Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > |SUN|Cali a |SUN|Kali99
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

|SUN|Cali a |SUN|Kali99

Ludzie ostatnio na necie zdarzają się ludzie którzy jeszcze nie wiedzą że nie jestem Clan liderem SUN (a to szkoda ) i nonstop pytają mnie czy mogą do SUN Więc powtarzam kolejny raz

JA NIE JESTEM |SUN|Kali99 JA jestem |SUN|Cali

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-11-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

A moge do SUN

Old Post 16-11-2001 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Ech przecierz ty głąbie JESTEŚ W SUN :

Old Post 16-11-2001 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Ja jestem w SUN ? chyba mnie pomyliles z jakims innym mantisem

Old Post 16-11-2001 15:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

no comment pliz !

Old Post 16-11-2001 15:50
Mantis
OBI (-o-)

Why ??

Old Post 16-11-2001 15:52
Cali

Pomyśl

Myślenie nie boli

Old Post 16-11-2001 15:53
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Z tym bym sie spierał...

Old Post 16-11-2001 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

mnie myslenie nie boli

Old Post 16-11-2001 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

hmm..........au au au auaaaaaaaa!!!!!!!

jak nie boli jak boli ;p

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 16-11-2001 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Arrow

Myslenie to wrog czlowieka czlowiek nie powinien myslec tylko reagowac instynktownie !!!
Myslenie to tylko zgubny wytwor ewolucji zwierzecia w istote wyzsza

Old Post 16-11-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Myslenie to wrog czlowieka czlowiek nie powinien myslec tylko reagowac instynktownie !!!
Myslenie to tylko zgubny wytwor ewolucji zwierzecia w istote wyzsza

Co ty bredzisz ?
Myslenie nie jest przydatne

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 16-11-2001 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

wlasnie widac

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 17-11-2001 00:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions