Hmmmm..... co do XPka to jest fajowy ,ale jak to mowia "Nowy obrazek ladnie wyglada i trzeba poczekac az farba sie postarzeje" .
Nieczarujmy sie win XP to tak naprawde win 2000 tylko w ladniejszej szacie graficznej.Fakt jest nie stabilny i czasami pojawiaja sie dziwne komunikaty ,ale mozna to przebolec...hyhy.
Co do win ME to uwazam to za kompletny niewypal !!!.
Jak mialem go usiebie zainstalowanego to srednio raz na 2 tygodnie musialem robic formata i instalowac winde ME .
Niezgadzam sie z opinia kolezana ktory napisal ze po podlaczeniu dodatkowych urzadzen Xpek padnie .
Ja w tej chwili mam podlaczona drukarke , skaner , a czasami jeszcze dorzucam aparacik cyfrowy oraz jeszcze jedna drukare ktora drukuje wieksze formaty i nie ma problemu nic sie niw gryzie
Ale zamiast windy ME czy XP polecam win 2k , jak narazie wytrzymal u mnie najdluzej bo dopiero po 6 miechach doczekal sie ponownej instalacji tylko dlatego ze robilem pozadki na kompie i mi sie zdeka nudzilo ).Ale na bank wytrzymal by kolejne 6 miesiecy, a musze powiedziec ze duzo grzebie na kompie i sredno inne windy wytrzymywaly u mnie 1 miesiac , gora 2 (win 98 SE).
Sorry za taaaaaak dlugiego posta......
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|