Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Z innej beczki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

Z innej beczki

Wiem ze jest to forum o Wolfie ale jesetm ciekawy tego:
Może ten temat był poruszany wiele razy i wcale nie jestem z tych co są Anty piractwu tylko jestem ciekawy jaką czść waszego oprogramowania(gry, programy no i muza która sie do tego nie zalicza ) pochodzą z legalnych źródeł
Ja np mam w sumie mam kilka produktów oryginalnych : winde 98, BG1 i BG2 ,C&C Tiberian Sun, Dungeon Kepper 2 Icewind Dale i troche muzy. a reszta jest to tandetne badziewie kupowane na stadionie lub wolumenie albo empetrójki z netu
Niemam zamiaru prostować psychiki tych co robią tak jak Ja, bo wiem że robie źle ble ble ble i niepowinienem tak robić ble ble ble!!!
Ceny mogly by być niskie to niebyło by tego problemu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

Sorry Kalafior ale ten topic pasuje tu jak .... ehh. Z innej beczki - co to za cyrki dzieja sie z waszym forum na stronie ??

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 12-11-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

Te cyrki są robione przez jakiegoś totalnego lamera którego najwyraźniej to bawi i czuje sie z siebie dumny ze tylko tyle umie napisac.Poprotu totalny lamer i nic więcej.
A jak z RtCW kupujecie oryginał czy jakiegoś pirata???
Wkońcu cd-keya mozna sobie skołować tak jak to było z Q3

Old Post 13-11-2001 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Volwerine604
Skilled (Knight)

Talking

hmmm znajac predkosc wydawania gierek w polsce to podejrzewam ze wiekszoc sobie najpierw zalatwi piraty a potem orginaly, w kazdym razie ja sobie orginala kupuje

co do stronki ... robi sie nowa (praktycznie juz jest zrobiona) ci co widzieli to widza jak wyglada ) a reszta musi sobie poczekac

Old Post 13-11-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

A propos kupowania oryginalu wolfa i w ogole oryginalow pisalem juz wczesniej wiec tylko skopiuje tekst zeby dwa razy jesora nie strzepic
"...No i trzeba oryginal kupic, juz nie mowiac o klopotach z cd-keyem, to bardziej mi chodzi ze trzeba wspierac chlopakow z ID & spolka za to co dla nas robia. Wg. mnie pirata kupi albo kompletna lameria albo
kolesie co zupelnie kasy nie maja, bo skombinowac te nawet 100 zl. na giere pokroju wolfa i miec zajawke z posiadania wlasnego oryginalu i swiadomosc wsparcia tej machiny ktora makes-us-happy - to jest
jakis cel.
I jakby ktos pytal to nie, nie jestem kolesiem ktory ma duzo kasy, ktoremu z tego wzgledu latwo mowic o kupowaniu oryginalu. Ale takie gry jak wolf czy q3, dla ktorych warto wydac kase zdarzaja sie na tyle
rzadko ze nie mamy powodu by narzekac."
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 14-11-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions