Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Na jakim sensie gracie?
Jakie masz sensitivity
You do not have permission to vote on this poll.
ponizej 2 3 10.34%
miedzy 2 a 4 11 37.93%
miedzy 4 a 6 6 20.69%
miedzy 6 a 10 4 13.79%
miedzy 10 a 15 2 6.90%
powyzej 15 3 10.34%
W sumie: 29 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MaThcaD
Training (Enforcer)

Question Na jakim sensie gracie?

I sonda!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-06-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaThcaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaThcaD Znajdź więcej post'ów przez  MaThcaD Dodaj MaThcaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaThcaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaThcaD
Training (Enforcer)

Problem

Nie mogłem zrobić sondy ani tego usnąć sorki za to gó**o .
Prosze o administratora o usunięcie tego!

Old Post 09-06-2001 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaThcaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaThcaD Znajdź więcej post'ów przez  MaThcaD Dodaj MaThcaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaThcaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

nie trzeba od razu usuwac.... wystarczy zaglosowac

tak na przyszlosc: nie zakladaj dwoch topic'ow na ten sam temat

Old Post 09-06-2001 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

do raila (AWM) to najlepsze jest sensitivity 3

Old Post 09-06-2001 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

do wszystkiego mam 3

Old Post 09-06-2001 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

13.7 rulez

Old Post 09-06-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
do wszystkiego mam 3

moja krew

Old Post 09-06-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

hehe to musicie sie niezle namachac zeby dorwac kolesia ktory przeskoczy nad wami. Ja tam gram na 6,5 i jest git tylko wzial bym sobie troche wyzszy sens kiedy strzelam z awp ale to musze w cfg poszperac.

Old Post 10-06-2001 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

2,3 gra sie zaje******

Old Post 10-06-2001 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

ja mam 2 ale z ps2rate wiec wychodzi cos jak 3

Old Post 10-06-2001 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
ja mam 2 ale z ps2rate wiec wychodzi cos jak 3

Bardzo pomaga ps/2rate?

Old Post 10-06-2001 21:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

oddajcie mi ps2rate
;-)
Ma ktoś ?
Bo ja gdzieś wsadziłem.

Old Post 10-06-2001 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Jezu po co wam taki maly sens... co to ma byc? wyscig zolwi?

Old Post 11-06-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark
Jezu po co wam taki maly sens... co to ma byc? wyscig zolwi?

No wlasnie ja tego nie rozumiem! Jak mozna grac na sensie mniejszym niz 8? Skandal!!!!!

Old Post 11-06-2001 21:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
Jak mozna grac na sensie mniejszym niz 8?

juz tlumacze...
z moich doswiadczen wynika, iz ci sami gracze, na kompach o roznych konfiguracjach, stosuja rozne sensitivity...
na przyklad Wania, ktory gra na 2.3 u siebie w domu, grajac u mnie w domku musi ustawic sensitivity na wiecej niz 2.3

BTW: ja gram na 3.4

Old Post 12-06-2001 06:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

sensitivity zsalezy od upodoban i tyle

www.qizmo.sci.fi

dzial other projects

tam powinno byc ps2rate

Old Post 12-06-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

FrugO dlatego ze masz mniejszy monitor a pozatym wolnego sensu nauczylem sie od kumpli railowcow

Old Post 12-06-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

kazdy lubi to co lubi wiec ja bede gral na sensie zycia nr. 2

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 12-06-2001 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

half lajf & kuczy "porownianie"

a ja gram na 6 i dobrze mi sie gra nie narzekam a na 3 to sie niezle trzeba namachac
w q3 to rozumie do raila ale do rakiet z 9 powinno byc

Hmm w q3 robi sie to tak:
bind jakis_button "weapon x;sensitivity x,x"

Dla kazdej broni osobno

sprobojcie przeciez H-L i Q3 to prawie ta sama gra

hehe fajnie to wyglada

Old Post 16-06-2001 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

Re: half lajf & kuczy "porownianie"

quote:
Napisane oryginalnie przez deen
a ja gram na 6 i dobrze mi sie gra nie narzekam a na 3 to sie niezle trzeba namachac
w q3 to rozumie do raila ale do rakiet z 9 powinno byc

Hmm w q3 robi sie to tak:
bind jakis_button "weapon x;sensitivity x,x"

Dla kazdej broni osobno

sprobojcie przeciez H-L i Q3 to prawie ta sama gra

hehe fajnie to wyglada

H-L i Q3 to prawie ta sama gra? Skandal, jak mogles porownac naszego cudownego h-l i cs ofkoz do tej marnej strzelaniny, nie przynoszacj jakiej kolwiek satysfakcji z zabitego przeciwnika?

Old Post 16-06-2001 19:54
deen
Man of the Moon

lol

jakby byla marna nie gralo by tyle osob w nia

Q3 nadal ma wielu fanow.

CS z czasem odejdzie tak jak kazda gra q3, cs, unreal
nie ma mocnych

taka jest prawda

Old Post 16-06-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szefow3®
szczery do bolu

Logitech Mouseware 9.24
Logitech Wingman PS/2
sensitivity 2.7
zoom_sensitivity 1.7 (awm, aug, commando)

Old Post 17-06-2001 03:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
No wlasnie ja tego nie rozumiem! Jak mozna grac na sensie mniejszym niz 8? Skandal!!!!!

To zalezy od stylu gry. Na moim sensitivity 3 preferuje gre z AWM i gre na pol-dystans (najlepiej z desert eagle). Taki juz jestem

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 17-06-2001 08:13
Rzeznik
Siła wyższa

Mogę powiedzieć tyle: na małej czulości myszy masz dokładniejsze celowanie, ale odwracanie się wymaga wiecej wysiłku, za dużym sensie odwrotnie. Acha, jak masz kiepską myche (tz. kiedy nie reaguje za dobrze na szbkie ruchy) to lepiej graj na większej czułości.

Prowdziwi mistrzowie Quake'a grają na minimalnej (lub prawie minimalnej) czułości. Po prostu jak masz dobrą myche i powrafisz się przyzwyczaić do małego sensa, to osiągniesz lepsze efekty niż na dużym...

Old Post 17-06-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Mogę powiedzieć tyle: na małej czulości myszy masz dokładniejsze celowanie, ale odwracanie się wymaga wiecej wysiłku, za dużym sensie odwrotnie. Acha, jak masz kiepską myche (tz. kiedy nie reaguje za dobrze na szbkie ruchy) to lepiej graj na większej czułości.

Prowdziwi mistrzowie Quake'a grają na minimalnej (lub prawie minimalnej) czułości. Po prostu jak masz dobrą myche i powrafisz się przyzwyczaić do małego sensa, to osiągniesz lepsze efekty niż na dużym...

ano prawda

kiedys dziwilem sie gdy pewien osobnik powiedzial mi ze gra na sens 2,5 :> w q3

w/w koles gra w "kuczy" bardzo dobrze

jest nawet w najstarszym czyt. jednym z najlepszych polskich klanow nie bede wymienial nazwy bo po co

kto ma wiedziec bedzie wiedzial

Old Post 18-06-2001 00:00
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:06.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions