ale mi przeszlo - u mnie na servie - 24 h na dobe jest ktos przy servie albo ja albo wlasciciele albo obsluga i syfu z leksza duzego nie ma - zasady sa proste - za floodowanie - ostrzezenie - jesli nie przestajesz - kick i itp. - sytuacja zaraz powinna byc klarowna

ANetGUS von Angus

Old Post 28-05-2001 16:56
TYsiEK
Skilled (Knight)

Unhappy HAMSTWO#2

Ja Wam nie radzę być admin-modem.
Server KLUBWWW zrobił się ostatnio FLOODORZERSKI i WULGARNY.
Jak nad tym zapanować ?
Cóż.
Powiedziałem przestać floodować a oni dalej.
No więc zacząłem dawać kicki i jakie z tego poniosłem konsekfencje ?
Wywalili admin-moda
Przez tych debilów którzy tam przebywają to znaczy: OHIO, VEGA, ERAZORS, CS-MASTERS, I INNI....

..... szczerze mówiąc admin powinien być komputerem.
Z aflooda kick i pożądek być powinien.
A jak strzelali po swoich ?!
Asz nie chce mi się mówić......

Old Post 28-05-2001 17:18
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

tysio - inaczej - admin-mod wylecial nie przez ciebie ale przez to ze server nie wytrzymywal i admin robil lagi - nad syfem zbytnio nie da sie zapanowac - ale nie przejmuj sie tak - ale w sumie admin modzi sa zawsze gorsi od oryginalow

ANetGUS von Angus

Old Post 28-05-2001 17:58
TYsiEK
Skilled (Knight)

Bo wszyscy z zazdrości na nich wyzywają !
Poprostu zazdroszczą i nie dadzą pilnować

Old Post 28-05-2001 19:11
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez TYsiEK
Bo wszyscy z zazdrości na nich wyzywają !
Poprostu zazdroszczą i nie dadzą pilnować

Troche masz racje, ale nie dokonca, nie bede podawal przykladow bo mi sie nie chce pisac

Old Post 28-05-2001 20:21
TYsiEK
Skilled (Knight)

Smile PLEASE

No podaj jeden proshe

Old Post 28-05-2001 20:54
RR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ANetGUS
rr ty mi sie zaczynasz podobac - masz racje - choc tez nie zawsze sytuacja jest tak klarowna np. w przypadku wlascicieli servera
wracajac do adminow - sam na poczatku szalalem ale mi przeszlo - u mnie na servie - 24 h na dobe jest ktos przy servie albo ja albo wlasciciele albo obsluga i syfu z leksza duzego nie ma - zasady sa proste - za floodowanie - ostrzezenie - jesli nie przestajesz - kick i itp. - sytuacja zaraz powinna byc klarowna

Z włąścicielem nie ma co dyskutować to jego serw i może robić co chce i jak go nie popierasz to jedyne co możesz zrobić to grac gdzie indziej .

Old Post 29-05-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RR Znajdź więcej post'ów przez  RR Dodaj RR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

swieta prawda

ANetGUS von Angus

Old Post 29-05-2001 14:53
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez RR

Z włąścicielem nie ma co dyskutować to jego serw i może robić co chce i jak go nie popierasz to jedyne co możesz zrobić to grac gdzie indziej .

Ale wzesniej go zbluzgac (tzn. uswiadomic) ze nie jest najlepszym adminem i nie potrzebne bylo te ostatnie 6 banow

Old Post 29-05-2001 18:42
ANetGUS
ANetGUS - KillerMan

i co ci te bluzgi dadza oprocz dozywotniego bana i bana na kilku innych servach ?

ANetGUS von Angus

Old Post 29-05-2001 19:54
TYsiEK
Skilled (Knight)

A co ci dadzą bany na danym serverze ?!
Pujde se na drugi np.

Old Post 29-05-2001 22:24
RR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez TYsiEK
A co ci dadzą bany na danym serverze ?!
Pujde se na drugi np.

Tysiu jak się admin pożądniej wnerwi na ciebie to wyśle logi do innych i już sobie w Polsce na tej kopi HL nie pograsz. A tak przy okazji wywaliliśmy cie z borda cs.pl i myslałem że zniknołeś a ty tutaj męczysz ludzi. A zapomniał bym ILE MASZ LAT.

Old Post 30-05-2001 08:07
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

heh RR on juz tak nie meczy jak kiedys...
nie jest zle, ale moglo by byc jeszcze lepiej..

Old Post 30-05-2001 08:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

ja bym go spalil

Old Post 30-05-2001 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RR
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
heh RR on juz tak nie meczy jak kiedys...
nie jest zle, ale moglo by byc jeszcze lepiej..

Widze ...

A właśnie tysiu czy nie zdajesz sobie sprawy że takie wyklinanie to chamstwo i brak wychowania i że tak się zachowują ludzie którzy na serwach są uważani za LAMY!!!

Old Post 30-05-2001 08:14
Red
Master (Spawn)

kilka uwag :
1. admin byc musi
2. admin ma zawsze racje
3. jak admin nie ma racji patrz punkt 2

a tak serio to wydaje mi sie ze bany za to ze siestrzela albo ze ni mozna cie znaleźć na mapie pochodza od kolesi ktorzy nie wiem jakim sposobem dostali administracje (tego sie nie rozdaje jak wozkow dziecięcych w rubryce Gratis) a mają po 15 latek i za duzo hormonów we łbie ... normalny , spokojny admin gra sobie na swoim serwie i w zasadzie nic nie robi chyba ze naprawde musi ......

tak przynajmniej postepuje sobie ja i moj kumpel (tesh ma admina) i nie mam z tym zadnych problemow .....

Old Post 04-06-2001 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:10.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions