Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Paki do Q3?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Grzesioo
Combat (Death Knight)

Paki do Q3?

Witam

Chcialbym spytac czy sa jakies niestandardowe paki do q3 i skad mozna je sciagnac?
Konkretnie chodzi mi o paka zmieniajacego rozmiar czcionki w hudzie vq3. Sa takie paki dla q2 wiec moze i dla q3 tez cos jest?

gl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-11-2001 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

co za problem samemu sobie zrobic takie rzeczy?

Old Post 02-11-2001 01:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

"Chcialbym spytac czy sa jakies niestandardowe paki do q3 i skad mozna je sciagnac?"

ta, tylko po co? no i w necie nie pograsz Grzesiu

Old Post 02-11-2001 02:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grzesioo
Combat (Death Knight)

hmm...

Dzieki za rzeczowe odpowiedzi

oxygen: dla mnie to jest problem, nie wiem jak to zrobic i nie mam czasu na grzebanie w pakach, Twoja odpowiedz niestety nic nie wnosi do tematu

xenom: po to, aby hud nie zaslanial mi polowy ekranu (no troche przesadzam...), troche sie zdziwilem Twoja informacja ze nie pogram na necie... mam juz paka zmieniajacego wglad rakiet i gram np na asterach ale nie na wszystkich serwerach. Moze to dlatego? Nie moge wejsc na serwery OSP pomimo tego ze mam dobra wersje tego moda...

gl

Old Post 02-11-2001 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Grzesioo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Grzesioo Znajdź więcej post'ów przez  Grzesioo Dodaj Grzesioo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Grzesioo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
"Chcialbym spytac czy sa jakies niestandardowe paki do q3 i skad mozna je sciagnac?"

ta, tylko po co? no i w necie nie pograsz Grzesiu

moze sie nie znam, ale przeciez nie trzeba robic nowego paka
tylko wrzucac zmodyfikowane obazki do pak0
i server nie wykryje zmienionych ustawien

Old Post 02-11-2001 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

Re: hmm...

hmmm....nic nie wnosi?
jak chcesz to ci zmniejsze tego chuda...jak bede mial czasu troche i ci dam tego opaka....wtedy wniesie? ;>

Old Post 02-11-2001 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Grzesioo
Combat (Death Knight)

Re: Re: hmm...

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
hmmm....nic nie wnosi?
jak chcesz to ci zmniejsze tego chuda...jak bede mial czasu troche i ci dam tego opaka....wtedy wniesie? ;>

Prosze tylko bez zlosliwosci
Zdalem konkretnie pytanie i myslalem ze ktos mi poda linka do takich pakow o ile go zna.
W Q2 bez porblemu mozna zalatwic sobie cus takiego i nikogo to nie dziwi, mysle ze wrecz wiekszosc graczy q2 uzywa takich pakow (ja sam mam polprzezroczyste czcionki w hudzie q2).
Razi mnie rozmiar huda w q3, pewnie i mozna sie do tego przyzwyczaic ale ja nie moge (chyba dlatego ze caly czas gram tez w q2).
A gdybys cos takiego zrbil to byloby fajno

gl

Old Post 02-11-2001 15:17
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no ale to troche cheat jest... lame imho...

no i dobrze zauwazyles ze na osp czy cpma z tym nie pograsz...

Old Post 02-11-2001 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
no ale to troche cheat jest... lame imho...

no i dobrze zauwazyles ze na osp czy cpma z tym nie pograsz...

zmiana czcionki to cheat???

wszyscy gracze q2 graja na full-brightach

Old Post 02-11-2001 23:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja sie na q2 nie znam a w q3 imho kazda zmiana ktorej sie dokonalo inaczej niz w cfg to cheat jezeli 100% graczy tego nie uyzwa (chyba ze nie chce uyzwac)

Old Post 02-11-2001 23:55
reassor
Skilled (Knight)

Wink ?????????

Nawet jesli jest to zmiana kosmetyczna
nie wplywajaca na stopien widocznosci , i inne zasady gry????

moim zdaniem chyba nie!!!

np:
jak sobie ktos podmieni texturke RL na niebieska , i zaluzmy amunicje tez na niebiesko
to taka zmiane tez nazwiemy cheatem?

Old Post 03-11-2001 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil reassor Znajdź więcej post'ów przez  reassor Dodaj reassor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać reassor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja mam w domu niebieskiego RL
Jestem cheaterem???
A jak menu mam niebieskie to tez?

Old Post 03-11-2001 02:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

jezeli niebieskie to nie

no przeciez wiadomo ze nie o taki zmiany mi chodzi...

Old Post 03-11-2001 02:40
ASd
Training (Enforcer)

Buahahaha Grzesioo jestes mastah. Wiem ze pisze tylko wtedy gdy to nie ma sensu, ale oxy ty nic nowego nie wnosisz . W zyciu nie slyszalem lepszego textu. Grzesioo na prezydenta !!!. Sorki wszystkich(ciebie tez oxy) za nabijanie postow, ale musialem tego dac.

Old Post 03-11-2001 04:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ASd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ASd Znajdź więcej post'ów przez  ASd Dodaj ASd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ASd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Jestem cheaterem???

Taki Saari - wiemy ze lubisz niebieski

Old Post 03-11-2001 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Taki Saari - wiemy ze lubisz niebieski

To wszyscy chyba juz wiedza Ja zostalem ostatnio objechany za uzycie - czerwony kapturek. (mialo byc niebieski

Old Post 03-11-2001 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Jestem cheaterem???

Co do tego raila to on nie jest niebieski... ustaliliśmy ze ma kolor denaturatu miałem okazje ogladać go z bliska pare razy )
P.s News o nocce mnie qmpletnie rozp... tylko jedna uwaga- tam nie było zadnago Q był psiQt

Old Post 03-11-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

jak czytasz cda to tam jest taki magazyn fpp zone. Tam kiedys byly jakie paki podmieniajace huda

Old Post 05-11-2001 14:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ADM
Combat (Death Knight)

Ale mu chodzi o konkretnego paka nie zmieniajacego wygladu, tylko rozmiar czcionki w hudzie...

Old Post 05-11-2001 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ADM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ADM Znajdź więcej post'ów przez  ADM Dodaj ADM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ADM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:33.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions